Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 28 10
Call-Girls
65024
Γενική βαθμολογία
3.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
2.0
Γενική συμπεριφορά
3.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Όταν οι περισσότερες επαφές σου είναι με Μαριάννα από Καλλιρρόης 48, είναι επόμενο να έχεις στέρηση βυζιών. Η στέρηση είναι κακός σύμβουλος όμως γιατί οδηγείσαι σε σφάλματα.
Κι έτσι κι έγινε!
Η Καρίνα είναι ΜΙΛΦ 30φεύγα 40έλα και όχι 30 όπως λέει, οι φωτογραφίες της στο mamba είναι ψεύτικες βέβαια, στο blog της είναι κανονικές, αλλά τονίζει φυσικά τα καλά σημεία.
Το γενικό σύνολο δεν λέει. Το πρόσωπο οκ, το σώμα έχει πλαδαρέψει. Τα βυζιά νομίζω 4άρια έχουν βαρύνει αναγκαστικά και είναι πεσμένα. Κώλος μάπα, κοιλίτσα.
Το βασικό είναι ότι η τύπισσα έχει πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της, τόσο για το εμφανισιακό όσο και για το service της.
Το service της δεν είναι κάτι φοβερό, εμένα μου έβγαζε μια τεμπελιά, του στυλ, "απόλαυσε τα βυζιά μου και δεν χρειάζεται να ιδρώσω την φανέλα"
Δεν ξέρω σε κάποιον φανατικό βυζολάτρη θα ήταν καλή περίπτωση. Γενικά ΔΕΝ.
Κι έτσι κι έγινε!
Η Καρίνα είναι ΜΙΛΦ 30φεύγα 40έλα και όχι 30 όπως λέει, οι φωτογραφίες της στο mamba είναι ψεύτικες βέβαια, στο blog της είναι κανονικές, αλλά τονίζει φυσικά τα καλά σημεία.
Το γενικό σύνολο δεν λέει. Το πρόσωπο οκ, το σώμα έχει πλαδαρέψει. Τα βυζιά νομίζω 4άρια έχουν βαρύνει αναγκαστικά και είναι πεσμένα. Κώλος μάπα, κοιλίτσα.
Το βασικό είναι ότι η τύπισσα έχει πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της, τόσο για το εμφανισιακό όσο και για το service της.
Το service της δεν είναι κάτι φοβερό, εμένα μου έβγαζε μια τεμπελιά, του στυλ, "απόλαυσε τα βυζιά μου και δεν χρειάζεται να ιδρώσω την φανέλα"
Δεν ξέρω σε κάποιον φανατικό βυζολάτρη θα ήταν καλή περίπτωση. Γενικά ΔΕΝ.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 13, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
ομως κατι μου έτυχε , σοβαρο σ αληθεια και την καλω 1 ωρα πριν για ακυρωση.
μου λεει ειμαι κατω απο το ξενοδοχειο καρδια μου....πουτανιστικα...
τες πα, απανταω , μα ειχαμε πει σε μια ωρα. επιμενει οτι ειναι κατω απο το ξενοδοχειο και με περιμενει....
δεν μπορουσα πραγματι να παω ομως και δεν γινοταν τιποτα, οποτε μου λεει το εξης, "αν ειναι θεμα τιμης , οκ , με 100 δεχομαι...."
φυσικα και δεν πηγα ουτε την ξανακαλεσα
Δεν ξέρω βέβαια αν κάνει παζάρι και κάτω από τα 100, πιθανόν λόγω κρίσης κ αναδουλειάς.