Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 38 10
Call-Girls 73694
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Jolie = ότι βλέπουμε στις φωτό 100%. Πιπίνι εκ Ρουμανίας 23 χρονών, μικρόσωμη γύρω στο 1.60, λεπτή, καστανά ίσια μακριά μαλλιά, συμπαθέστατο πρόσωπο με ωραίο χαμόγελο και μεγάλα σαρκώδη χείλη. Μάτια ανοιχτά καστανά (περίπου) και ωραία βαμμένα μπλε-γαλάζια. Στήθος μικρό αλλά στητό με εξαιρετικές μεγάλες θηλές στραγαλωτές, υπέροχες στην αφή και στο γλείψιμο. Λεπτή μέση, ωραίο ποπάκι, και υπέροχο άτριχο νινάκι με μικρά-μικρά χειλάκια. Ωραία ίσια πόδια. Κορμί καθαρό χωρίς tattoo και λοιπά. Πεντακάθαρη, με τα μπάνια της και γενικά όλα ιδανικά για τα περεταίρω…
Στα υπόλοιπα ο φίλος sadragino και οι συναγωνιστές με έχουν πρακτικά καλύψει αλλά ας πω και την δική μου ιστορία.
Συνεννόηση εύκολη με SMS, η κοπέλα γρήγορη και βολική. Ήρθε στην ώρα της περιποιημένη και casual. Έχει μάθει μερικά ελληνικά και γενικά προσπαθεί να τα μιλήσει έστω και λιγάκι, τις λέξεις της δουλειάς τις έμαθε. Η κύρια επικοινωνία γίνεται πάντως στα αγγλικά και αξιοπρεπώς. Μιλάει και άριστα γαλλικά για όσους ενδιαφέρονται.
Καταρχήν με εξέπληξε με τον επαγγελματισμό της. Την δουλειά την κάνει μερικούς μήνες αλλά κάνει -είπε- χρόνια video chat και αυτό φαίνεται γιατί έχει μια συνεχή ερωτική κίνηση, η οποία είναι αρκετά «εξυψωτική». Όσο την χαμούρευα στα όρθια αυτή μονίμως μου κουνιόταν σαν σε στριπτιζάδικο. Κάποια ψιλοθεματάκια που ανέφεραν τα παιδιά πιο κάτω για δόντι στην πίπα και CIM τα έχει πλέον βελτιώσει και ξεπεράσει (κάποιοι την εκπαίδευσαν κατάλληλα προφανώς).
Φιλιά κάργα και βαθειά, χάδια σε όλο το κορμί, η περιποίησή της κάτω ήταν άψογη με περιποίηση της παρέας, βαθιές διεισδύσεις με μπόλικο-μπόλικο σάλιο, χτυπήματα γλώσσας, deep-throat κλπ. Βασικά μου έδωσε την εντύπωση ότι αυτή στα 23 πρέπει να έχει δει πιο πολλές τσόντες από όσες εγώ στα 40-τόσα, και μάλιστα τις έχει μελετήσει και εμπεδώσει. Την περιποιήθηκα και εγώ κάτω αρκετά και γενικά της άρεσε πολύ και ανταποκρινόταν. Στην αρχή την πήγα διερευνητικά για GFE και με το μαλακό. Στην πορεία από μόνη της με προκαλούσε για δυνατότερες καταστάσεις. Έτσι το γυρίσαμε σε PSE με αποτέλεσμα να κάνουμε ακροβατικά που είχα να κάνω χρόνια (βολικό λόγο μεγέθους το πιπίνι), να κατά-ιδρώσουμε και να γλιστράνε τα κορμιά μας σαν τα χέλια, λες και κάναμε nuru μασάζ! Απίστευτο πουτανάκι η Jolie. Μου έκανε μάλιστα εντύπωση που στο 1-0 τα πήρε όλα στο στόμα μέχρι σταγόνας, σταμάτησε και με κοίταγε καβλωτικά, τα άφησε σιγά-σιγά να τρέξουν όλα στο στήθος της, και τέλος πασαλείφτηκε από μόνη της βογκώντας, τσόντα κανονική! Στο 2-0 τα δώσαμε όλα και γίναμε αλοιφή μέσα στον ιδρώτα ολοκληρώνοντας στο 60’...
Η κοπέλα άψογη έκατσε όλη την ώρα και με το παραπάνω. Δεν ανάφερε τίποτα για δωράκι και το πήρε στο τέλος φεύγοντας. Παρά τις δύσκολες εποχές που ζούμε εκτιμώ ότι τέτοιο νεανικό κορμί με GFE, PSE, DFK, DT, 69, CIM, CIF, COB και ταυτόχρονα ευγενική συμπεριφορά και jolie διάθεση δύσκολα βρίσκουμε σε αυτήν την κατηγορία αλλά και γενικότερα.
Ο γερόγατος έφυγε από το χοτέλ με το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, αναπτερωμένη διάθεση, και νοιώθοντας 10 χρόνια νεώτερος (για να μην πω και περισσότερα). Φυσικά μετά από μερικές ώρες η πραγματικότητα της ηλικίας με έκανε να μην μπορώ να πάρω τα πόδια μου για σχεδόν ένα 24ωρο. Άξια η πιτσιρίκα, με έκανε να νοιώσω Rocco, έστω για μια ώρα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 25, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί