Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 105 10
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Η ναντια ειναι μια ελληνιδα μιλφ.Ειναι γυρω στα 40,καστανη,μετριου αναστηματος,με πολυ ομορφα καστανα εκφραστικα λαγνα ματια.
Εκεινο που με παρακινησε να την παρω ειναι οι βυζαρες της που εβλεπα στην φωτο(που ειναι ακριβως οτι βλεπετε)καθως και η οικονομικη τιμη(γιατι μη κρυβομαστε συναγωνιστες τα ευρω σημερα βγαινουν δυσκολα)
Συναντηθηκαμε σε ξενοδοχειο του κεντρου των αθηνων.Αυτο που με αρεσε πανω της ειναι η αμεσοτητα της.Με το που βρεθηκαμε μου φεροταν λες και ημασταν φιλοι χρονια κατι που το θεωρω πολυ ανθρωπινο αλλα και πολυ ζεστο.Ετσι ξεκινησαμε μια χαλαρη κουβεντουλα,που με εκανε οσο περνουσαν τα λεπτα να νιωθω πιο εντονη την επιθυμια να τη ξεσκισω.
Της προτεινα να κανουμε μπανιο μαζι,κατι που δεχτηκε.Στο μπανιο μου βγαζε ενα καβλιαρικο ερωτικο,περιποιητικο στυλ που νομιζα οτι εκανα μπανιο με ιαπωνεζα γκεισα.
Βγαινουμε,παμε στο κρεβατι,και εκει η αρχιναμε τα φιλια.Ξεκινησα να φιλαω το λαιμο της ενω και αυτη παραλληλα μου δινε φιλια στο προσωπο.Κατοπιν επικεντρωθηκα στις βυζαρες της.Της εγλυψα και μετα εβαλα το τσουτσουνι μου αναμεσα τους και μου ξεκινησε ενα υπεροχο ισπανικο..
Ειχα αναψει για τα καλα.Ηθελα να νιωσω τη γλωσσα της αλλα και εγω να γλυψω το μουνακι της.Γυρναμε σε σταση 69 και ξεκινα να γλυφει σα δαιμονισμενη.Μου θυμησε κατι πορνοσταρ σε τσοντες που εκστασιασμενες τσιμπουκωνουν τον αντρα λες και δε θα ξαναδουνε πουτσα ποτε.Αυτο με εκανε και μενα πιο ενεργητικο και εβαζα στη γλωσσα μου οσο πιο δυναμη μπορουσα.Ακουγα τη ναντια να αναστεναζει και αυτο με τρελλαινε.Της ζητω να σταματησουμε το 69 και μπαινω στο μουνακι της ιεραποστολικα.Τη γαμαγα πολυ δυνατα,και προσπαθουσα να χωθω οσο πιο βαθια γινοταν μεσα της.Εκεινη εδειχνε να το απολαμβανει τρελλα,και με ειχε τρελλανει στα φιλια λεγοντας μου ποσο την καβλωνα.Αμ ομως δεν ειχα πει ακομα την τελευταια μου λεξη,που θα ηταν το πρωκτικο.Την γυρναω στα 4 και τσουπ μπουκαρω στην κωλαρα της.Ειχε στησει το σωμα της με τετοιο τροπο ωστε να μπω ολοκληρος μεσα της ενω αυτη χαιδευε το μουνι της.Βογγαγε απο καβλα και εγω εβαζα ολο και πιο πολυ δυναμη ωσπου τελειωσα.
Μετα το τελος ξανακαναμε μπανακι μαζι,μιλησαμε λιγακι και με αποχαιρετησε λεγοντας μου οτι περιμενει συντομα να μα ξαναδει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 30, 2013
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
50€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Μέλος
13
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Μαΐου, 2013
"μου φεροταν λες και ημασταν φιλοι χρονια κατι που το θεωρω πολυ ανθρωπινο....που με εκανε οσο περνουσαν τα λεπτα να νιωθω πιο εντονη την επιθυμια να τη ξεσκισω."

ωραίος φίλος είσαι εσύ...τοίχο τοίχο θα πηγαίνουν οι φίλοι σου
30 Μαΐου, 2013
κανενα τηλεφωνο σε πμ παιζει?
30 Μαΐου, 2013
8 για προσωπο και 7 για σωμα??
Μεθυσμενος ησουν?
Χμμμ;
01 Ιουνίου, 2013
Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
όχι κ 40άρα η Νάντια ... Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;

επιεικώς 50+
03 Ιουνίου, 2013
το τηλεφωνακι σε πμ παρακαλω??????
10 Ιουνίου, 2013
Φίλε μήπως μπορείς να στείλεις το τηλ/νο σε πμ?
Ευχαριστώ!
10 Ιουνίου, 2013
ρε τι τεμπέληδες είστε?
πηγαίντε στο αντίστοιχο thread με τις μιλφούδες κ βρείτε το. στις τελευταίες σελίδες είναι.
ήμαρτον!
03 Ιουλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

έψαξα σχεδόν παντού αλλά δεν το βρήκα φίλε. μήπως μπορείς να μου στείλεις το λινκ ή το τηλ σε πμ?
σε ευχαριστώ!
24 Ιανουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

κανενα τηλεφωνο εχουμς???? σε πμ.... Μεγάλο χαμόγελο
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9