Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 24 10
Call-Girls 65598
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Την Αντριάνα την συνάντησα πριν λίγο καιρό χωρίς να το έχω προγραμματίσει, αλλά τελικά πήγε καλύτερα απ'ότι περίμενα..
Πρόκειται περί φρεσκότατου και δροσερότατου πιπινίου που δεν θα το έκανα πάνω από 20 Μαίων, αν δεν δήλωνε η ίδια μεγαλύτερη..
Πολύ γλυκό πρόσωπο, ιδανικό για ράντισμα, υπέροχο σωματάκι με χτυπητή παραφωνία το ανύπαρκτο και πολύ πεσμένο βυζί. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η καλοδουλεμένη ροδέλα που αντίκρισα (μπαίναν για πλάκα τρία δαχτυλάκια), χωρίς θεωρητικά να κάνει άναλ..
Τα προκαταρκτικά με την Αντριάνα ήταν τελικά το καλύτερο της συνεύρεσης μας με παθιασμένα γλωσσόφιλα, χάδια σε όλο το σώμα, όπως είπε κι ο συναθλητής παρακάτω, ένιωσα σαν σε ραντεβού στο σχολείο..
Στα του αγώνα, άτεχνη πίπα με χέρι που όμως με λίγο υπομονή καθοδηγείται και βελτιώνεται και ωραία στησίματα κυρίως στα τέσσερα. Τέλειωμα κλασικά σε στόμα-πρόσωπο αδιαμαρτήρητα.
Στα αρνητικά, η έλλειψη εμπειρίας της είναι εμφανή και αδυνατεί να ψυχολογήσει τον πελάτη με αποτέλεσμα να θέλει συνεχή καθοδήγηση. Αν δεν διορθωθεί σε αυτό το τομέα, πιστεύω ότι δεν θα μπορέσει να εδραιωθεί στο χώρο. Προς το παρόν η Αντριάνα είναι ένα ωραίο κοριτσάκι που ακολουθεί το δρόμο του εύκολου χρήματος και προσωπικά πιστεύω ότι τα 100 έουρα είναι πάρα πολλά πλέον για αυτό το άθλημα..
Τώρα βέβαια έχουμε εδώ μέσα ουκ ολίγους χαραμοφάηδες εισοδηματίες, χασαπογιατρούς με φακελάρες κτλπ κτλπ που η κοπέλα θα τους φανεί πάμφθηνη και βφμ. Εγώ αναφέρομαι σε όσους θέλουν δύο μεροκάματα για να βγάλουν αυτά τα λεφτά και στη συνέχεια έρχεται και το κράτος και σου παίρνει τα μισά, οπότε καταλήγουμε στις τρεις μέρες δουλειάς για μία ώρα απόλαυσης..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 18, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Josex
Μέγας
34
Πόντοι:
4.365
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Μαΐου, 2013
Jose έκατσε και της έχωσες 3 δάχτυλα, αν κατάλαβα καλά;
Και εμένα με συγκίνησε η ροδελίτσα της αλλά δεν μου καθόταν με τίποτα, έφαγα πόρτα. Τυχερούλη!
29 Μαΐου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φίλτατε, πρέπει να είχε σοδομιστεί νωρίτερα.. Έβαλα άνετα 3 δάχτυλα ασάλιωτα.. Σπασίκλας
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2