Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.5 6 10
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Οι αναγκαίες εξηγήσεις:

Παρακαολουθώ πολύ συχνά τις κριτικές αλλά λόγω ελάχιστου χρόνου δεν γράφω.Αυτό δεν είναι σωστό και δέχομαι οποιαδήποτε κριτική για την συμπεριφορά μου αυτή.
Σήμερα γράφω γιατί ήταν απαράδεκτη η φόλα που έφαγα.Η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα! Δεν διαμαρτύρομαι για οτιδήποτε άλλο αλλά για την συμπεριφορά της κοπέλας και την τεράστια απόσταση της κριτικής του NITRO απ την πραγματικότητα.Έχω βοηθηθεί πολύ στο παρελθόν από άλλες κριτικές του και αναρωτιέμαι πως έκανε έκανε τέτοιο λάθος!Παίζει βέβαια να είναι μεγάλος μάστορας,οπότε του βγάζω το καπέλο.

Η εμπειρία μου είναι ακριβώς ίδια με του fodas και nazgul30.Είναι τυχαίο;Σε τρεις τουλάχιστον να έχει πανομοιότυπη συμπεριφορά;
Αυτά θα έγραφα κι εγώ. Να μην τα επαναλαμβάνω.

Προσοχή λοιπόν!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 25, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Μέλος
15
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Μαΐου, 2013
Τωρα μπορει να 'χαλασε' τυπε. Οταν πηγε ο νιτρο μπορει να ηταν τελειως διαφορετικα τα πραγματα. Και γω εχω παει με τυπισα για την οποια ειχα διαβασει τα καλυτερα, αλλα εφαγα ακυρο. Οπως εχει συμβει και το αντιθετο....Σε ολους τυχαινει, κριμα σιγουρα. Ο τιτλος της κριτικης παντως, ειναι αστοχος.....
18 Μαΐου, 2013
Με συγχωρείς φίλε αλλά αυτό που έγραψες δεν είναι κριτική. Αν ήθελες να πεις κάτι για την κριτική του ΝΙΤΡΟ ας έγραφες στα σχόλια της δικής του κριτικής.
Πριν ξεκινήσεις να γράφεις στους κανόνες λέει: Κάθε κριτική πρέπει να στέκει μόνη της ανεξάρτητα από πόσες κριτικές έχουν γραφτεί για κάποια κοπέλα. Για την δικη σου εμπειρία δεν είπες τίποτα. Αν όποιος γράφει κάνει σχολιασμό άλλων κριτικών δεν θα βγάλουμε άκρη εδώ!
N
nickos99
18 Μαΐου, 2013
Παικτη η κριτικη αποδεκτη, με κανατε να μην θελω να παω ουτε εγω. Απλα θα συμφωνησω με τον kaza και θα πω οτι ειναι καπως ο τιτλος. Με πολλες εχω περασει γαμω και αλλοι λενε οτι ειναι σκατα (σε στουντιο κυριως) αλλα και το αντιστροφο. Το οτι εστιαζεις στον Nitro δεν φαινεται οκ και φανταζομαι οτι κι εσυ το καταλαβαινεις αφου μεσα στην κριτικη τον επιδοκιμαζεις. Τελοσπαντων προς γνωση και συμμορφωση Ντροπή
18 Μαΐου, 2013
αγαπητέ ζητώ συγνώμη αν σε παρέσυρε η κριτική μου αλλά να διευκρινίσω πως αυτή γράφτηκε τον Μάρτιο 2 ή τρίτη ημέρα της κοπέλας στην δουλειά...προφανώς να της είχε ζητηθεί τότε προκειμένου να στήσει πελατιακή βάση να δίνει λίγη παραπάνω προσοχή στον πελάτη...
επιπλέον να προσθέσω πως η εμπειρία μου έχει δείξει πως άπαξ η τάνα γκομενιάσει ή αποκτήσει 2-3 αγαπητικούς σταθερούς πελάτες τους λοιπούς τους βλέπει διεκπαιρεωτικά ...

μπορεί να ήμουν απλά τυχερός ή μπορεί να ήρθε με οδηγίες αφού από αυτό το γραφείο ψωνίζω φίλε από το 1998...
18 Μαΐου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

το απόλυτο παράδειγμα σε αυτό που λες ήταν η "Λολίτα" (μία ήταν η Λολίτα)...

από όσους πήγαιναν ζήτημα ήταν 2 στους 6 να πέρναγαν καλά....οι 4 την έβριζαν και οι 2 την υμνούσαν αλλά ήταν έτσι η γκόμενα ...

βέβαια είναι ιεροσυλία να γίνεται τέτοια σύγκριση αλλά απλά κάνω αναφορά ως παράδειγμα το πως από πελάτη σε πελάτη και από καιρό σε καιρό μεταλλάσονται οι τάνες
19 Μαΐου, 2013
αγαπητε ntah μην απορεις καθολου με τον νιτρο...ειναι γνωσος πρωμοτορας του συγκεκριμενου γραφειου την ειχα πατησει κ γω με μια αμαντα που εξημνουσε ο τυπος αυτος στις κριτικες του...κ γενικα αυτη τη δουλεια κανει εδω μεσα κ δεν ειναι ο μονος αλλα δεν φτει αυτος αλλα οι αντμιν που δεν του δινουν ποδι απτο σαιτ
20 Μαΐου, 2013

ρε κατακάθι ozzy13 άσε το nitro και get a life ή καμιά γκόμενα ...χέστηκα για το γραφείο μαλακοπίτουρα

20 Μαΐου, 2013

κατ'αρχάς μαλακοπίτουρα ozzy η αμάντα που λές (έψαξα κ βρήκα την κριτική μου) δεν είναι από αυτό το γραφείο.

δεύτερον τι να κάνω που πέρασα καλά με τη γκόμενα δηλαδή να αισθάνομαι και ενοχές από πάνω?

τρίτον έχω φάει τόσα στις φόλες βλάκα τα τελευταία 20 χρόνια που έχω μάθει να παίρνω το 101% στο ραντεβού και αν δεν το κάνω να την κάνω...

εσύ κάθεσαι με το ένα χέρι στο πληκτρολόγιο και το άλλο στο παντελόνι και περιμένεις να ενημερωθείς από κριτικές και φωτογραφίες μην τυχόν και σου λείψει το 50ρικο....

πριν με ξαναγράψεις προμότορα σκέψου πρώτα ότι ίσως όλος ο κόσμος να μην ζει μες την μιζέρια σου ,ρίξε λίγο νερό στη μούρη και βγες για ένα καφέ.... αν δεν γυρίσει γκόμενα να σε κοιτάξει βάλε το χέρι στην τσέπη και τράβα στη Φυλής και το Μετάξι να γαμήσεις μαζί με τα Πάκια....άιντε σαπάκι της κοινωνίας
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8