Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 46 10
Call-Girls 88902
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Εχοντας διαθεση για scouting και κοιταζοντας τις αγγελιες μου κινισε το ενδιαφερον η Αντζελινα. Αν και φανατικός μιλφάκιας δεν μπόρεσα να βρώ κάτι που να μου κάνει κλίκ στις μιλφ cg και επέλεξα μετά απο πολύ καιρό μια νεαρά..Αφου επιβεβαιωσα οτι ειναι η ιδια ρωτοντας στο τηλ αλλα και διακρινοντας το κλασσικο ραδιοφωνο που φαινεται στις φωτογραφιες απο το Priamos hotel εκλεισα το ραντεβου ευκολα με 3 μηνυματα. Ανοιγοντας την πορτα ζαλιστικα Money Mouth απο την θεα η οποια εφτανε μαζι με τα 10 ποντα το 1.90 σε υψος (καθαρο 1,80) Χαμόγελο. Ηλικία περίπου 25.Φορουσε ενα κιτρινο σουπερ μινι το οποιο εδενε απολυτα με το γαλαζοπρασινο ματι και τα μαυρα μαλλια της.Μου χαμογελασε πονηρα ολο ναζι και με φίλησε .Αφου κατσαμε και τα ειπαμε λιγο γδυθηκε για να παει για ντουζακι και εκει παρατηρησα το σωμα της το οποιο ειναι αρκετα γυμνασμενο με ωιλο πόδι αλά Σκλεναρίκοβα και αναλογιες μοντελου. Μοναδικο μειον το μικρο στηθος αλλα ευτυχως οχι ανυπαρκτο με ωραιες ρωγες που σκληραίνουν οταν παίζεις μαζί τους. Βγαινοντας απο το μπανιο ξεκινησε με παθιασμενα γλωσσοφιλα τα οποια απολαυσα και μετα συνεχισε να με φιλαει σε ολο το σωμα και αποφευγωντας τα επιμαχα σημεια με μαεστρια και ανεβαζοντας την λιμπιντο στο επακρο.Οταν ειδε οτι εχω φτασει στο αμην αρχισε ενα θηλασμο του πεους και της γυρω περιοχης θυμιζοντας μου τι ειναι η ρουμανικη σχολη. Υγρη χωρις χρηση χεριων deepthroating με ανεση και βγαζοντας εξω τη γλωσσα για να μεταφερει την απολαυση και στις μπαλεςΈρωτας.Μετα απο λιγο την σταματησα γιατι ημουν ετοιμος να τελειωσω.Εβαλα τον εξοπλισμο μου και αρχισα την μαχη με αρκετες αλλαγες στασεων τις οποιες εδειχνε να απολαμβανει στηνοντας το κορμι της καταλληλα ωστε να πετυχει την μαξιμουμ διείσδυση και σχεδον απαιτωντας μου να ανεβασω στροφες. Σε καμία στιγμή δεν κουράστηκε και συνεχώς έπαιρνε πρωτοβουίες ή ανταποκρινόταν άμεσα στις δικές μου. μετα απο 30 λεπτα μαχης Γλώσσα και οταν πια εφτασε η πολυποθητη ωρα γυρισε παιρνοντας στο στομα το υγρον πυρ δημιουργωντας μου ριγη ηδονης.Στον λιγο χρονο που εμεινε μιλησαμε αλλο λιγο οπου εκει μου ειπε οτι ειναι με μια φιλη της (Ρουμάνα επίσης) εδω με την οποια εχουν πολυ καλη χημεια και χαιρονται η μια την αλλη εντος αλλα και εκτος δουλειας και για αυτο το λογο εχουν βαλει τιμη 200 ευρω την ωρα και οι δυο χωρις να συμπεριλαμβανοντας στην τιμη τα εξτρα που χρεωνουν στα single ραντεβου (+20 OWO και +10 CIM).στο τελος της ωρας ξεκινησε ντυθηκε και με ευχαριστησε δινοντας μου ενα καυτο φιλι. Θεωρώ πολύ καλή την αρχική τιμή εκκίνησης των 100 ευρώ για μια ωρα με 2 εκτονωσείς. εγώ έδωσα +20 εξτρα για ελέυθερο στοματικό +10 έξτρα για κατάθεση εντος στοματος...Εγγυημένη περιπτωση λοιπόν η Αντζελίνα, σίγουρα θα την ξαναδώ΄σύντομα

Μπραβο κοπελλα μου

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 08, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
ZeroTolerance
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
492
Πόντοι:
42.697
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 MIG-35, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, CHRIS1971 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιουνίου, 2013
Α.
"εφτανε μαζι με τα 10 ποντα το 1.90 σε υψος (καθαρο 1,80) "
Θεός!!!Μεγάλο χαμόγελο
Β. Ποια ειναι η φίλη Χμμμ; ;
10 Ιουνίου, 2013
Ωραιος.

offtopic: τη φιλεναδα με ΤΗΝ παταδουρα την ξερουμε..? Σπασίκλας
10 Ιουνίου, 2013
και που την βρίσκουμε την κιουρία;

υπάρχει αγγελία;

Σπασίκλας
10 Ιουνίου, 2013
respect στον μεγιστο
10 Ιουνίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εχει καμια σχεση με την Αντζελινα των spice-girlς του Κωστα ?
11 Ιουνίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

nickpie2008, ευρεθει η παταδουρα.. Μεγάλο χαμόγελο (τα credits στο thirio11)

Εδω εισαι.. http://www.greekerosads.com/ads/sonya-6949-719369-sms-only/

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6