Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 15 10
Call-Girls 48054
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
ΟΚ. Θα το πω από τώρα. Η εν λόγο κριτική θα είναι όσο μπορώ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ. Σπασίκλας
Τη συγκεκριμένη μου τη πρότεινε ο φίλος μου που μου πρότεινε και τη Τζουλι23 ΘυμόςΘυμός, στην προσπάθειά του να με απαγκιστρώσει από τα μιλφ. Μετά τη πρώτη ήττα από τη Τζούλι23 ΘυμόςΘυμόςΘυμός (παρόλες τις καλές κριτικές που είχα διαβάσει) η αλήθεια είναι ότι ήμουν λίγο διστακτικός όταν έκλεισα ραντεβού μαζί της. Η αλήθεια είναι πως μου είχε προξενήσει και την περιέργεια όταν είχα διαβάσει κομμάτια από το μπλόγκ της. Τέλος πάντων το ραντεβού έκλεισε για απογευματάκι στο γνωστό ξενοδοχείο του κέντρου. Πήρα δωμάτιο και από τη στιγμή που την πήρα τηλέφωνο μέχρι να έρθει δε πρέπει να πέρασαν ούτε 2 λεπτά. Η τύπισσα πρέπει να ήταν ήδη κάτω όταν έφτασα εγώ!! (δε μου έχει ξανασυμβεί).
Και ενώ εγώ περίμενα ένα αδιάφορο πρόσωπο όταν άνοιξα την πόρτα είδα ένα πραγματικά γλυκό πρόσωπο με 2 πολύ ωραία μάτια. Είχε και αυτό το μπουκλέ μαλλί (η αδυναμία μου ΈρωταςΈρωταςΈρωτας) και έδεσε το γλυκό. Με το που μπαίνει φιλί ΜΕ γλώσσα. «Καλά πάμε» είπα από μέσα μου. Εγώ είχα κάνει μπανάκι από το σπίτι μου, οπότε πήγε και η κοπέλα. Όταν βγήκε πρέπει να τρόμαξε από τον τρόπο που γούρλωσα τα μάτια μου και την έκφραση του προσώπου μου. Είχε το σώμα που θέλω να έχει μια γυναίκα. Όχι στεγνή, ούτε μες στο λίπος. Ζουμερή! Με μια εξαίρεση στο στήθος που θα το ήθελα λίγο πιο μεγάλο όλα τ άλλα ήταν (και είναι) έτσι όπως τα θέλω στη γυναίκαΚουλΚουλ. Καλά δε θα πω για τον κώλο τίποτα. Γι αυτόν τον κώλο και μόνο παίρνει στο σώμα άριστα 10 (αλλά της έβαλα 9 γιατί το 10 δεν υπάρχει) . Αν το μουνί σέρνει καράβι, τότε αυτός ο κώλος ρίχνει ολόκληρο τον 6ο στόλο στη στεριά. Κώλος που κοιτάει τον θεό στα μάτια.
Τεσπα. Πάμε στα του αγώνα. Ξεκίνησα εγώ το γλύψιμο. Φωνούλες, όχι ψεύτικες, σφίξιμο των χεριών μου, γενικά σου έδινε να καταλάβεις ότι της αρέσει και το απολαμβάνει. Μετά ήρθε και η σειρά της. Και αυτή ήταν τσιμπούκι. Τι θέλεις; Φτύσιμο; Πάρε. Ντιπ θρόατ; Πάρε. Γλύψιμο περιοχής; Πάρε και δώρο το ρούφηγμα των μπάλων. Αυτές είναι πίπες. Κάπου εκεί κατάλαβα ότι δεν ήρθε για να παίξουμε τις κουμπάρες αλλά για να γαμηθούμε. Πέρασε προφυλακτικό, και στήθηκε από μόνη της στα 4. Δεν ήθελα και ιδιαίτερη πρόσκληση. Γαμηθήκαμε έτσι και τελείωσα. Μπανάκι, κουβεντούλα (χωρίς καμία διάθεση να σου φάει την ώρα). Και 2ος γύρος. Ξανά γλύψιμο εγώ όπου και πήγε να μου συνθλίψει το κεφάλι την ώρα που έχυνε. Και όχι δεν είχε γλύψιμο από τη μεριά της τώρα. Τώρα είχε γαμήσι. Μου πέρασε προφυλακτικό και με καβάλησε. Εδώ να πω για το στήθος της. Όπως είπα είναι μικρό για τα γούστα μου αλλά η ρώγα της έχει άμεση ανταπόκριση. Τη φυσάς και γίνεται σκληρή αμέσως. Έτσι όπως ήταν από πάνω μου, εγώ ανασηκώθηκα λιγάκι και άρχισα να της πιπιλάω της ρώγες και αυτή με φιλούσε στο κεφάλι. Σηκώνεται από πάνω μου ξαναγυρνάει στα 4 και γυρίζει και με κοιτάει με ένα τρελλά καυλιάρικο βλέμμα. Ε κάπου εκεί μου γύρισαν τα μάτια. Η αλήθεια είναι ότι σε κάποια στιγμή που τη γαμούσα στα 4 και της τραβούσα τα μαλλια, τον έχασα λίγο τον έλεγχο, αλλά με ένα της «όχι τόσο δυνατά μωρό μου» επανήλθα. Κάπου εκεί έχυσα.
Πήγα στο μπάνιο, πήγε και αυτή και όταν κοίταξα την ώρα είχαν περάσει και 5 λεπτά από το κανονικό. Ξεκίνησε να ντύνεται και όταν έβαλε τη μίνι της τη φούστα/μπλούζα και τα ψιλοτάκουνά της, της είπα «φύγε γιατί θα σε ξαναπάρω έτσι όπως είσαι μπροστά στον καθρέπτη» (την άλλη φορά θα τη κάνω και πράξη την «απειλή» μου). Ήθελα να πω και άλλα για τον κώλο της («εσύ κοπελιά όταν κλάνεις θα την μυρίζει ο θεός» ) αλλά λέω άσε καλύτερα μην ξενερώσει και μετά δεν απαντάει στα τηλεφωνήματά μου.
Πέρασα τέλεια με τη Μαριάν. Είναι μια κοπέλα επαγγελματίας σ αυτό που κάνει, αλλά ταυτόχρονα σου δίνει την εντύπωση ότι είσαι εσύ και κανένας άλλος. Είναι η γκόμενά σου. Ούτε κινητά να χτυπάνε, ούτε να σου φάει χρόνο ούτε τίποτα από τα γνωστά που παίζουν σε πολλές κοπέλες της ηλικίας της (και όχι μόνο).
Και εννοείται πως θα την ξαναπάρω, αλλά όχι για μια ώρα μόνο.

Υ.Γ Ξαναλέω πως μπορεί η κριτική να φανεί σε πολλούς too much, αλλά η κοπέλα έχει το σώμα που θέλω σε γυναίκα, ένα πολύ γλυκό πρόσωπο και γενικά θεωρώ πως υπήρχε μια χημεία μεταξύ μας, οπότε συγχωρέσετε με

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
gregory35
Ενεργό Μέλος
25
Πόντοι:
966
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Μαΐου, 2013
Ωραία κριτική με κάποιες λεπτομέρειες που μου άρεσαν (όπως η ανταπόκρισή της στο γλειφομούνι). Τιμή δεν μας είπες παίκτη.
30 Μαΐου, 2013
Τα ιδια γουστα εχουμε "james"
Ζουμερο σώμα κ απλη ομορφια ετσι μ αρεσει κ μενα
30 Μαΐου, 2013
Μέχρι πρόσφατα 130, πλέον 100 όπως έχει γράψει και η ίδια στο blog της και στο νήμα της εδώ.

Να προσυπογράψω ότι είναι άψογη επαγγελματίας, επικοινωνιακή, συμμετοχή 100% και σε εμένα είχε έρθει νωρίτερα. Προσωπικά μου αρέσουν περισσότερο οι πιο πετίτ κοπέλες, αλλά αυτά είναι γούστα, η κοπέλα είναι άψογη σε συμπεριφορά - υπηρεσίες.
30 Μαΐου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

100. Το γράφει και στις αγγελίες που έχει ανεβάσει.
31 Μαΐου, 2013
το μπλοκ της κυριας μπορω να εχω?Γλώσσα
31 Μαΐου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

http://athenscallgirl.blogspot.gr/
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6