Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 19 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Άκουγα για τη βανεσσα διθυραμβους απο διάφορους παίκτες και ο συνδυασμός της δυσκολίας εύρεσης της ,τα ωράρια που δουλεύει και τα συγκεκριμένα μέρη που κανει ραντεβου ειχαν ωs αποτέλεσμα ολα τα παραπάνω να εξαψουν τη φαντασία μου οτι πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση !βεβαια τα cg ,locals -ind ειναι εκτος βεληνεκούς για μένα και σπάνια ειναι στις προτιμήσεις μου ποσο μαλλον για milf καταστάσεις οπως η βανεσσα!Τιποτα το ιδιαίτερο απο εξωτερικη εμφάνιση και το μονο που μ άρεσε επάνω της τα 3 αρια σιλικονατα βυζια!38-40 ετων με σπασμενο πρόσωπο ,πολυ λεπτή αλλα και σφιχτή -γυμνασμενη παράλληλα ,ακωλη εντελώς !Καθαρη και περιποιημενη στα θετικά επισης!Η πιπα της δε θα μου μείνει αξέχαστη ναι μεν κανει καλη χρήση γλώσσας και γλυφει και μπάλες αλλα το d/throat δεν το εχει!φιλαει καλα και βαθια αλλα δεν έπαιξα και πολυ στο θεμα φιλιου καθως για να φιλησω μια θα πρεπει να μ εμπνέει σαν γυναικα οπως επισης 69,oral!Βασικα μαζι της μπήκα στη διαδικασία της ξεπετας και της ρησης *ολα τα σφαζω,ολα τα μαχαιρωνω!Δε βρήκα καμμια εμπειρία στο σεξ απο μέρους της και φάνηκε στα του αγώνα που δεν πήρε καμμια πρωτοβουλία ,στο cow εντελώς ασυγχρονιστη!η θέα στα 4 κακη καθότι ακωλη ,light spanking ,δεν άφηνε δαχτυλιασματα ass/pussy,δε λεει οχι στιs συμβατεs στασειs και αντεχει σε ικανοποιητικο βαθμο σε γρηγορουs ρυθμουs!Να προσθέσω επισης οτι κανει swallow!Αστοχη επιλογη για τα γούστα μου όσων αφορά σε εμφάνιση/ηλικία /service!Οσοι δεν εχουν απαιτήσεις πολλες και γουστάρουν μια ευγενική ,μορφωμένη κυρία ας περάσουν!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 02, 2013
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
MORBID MARIO7
Μέλος
35
Πόντοι:
26
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Ιουνίου, 2013
Κι εγώ την ίδια άποψη έχω. Πολύ κακό για το μέτριο.
12 Ιουνίου, 2013
Συμφωνω για την ανωτερω και θα το παω παραπερα για τον πουτσο,αλλα οχι ολα τα λοκαλ και cg εκτοs, εαν ενοεις στην πυρα ΟΛΑ εκτος GAEΚεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
12 Ιουνίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Να συμφωνώ με τον post...οκόφτη Andreourg δεν το περιμενα ...o GEOPA την εκθείαζεΧμμμ;
13 Ιουνίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

το gae ειναι γραφειο με τουριστριες!καμμια σχεση!τι κατάλαβες ;
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4