Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.5 6 10
Call-Girls
14902
Γενική βαθμολογία
5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
4.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Οι αναγκαίες εξηγήσεις:
Παρακαολουθώ πολύ συχνά τις κριτικές αλλά λόγω ελάχιστου χρόνου δεν γράφω.Αυτό δεν είναι σωστό και δέχομαι οποιαδήποτε κριτική για την συμπεριφορά μου αυτή.
Σήμερα γράφω γιατί ήταν απαράδεκτη η φόλα που έφαγα.Η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα! Δεν διαμαρτύρομαι για οτιδήποτε άλλο αλλά για την συμπεριφορά της κοπέλας και την τεράστια απόσταση της κριτικής του NITRO απ την πραγματικότητα.Έχω βοηθηθεί πολύ στο παρελθόν από άλλες κριτικές του και αναρωτιέμαι πως έκανε έκανε τέτοιο λάθος!Παίζει βέβαια να είναι μεγάλος μάστορας,οπότε του βγάζω το καπέλο.
Η εμπειρία μου είναι ακριβώς ίδια με του fodas και nazgul30.Είναι τυχαίο;Σε τρεις τουλάχιστον να έχει πανομοιότυπη συμπεριφορά;
Αυτά θα έγραφα κι εγώ. Να μην τα επαναλαμβάνω.
Προσοχή λοιπόν!
Παρακαολουθώ πολύ συχνά τις κριτικές αλλά λόγω ελάχιστου χρόνου δεν γράφω.Αυτό δεν είναι σωστό και δέχομαι οποιαδήποτε κριτική για την συμπεριφορά μου αυτή.
Σήμερα γράφω γιατί ήταν απαράδεκτη η φόλα που έφαγα.Η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα! Δεν διαμαρτύρομαι για οτιδήποτε άλλο αλλά για την συμπεριφορά της κοπέλας και την τεράστια απόσταση της κριτικής του NITRO απ την πραγματικότητα.Έχω βοηθηθεί πολύ στο παρελθόν από άλλες κριτικές του και αναρωτιέμαι πως έκανε έκανε τέτοιο λάθος!Παίζει βέβαια να είναι μεγάλος μάστορας,οπότε του βγάζω το καπέλο.
Η εμπειρία μου είναι ακριβώς ίδια με του fodas και nazgul30.Είναι τυχαίο;Σε τρεις τουλάχιστον να έχει πανομοιότυπη συμπεριφορά;
Αυτά θα έγραφα κι εγώ. Να μην τα επαναλαμβάνω.
Προσοχή λοιπόν!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 25, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Πριν ξεκινήσεις να γράφεις στους κανόνες λέει: Κάθε κριτική πρέπει να στέκει μόνη της ανεξάρτητα από πόσες κριτικές έχουν γραφτεί για κάποια κοπέλα. Για την δικη σου εμπειρία δεν είπες τίποτα. Αν όποιος γράφει κάνει σχολιασμό άλλων κριτικών δεν θα βγάλουμε άκρη εδώ!
επιπλέον να προσθέσω πως η εμπειρία μου έχει δείξει πως άπαξ η τάνα γκομενιάσει ή αποκτήσει 2-3 αγαπητικούς σταθερούς πελάτες τους λοιπούς τους βλέπει διεκπαιρεωτικά ...
μπορεί να ήμουν απλά τυχερός ή μπορεί να ήρθε με οδηγίες αφού από αυτό το γραφείο ψωνίζω φίλε από το 1998...
από όσους πήγαιναν ζήτημα ήταν 2 στους 6 να πέρναγαν καλά....οι 4 την έβριζαν και οι 2 την υμνούσαν αλλά ήταν έτσι η γκόμενα ...
βέβαια είναι ιεροσυλία να γίνεται τέτοια σύγκριση αλλά απλά κάνω αναφορά ως παράδειγμα το πως από πελάτη σε πελάτη και από καιρό σε καιρό μεταλλάσονται οι τάνες
δεύτερον τι να κάνω που πέρασα καλά με τη γκόμενα δηλαδή να αισθάνομαι και ενοχές από πάνω?
τρίτον έχω φάει τόσα στις φόλες βλάκα τα τελευταία 20 χρόνια που έχω μάθει να παίρνω το 101% στο ραντεβού και αν δεν το κάνω να την κάνω...
εσύ κάθεσαι με το ένα χέρι στο πληκτρολόγιο και το άλλο στο παντελόνι και περιμένεις να ενημερωθείς από κριτικές και φωτογραφίες μην τυχόν και σου λείψει το 50ρικο....
πριν με ξαναγράψεις προμότορα σκέψου πρώτα ότι ίσως όλος ο κόσμος να μην ζει μες την μιζέρια σου ,ρίξε λίγο νερό στη μούρη και βγες για ένα καφέ.... αν δεν γυρίσει γκόμενα να σε κοιτάξει βάλε το χέρι στην τσέπη και τράβα στη Φυλής και το Μετάξι να γαμήσεις μαζί με τα Πάκια....άιντε σαπάκι της κοινωνίας