Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 10 10
Call-Girls 41034
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
ΠΡΟΣΟΧΗ. Στην κριτική που ακολουθεί προβαίνω σε μια παράβαση. Παρακαλώ λοιπόν όλους όσους ενδιαφέρονται αμιγώς για την κριτική να την προσπεράσουν γιατί θα την βρούν κουραστική. Ευχαριστώ. Μεγάλο χαμόγελο

Όταν συναντά κανείς δια ζώσης μια γυναίκα που έχει δει μόνο από φωτογραφίες, είναι σχεδόν βέβαιο (όσο και αναμενόμενο όταν πρόκειται για c.g.) ότι θα βρεθεί προ εκπλήξεως. Τα προγνωστικά μάλιστα στις περιπτώσεις των c.g., είναι και δυσοίωνα. Συνεπώς στις περισσότερες από αυτές τις φορές, η έκπληξη δύναται να είναι είναι από ελαφρώς δυσάρεστη έως και τραγική. Ευτυχώς για μένα στην προκειμένη περίπτωση τα προγνωστικά δεν επαληθεύθηκαν. Όταν άνοιξα την πόρτα στεκόταν μπροστά μου ευθυτενής, μια καλαίσθητη ελκυστική γυναίκα, ντυμένη με ένα κομψό εμπριμέ φλορεάλ σύνολο.
Εισήλθε με πολύ μπρίο στο δωμάτιο και αφού βάδισε με χάρη τα λίγα μέτρα που χωρίζουν την πόρτα από το σεκρετέρ, εναπόθεσε επάνω του τα προσωπικά της αντικείμενα. Μετά γονάτισε στην άκρη της κλίνης και μιλώντας μου περί ανέμων και υδάτων με παρακίνησε δια νεύματος να καθίσω κοντά της.
Προσηνής και γλυκιά, δημιούργησε τάχιστα κλίμα οικειότητας και χωρίς καλά -καλά να το καταλάβω βρισκόμασταν και οι δύο κάτω από την ντουζιέρα με εκείνη να με έχει στο στόμα της. Το περίτεχνο στοματικό της είναι άξιο μνείας. Βαθύ, υγρό, με καλή χρήση χειλιών, εναλλαγές ταχυτήτων και παιχνιδίσματα της γλώσσας. Εδώ θα πρέπει να αναφέρω ότι καθ΄ όλη την ομολογουμένως μεγάλη διάρκειά του, η απόλαυση της ήταν έκδηλη Η πιο πιθανή εκδοχή βέβαια είναι το να της αρέσει η συγκεκριμένη πρακτική. (Οδηγούμαι σε αυτό το συμπέρασμα επειδή οι εκδοχές που έχουν να κάνουν με την φυσιολογία μου [ το ότι τυχγάνω γλυκοτσούτσουνος ή ομορφοψώλης δηλαδή] απερρίπτοντο συνεχώς και επί μισό αιώνα από τα θήλεα με τα οποία συνευρισκόμην, και συνεπώς μπορώ να είμαι πλέον σίγουρος ότι στερούνται οιασδήποτε υπόστασης.
Οι φροντίδες της στην κλίνη, που απεδείχθησαν εξ΄ίσου περίτεχνες με το στοματικό της, άρχισαν με θωπείες, λειχίες, ασπασμούς καθώς και ελαφρά δήγματα σε διάφορα σημεία του σώματος μου, και κορυφώθηκαν με το γλυκό χαμόγελό της της την ώρα που εκτόνωνα μέσα της, σε ιεραποστολική στάση, την ορμή μου. Μεσολάβησαν βέβαια και οι δικές μου φροντίδες τις οποίες έδειχνε να απολαμβάνει , καθώς και αρκετές στάσεις κατά τις οποίες χάρηκα την αίσθηση του σφιχτού και θερμού ροδαλού της κόλπου.

ΠΑΡΑΒΑΣΗ- Μετά την κορύφωση σηκώθηκα για το κλασικό και προβλέψιμο άναμμα σιγαρέτου, Καπνίζοντας καθισμένος στην καρέκλα ξεκίνησα (στην αρχή ασυναίσθητα) να κοιτάζω το γυμνό της σώμα. Καθώς την έβλεπα όμως ξαπλωμένη πρηνηδόν στο κρεβάτι άρχισα να σκέπτομαι ότι όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτως φυλής, χρώματος και φύλου, λαμβάνουμε το σήμα της ανθρώπινης φιγούρας διαφορετικά αν πρόκειται για άνδρα και διαφορετικά αν πρόκειται για γυναίκα. Αυτό βέβαια είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό θα μου πείτε, και συμβαίνει επειδή ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι προγραμματισμένος να λαμβάνει το σήμα του ανθρώπινου σώματος διαφορετικά αν πρόκειται για άνδρα και διαφορετικά αν πρόκειται για γυναίκα. Μέχρι εδώ όλα καλά. Γιατί όμως είναι το γυναικείο σώμα -και όχι το αντρικό- αυτό που χρησιμοποιείται συχνότερα ως μοντέλο σε κάθε μορφή καλής ή κακής τέχνης; Γιατί γίνεται αντικείμενο για την πώληση κάθε είδους προϊόντων; Γιατί οι γυναίκες και όχι οι άνδρες αντιμετωπίζονται κατά κόρον ως σκεύη ηδονής; Αυτό συμβαίνει γιατί οι άνδρες (εκτός της έμφυτης τους τάσης) μαθαίνουν μέσω της κοινωνικοποίησης που δέχονται, να επεξεργάζονται με εντελώς διαφορετικό τρόπο από τις γυναίκες τις εικόνες που δέχεται ο εγκέφαλός τους. Οι άρρενες μάλιστα που βρίσκονται στο ηλικιακό φάσμα μεταξύ εφηβείας και γήρατος συνοδεύονται συνήθως και από άλλο ένα γνώρισμα. Αυτοί, ενώ αντιλαμβάνονται το ανδρικό σώμα ως ένα ενιαίο σύνολο, ρέπουν στο να αντιλαμβάνονται το γυναικείο “κομματιαστά”. Έτσι λοιπόν, κάθε γυναίκα μειώνεται στα σεξουαλικά τμήματα του σώματός της και κρίνεται βάσει αυτών. Αυτή βεβαια η διαδικασία δεν περιορίζεται μόνο στα φωτομοντέλα, τις πορνοστάρ ή άλλες διάσημες γυναίκες. Είναι μια διαδικασία που υφίστανται όλες όσες τύχουν της ανδρικής προσοχής. Ακόμα και οι απλές καθημερινές γυναίκες. Χαρακτηριστικό δε αυτού του γνωρίσματος, είναι το ότι οι άρρενες τείνουμε στο να εκφραζόμαστε κυρίως με σεξουαλικούς χαρακτηρισμούς για την ολότητα μιας γυναίκας. Για του λόγου το αληθές σας καλώ να αναλογιστείτε το πόσες φορές έχετε αποφανθεί για μια γυναίκα βάσει αυτού που αποπνέει όλη της η οντότητα, και την έχετε χαρακτηρίσει ως εκλεπτυσμένη, κομψή, χαριτωμένη, τσαχπίνα, αβρή, θηλυκό κλπ., και το πόσες φορές έχετε αποφανθεί βάσει σεξουαλικών κριτηρίων, χαρακτηρίζοντάς την τούμπανο, ξεκωλιάρα, μουνάρα, τσιμπουκλού, κοντοπούτανο, αρχοντομούνα κλπ. Συνεχίζοντας να κοιτάζω λοιπόν την Βικτώρια υπό το πρίσμα που προανέφερα, διαπίστωσα οτι ότι δύναται να παρατηρήσει κανείς πολλά όμορφα σημεία πάνω της όπως :
Τα πράσινα αμυγδαλόσχημα εκφραστικά της μάτια
Τα αρμονικά της ζυγωματικά
Την ελαφρώς ανασηκωμένη της μύτη με το καλοσχηματισμένο ακρορίνιο.
Τα αυτιά της που μοιάζουν με κοχύλια.
Το στόμα της με τα λεπτά χείλη και την φροντισμένη οδοντοστοιχία.
(Όλα αυτά βέβαια στο σύνολό τους σχηματίζουν ένα ελκυστικότατο πρόσωπο με αριστοκρατικά χαρακτηριστικά)
Τον γυμνασμένο κορμό της.
Την ωραία της πλάτη
Τους καλοσχηματισμένους της ώμους, πάνω στους οποίους πέφτουν με χάρη τα πυκνά ξανθοκάστανα μαλλιά της.
Τα άνω άκρα της της που είναι εύγραμμα, με όμορφα χέρια και επιμελημένα ακροδάκτυλα.
Τα καλλίγραμμα πόδια της που έχουν καλοκαμωμένες γάμπες και καταλήγουν σε κομψά πέλματα με πολύ φροντισμένα δάκτυλα.

Διαπίστωσα επίσης ότι και ορισμένες από τις ατέλειες που της έχουν προσάψει οι προγράψαντες, αληθεύουν.
Είναι κοντή.
Δείχνει μεγαλύτερη από την ηλικία που δηλώνει.
Έχει ρυτίδες στο μέτωπο.
Έχει ένα ανεπαίσθητο σημάδι πάνω από το δεξί της φρύδι.
Έχει φακίδες σε πλάτη και στήθος.
Το στήθος της δεν στέκεται στο ύψος του.
Τα οπίσθια της έχουν περισσότερο τραπεζοειδές, παρά ωοειδές ή σφαιρικό σχήμα και θα έπρεπε να είναι και πιο ανασηκωμένα.

Ίσως να φανεί παράδοξο αυτό που θα γράψω, αλλά υπάρχουν φορές που βρίσκω περισσότερο ενδιαφέρον στις μικρές ατέλειες που έχει ένα γυναικείο σώμα, παρά στα δυνατά του σημεία. Αυτό συμβαίνει επειδή θεωρώ ότι τα ελαττώματα είναι αυτά που χαρακτηρίζουν έναν σωματότυπο και που σε συνδυασμό με τα προτερήματα κάνουν το κάθε κορμί ξεχωριστό και συνεπώς το καθιστούν μοναδικό. Ίσως αυτά να είναι και εν τέλει τα πιο ουσιαστικά γνωρίσματα του κάθε γυναικείου σώματος, γιατί στις περιπτώσεις που θα βρουν γόνιμο και κατάλληλο έδαφος, μετατρέπονται συνήθως σε προσόντα. Εξ άλλου, αυτό που η κοινωνία μας θεωρεί ελάττωμα, είναι συχνά εκείνο που δεν ακολουθεί τον εκάστοτε συρμό. Αυτό δηλαδή που αμφισβητεί τους κανόνες και τις αξίες της εκάστοτε εποχής και που προσπαθεί να της διαταράξει την τάξη. Όταν το διαφορετικό νικηθεί, καταλήγει στο περιθώριο. Όταν νικήσει, μετατρέπεται αυτομάτως σε πρότυπο.

Ολοκληρώνοντας λοιπόν, φρονώ ότι αν παρατηρήσει κανείς γυμνή "κομματιαστά" την Victoria, σίγουρα θα βρει σημεία στα οποία μειονεκτεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Ορισμένα από αυτά τα σημεία μάλιστα, θεωρούνται πολύ καίρια σε αυτόν τον κλάδο. Διαθέτει όμως ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα. Αφήνοντας τα ελαττώματά της απείραχτα και στην φυσική τους κατάσταση, έχει καταφέρει να τα μετατρέψει σε ένα ισχυρό (και ίσως το βασικότερο κατά την προσωπική μου άποψη) πλεονέκτημα Και αυτό είναι η έντονη, μεστή και απολύτως φυσική θηλυκότητα της. Είναι παντού γυναίκα. Και όταν γράφω παντού, εννοώ παντού Στον τρόπο που κινείται, στον τρόπο που κοιτάζει, στον τροπό που μιλάει, στον τρόπο που συνουσιάζεται, και κυρίως στον τρόπο που αντιμετωπίζει τον πελάτη. -ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΣ

Συμπερασματικά τώρα είμαι σε θέση να γράψω, ότι σίγουρα δεν είναι ο τύπος της γυναίκας που όταν την δείς θα σου δημιουργήσει την διάθεση να της πείς το Γκουσγκουνικό : "Πιάσε τοίχο γιατί θα σμπρώξω γερά..." Δεν σε προδιαθέτει για "σκληροπυρηνική" επαφή γιατί απλούστατα δεν είναι πλασμένη για τέτοιας υφής επαφή. Είναι φτιαγμένη από άλλη στόφα. Όσοι λοιπόν επιθυμούν μια τσούλα που κάνει "βρώμικο" κρεβάτι, είναι προτιμότερο να κρατηθούν μακριά. Όσοι όμως επιθυμούν μια γυναίκα που κάνει πρόστυχο κρεβάτι, ας το τολμήσουν, γιατί αυτό το δεύτερο το κάνει πάρα πολύ καλά.

Στο τέλος του ραντεβού, και βλέποντας την να κατευθύνεται πρός πόρτα, μου ήρθε στο μυαλό ένα παλιό ιταλικό τραγούδι . Το "Tutta Donna" με την φωνή της Lola Falana ( http://youtu.be/DceBRsxKQgM ), του οποίου παραθέτω μερικούς από τους στίχους και πιό κάτω μια μετάφραση. (Μετάφραση που είναι αρκετά ελεύθερη γιατί πιστεύω πως μια πιστή δεν θα απέδιδε το νόημα) :

Donna
dalla cima dei capelli
al profumo della pelle
mi sento più che mai tutta donna
e sono come vuoi...

Donna
con i pregi ed i difetti
sono quello che tu cerchi
e sono come sai tutta donna
e sono come vuoi....come vuoi...

Γυναίκα
από την άκρη των μαλλιών
μέχρι το άρωμα του δέρματος
αισθάνομαι, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, παντού γυναίκα
και είμαι όπως θέλεις....

Γυναίκα
με προτερήματα και ελαττώματα
είμαι αυτό που αναζητάς
και όπως γνωρίζεις, είμαι παντού γυναίκα
και είμαι όπως θέλεις.... ό,τι θέλεις...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 23, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
The Saint*
Τιμημένος
90
Πόντοι:
25.467
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iuakoya, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Jim25jim και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Μαΐου, 2013
αυτή δεν είναι κριτική είναι ύμνος στη γυναίκα...τελικά αυτή όλο και περισσότερο μου θυμίζει την Τζένη Έρωτας
29 Μαΐου, 2013
Με συγχωρεις φιλαρακο τελικα ειναι ή δεν ειναι μουναρα για να ακουμπίσουμε τα 130 ?
29 Μαΐου, 2013
Δύο φορές. Τη πρώτη φορά επειδή μου έκανε κλικ και της την έπεσα με το που μπήκε είπα πως ήταν η παρορμητικότητά μου και η πολύ πολύ θετική διάθεσή μου. Δεύτερη φορά, εξίσου καλή. Νάζι, θηλυκότητα, πειράγματα, δε θέλω να γράψω περισσότερα, όπως τα λέει ο Άγιος. Ιδιαίτερη περίπτωση σε σχέση με όσες έχω πάει, αδιάφορο αν το παίζει, το κάνει πολύ καλά, με κρατάει σε σωματική και πνευματική εγρήγορση μέχρι το αναπόφευκτο τέλος (χρόνου).
30 Μαΐου, 2013
@ NITRO
Δεν έχετε κι άδικο. Έχουν κάποια κοινά στοιχεία. Χαμόγελο

@ sexodaskalos
Αν έχω καταλάβει καλά το πνεύμα σας, σας απαντώ ότι, όχι.
Δεν πρόκειται περί "μουνάρας". Πρόκειται περί ελκυστικότατου θηλυκού.
31 Μαΐου, 2013
Φοβερή κριτική.Ελπίζω να συνεχίσεις.Μπράβο!!!
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5