Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 59 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 125691
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Όπως λέει και η επικεφαλίδα με τη Ντανιέλα το διάλειμμα τελείωσε.

Αλλά να τα πάρω από την αρχή. Προσπαθούσα μέρες να βρεθούμε αλλά μου πετούσε κάτι τρελλές ώρες (1:30 μετά τα μεσάνυχτα, 12:30) που απλά δε γινόταν. Τελικά κατάφερα να τη κλείσω για 10 το βράδυ. Βρεθήκαμε στο ξενοδοχείο πίσω από το Ωνάσειο. Άργησε κανένα 20λεπτο να έρθει (το μόνο κακό στη συνάντηση) αλλά ειδοποίησε οπότε κουλ.

Χτύπησε η πόρτα και πριν καταλάβω τι, ποιος, που μου πιέζει μάγουλα με τα δάχτυλα της και μου ρίχνει ένα ρουφηχτό φιλί. Μπαίνει μέσα και εγώ έχω μείνει μαλάκας στη πόρτα προσπαθώντας 1ον να καταλάβω τι έγινε και 2ον ΤΙ ΜΟΥΝΙ ΜΠΗΚΕ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ;;;

Συνέρχομαι (μη μας περάσει και για μαλάκες η γκόμεναΚουλΚουλ) και έχει ήδη αφήσει πράγματα, έχει βγάλει παντελόνι. «Ώπα μάγκα. Τέρμα το διάλειμμα. Η τύπισσα ήρθε για μάχη» σκέφτηκα. Σε ελάχιστο χρόνο είμαστε αγκαλιά και φιλιόμαστε, με αυτή να παίζει με τον πούτσο μου και εγώ να γλύφω και να τρίβω ρώγες. Εδώ να πω πως ναι μεν το στήθος της είναι τεχνικό, αλλά ταιριάζει ΑΠΟΛΥΤΑ στο σώμα της (μπράβο στον γιατρόΣπασίκλαςΣπασίκλας). Ήθελε να με γλύψει, αλλά την έριξα στο κρεββάτι και άρχισα να τη γλύφω. Κάποια στιγμή τραβήχτηκε και όταν τη ρώτησα γιατί το έκανε μου είπε πως δεν ήθελε να χύσει. Μου είπε να ξαπλώσω για να με γλύψει και αυτή. Και εκεί έχασα το φως μου. Δε μπορώ να θυμηθώ καλύτερη πίπα. Τσιμπούκι που σου μπαίνει το σεντόνι στον κώλο από το ρούφηγμα. Για σεμινάριο μιλάμε. Το ότι δεν έχυσα αμέσως είχε να κάνει με το ότι ήμουν κουρασμένος και πως ήθελα να τη γαμήσω πριν το κάνω.

Πέρασμα προφυλακτικού. «Πως με θέλεις μωρό μου;». Τι ρωτάς τώρα; Να σε γαμήσω θέλω. Όπως γουστάρεις. Στήσιμο στα 4 (απίστευτη κωλάρα, που δε δίνει όπως) και σφυροκόπημα από μένα και σφαλιάρες στα κωλομάγουλα, μ αυτή να φωνάζει για πιο δυνατά και πιο βαθιά. Το τέλος δεν άργησε ν έρθει. Τα μισά στο προφυλακτικό και τα άλλα μισά πάνω της.

Ντουζάκι εκατέρωθεν, χαλαρή κουβεντούλα και μπήκαμε στο 2ο γύρο. Ξανά γλύψιμο από εμένα αλλά αυτή τη φορά όταν άρχισε να μου σπρώχνει το κεφάλι εγώ έφερα αντίσταστη την έπιασα και γύρω από τα μπούτια της φέρνοντας την πιο κοντά μου. Όπως μου είπε έχυσε. Να πω εδώ ότι κατά τη διάρκεια που την έγλυφα υπήρχαν αληθοφανή βογκητά και κραυγούλες και βαριές ανάσες. Με ένα σπρώξιμο μ έβαλε κάτω και δώσε πίπα πάλι (μήπως και έχασα κάτι από τη πρώτη).

Πέρασμα του προφυλακτικού και πως φτάσαμε από το ιεραποστολικό, στα 4, και από εκεί αυτή ξαπλωμένη και εγώ να την ιππεύω ούτε που το κατάλαβα. Κατάθεση, μπανάκι, ντυθήκαμε και φύγαμε μαζί.

Η κοπέλα δεν είναι για μια ώρα. Πρέπει να την έχεις 2. Να την απολαύσεις. Να φύγεις και να μη σε βαστάνε τα πόδια σου και να έχεις το χαμόγελο του επιτυχημένου επιχειρηματία ζωγραφισμένο στα χείλια σου. Την άλλη φορά που θα κανονίσω μαζί της θα είναι για περισσότερο από 2 ώρες.

Δε δίνω περιγραφή σώματος γιατί είναι ότι βλέπεται στις φωτογραφίες εκτός ότι πλέον τα μαλλιά της είναι μαύρα και μακριά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
gregory35
Ενεργό Μέλος
25
Πόντοι:
966
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Μαΐου, 2013
Τύπε στο 100ευρω ήταν η χρέωση;
31 Μαΐου, 2013
Τύπε ακριβώς την ίδια αίσθηση είχα με το που μπήκε.

Πολύ δυνατή, όπως τα γράφεις.
01 Ιουνίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι. Με ξενοδοχείο κοντα στα 120 (ανάλογα και το ξενοδοχείο)
01 Ιουνίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Όντως. Από τα καλύτερα κολ γκιρλς στην ηλικία της (είμαι μιλφάκιας και πάντα θα προτιμώ ένα μιλφ. Αλλά αν δε παίζουν τα στανταράκια μιλφ μου η κοπέλα είναι στάνταρ επιλογή)
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4