Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.4 5 10
Γενική βαθμολογία

3.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

3.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Μάλλον έχει ξαναβγεί στην πιάτσα η λεγάμενη, αφού οι τελευταίες κριτικές είναι από το 2011. Δεν είμαι όμως και σίγουρος, αν και το πρόσωπο μοιάζει. Τα ελληνικά της είναι καλύτερα βέβαια, το σώμα μπάζο και όλα είναι έξτρα !Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!

Διαφημίζεται μέσω http://www.adoos.gr/post/30944416/ifrac14imicroisup3iplusmniraquoimicroi, οπότε προσοχή γιατί δίνει την εντύπωση ελληνίδας ανεξάρτητης ΜαλακίαΜαλακία

80 μόνο καπωμένο (μετριότατη πίπα), 20 το ακάπωτο, 50 το κουλούρι, 20 το δεύτερο μανίκι, 20 το γλειφομούνι, ούτε ο προϋπολογισμός του Στουρνάρα να ήτανε ! Λόγω κάβλας όμως, της τα έριξα τα 2 μανίκια, σαν την παροιμία "αφρίζεις, ξαφρίζεις, τον παρά μου έδωσα" τι κι αν το τυρί ήτανε σαπούνι, το φάγαμε Κεφάλι σε τοίχο!

Μας κοροϊδεύουν παιδιά, και μας τα σουφρώνουν ΜαλακίαΜαλακία ΜΑΥΡΟ στις πρόστυχες γυναίκες !

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 10, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Σεβαστός
97
Πόντοι:
1.061
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Μαΐου, 2013
πώς την πάτησες έτσι ρε φίλε?
γι'αυτήν έχουν γραφτεί πάρα πολλά κ εδώ κ στο forum για το πόσο μεγάλο μπάζο είναι
15 Μαΐου, 2013
Τρεις γκαβοί και φτωχοί κράζουν μια κακόμοιρα κυριά που προσπαθεί με δυσκολιά να τα φέρει πέρα σε περίοδο κρίσης και αποφάσισε να βάλει πούτσο στο μουνί της για να μπορεί να πάει σουπερμάκρετ και να εξασφαλίσει τα είδη πρώτης ανάγκης. Μα καλα? ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΚΑΒΑΚΕΣ είστε? Δεν βλέπετε από την φωτογραφία περί τίνος πρόκειτε? Δεν καταλαβαίνετε οτί με 80 ευρώ και χάρη σας κάνει που θα ανοίξει τα πόδια για μιά ώρα? Τι στο καλό? Και όκ ο πρώτος πάει στα κομμάτια την συνάντησε γιατί δεν ήξερε. Οι υπόλοιποι μετά πήγατε για επιβεβαίωση. Και την βρίζετε κιόλας την καήμενη την κυριά. Γερο-μύστης Εγώ θα πάω και θα πάρω την υπηρεσία cooking πάντως. Βλέπω έχει ωραίο φούρνο Σπασίκλας
R
rusuru
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2