Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 211 10
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Η συναντηση εγινε σε φτηνο ξενοδοχειο του κεντρου. Ο καφρος ρεσεψιονιστ μου εδωσε το πιο κοντινο δωματιο προς το σαλονι του 1ου οροφου και βγηκα οσο πιο καρτα γινοταν αλλα κλαιν.
Η Μαρινα εφτασε με 15 λεπτα καθυστερηση. Δεν ηξερα τι θα συναντουσα φοβομουν μηπως με απογοητευσει εμφανισιακα, αλλα καθε αλλο.
Ενας που την εβγαζε μπαζο σε παρακατω κριτικη ειναι απλα στημενος.
Η γκομενα εχει κορμι λαμπαδα απιστευτο γαλαζιο ματι που γυαλιζει οταν βλεπει πουτσο, φατσα ωραια για την ηλικια της βυζι φτιαγμενο πολυ ωραιο και κωλαρα.

Με το που μπηκε πεταξε κατευθειαν το φορεμα και αρχισαμε παθιασμενα φιλια με γλωσσα. Κατευθειαν πιπα αρχιδογλυψιμο και πολλα ντιπθροουτς. Στη συνεχεια ξαπλωσαμε στο κρεβατι σταση 69 και επειτα με καβαλησε για αρκετη ωρα ιδιαιτερα αγρια και φωναζε διαφορα ρωσικα και γενικα εκανε πολλη φασαρια. Ακολουθησε λιγο ιεραποστολικο και μολις της ειπα οτι θα χυσω τα ζητησε επιτακτικα στο στομα. Φωναξε τοσο δυνατα που σιγουρα ακουστηκε κατω στο σαλονι ισως και στο δρομο εξω.

Επειτα καναμε μπανιο μαζι με παραλληλο φασωμα λιγο πιπα αυτη λιγο γλυφομουνι εγω και ημουν ηδη ετοιμος για δευτερο γυρο.
Με ξαπλωσε και μου εδωσε το μουνι της που το εγλυψα και το ρουφηξα με μανια. Μου πηρε παλι πιπα περασμα καποτας και την πηρα πολυ αγρια στα 4 ενω κραυγαζε και ουρλιαζε πολυ δυνατα. Δευτερη καταθεση παλι στο στομα. Ολα αυτα σε 30 λεπτα περιπου.

Ουτε τσιγαρο αναψαμε ουτε μαλακοσυζητησεις τιποτα τετοιο χρονοβορο. Η φαση ηταν 100% αγριο ζωωδες γαμησι και μηδενικο συναισθημα.

Οταν εφυγα ο τυπος στη ρεσεψιον με χαιρετησε με thumbs up.

Πιστευω οτι σε εμφανιση επιδοσεις και τιμη συνολικα ειναι κορυφη. Αν ξανακατεβω Αθηνα θα την ξανασυναντησω με τα 1000

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 23, 2013
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
skieros
Σεβαστός
27
Πόντοι:
1.720
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Μαΐου, 2013
Αρχηγέ μου μπράβο σου που πέρασες καλά με την λεγάμενη, τσόντα είναι άλλωστε η συγκεκριμένη. Αλλά 8 στο πρόσωπο και 10 στο σώμα για την Μαρίνα μάλλον είναι λόγο του ενθουσιασμού σου... Αν είναι έτσι στα ωραία πιπίνια να βάζουμε 20... Άντε και στα επόμενα!
15 Μαΐου, 2013
Καλησπερα...που μπορω να βρω το τηλ.της Μαρινας
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2