Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 11 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Γεια κ’ χαρά σε όλους. Είναι η πρώτη κριτική που γράφω οπότε ζητάω συγνώμη προκαταβολικά για τυχών λάθη λόγο απειρίας. Είχα ένα ραντεβού με την κοπέλα πριν από δυο περίπου βδομάδες και μιας και δεν υπάρχουν πολλές κριτικές αποφάσισα να ενημερώσω τους συναγωνιστές.

Το ραντεβού κανονίστηκε εύκολα σε ξενοδοχείο του κέντρου, ώρα απογευματινή. Απαντάει η ίδια στο τηλέφωνο (δηλώνει ανεξάρτητη) και μιλάει καλά ελληνικά, (δεν απαντάει ποτέ σε sms).

Το κόστος είναι στα 80 ευρω την ωρα (+20 για πίπα χωρίς προφυλακτικό). Πρωκτικό είπε ότι προτιμά να μην το κάνει πια όποτε αυτό είναι ένα μεγάλο μείον.

Ήρθε στην ώρα της και μετά από ένα γρήγορο ντουσακι ξεκίνησε ο αγώνας. Το σώμα της είναι άψογο (λεπτή μέση, στρογγυλό κωλαρακι, πολύ ωραίο μεγάλο (σιλικονατο μάλλον) στήθος και μια απαλή ελαφρώς σοκολατένια επιδερμίδα. Το πρόσωπο είναι όμορφο (ελαφρώς σκύλε) αλλά έχει σημάδια ηλικίας. Στην ηλικία δηλώνει 28 αλλά μάλλον είναι κάπου στα 30 κάτι.

Το δυνατό της όπλο είναι η πίπα. Βαθιά υγρή χωρίς καθόλου χέρι και το πιο σημαντικό, δείχνει να τις αρέσει. Αν την αφήσεις μπορεί να στο κάνει όλη μέρα. Στα άλλα είναι ένας καλός επαγγελματίας. Παίρνει καλές πόζες, στήνεται ανάλογα με το που βλέπουν οι καθρέπτες και γενικά έχει ένα όμορφο αέρα στην κίνηση. Αν την αφήνεις μόνη της παίρνει πρωτοβουλίες, αν της πεις τι να κάνει, το κάνει αμέσως. Πάνω στην δράση είναι «ομιλητική», λίγο βογκητό λίγο βρομόλογο λίγο φωνή ανάλογα με το τι καταλάβει ότι σου αρέσει. (αν και ώρες, ώρες είναι λίγο fake)

Στο social είναι μάλλον τυπική, κάνει κουβεντούλα, το κινητό το έχει κλειστό (το έκλεισε με το που μπήκε, αφού ενημέρωσε τον οδηγό της), δεν κοιτάει ρολόι, δεν δείχνει να βιάζεται. Τα λεφτά τα πήρε στην αρχή, αλλά έτσι το προτιμώ εγώ για να φεύγει από το μυαλό μου. Οπότε δεν ξέρω εάν τα ζητάει από την αρχή.

Τελειώνοντας την κριτική, έχω να πω ότι φαίνεται σαν μια καλή επαγγελματίας που προσαρμόζεται γρήγορα στις απαίτησης του πελάτη της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 14, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί