Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 10 10
Call-Girls 41036
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Δυο λόγια και από μένα για την εμπειρία μου με την Victoria.
Θα ξεκινήσω από τα αρνητικά και την ιστοσελίδα του γραφείου της που την αναφέρει 26 ετών, ενώ είναι περί τα 35. Επίσης δεν υπάρχει καμιά ξεκάθαρη φωτογραφία για να πεις ναι ρε παιδί μου αυτή την γυναίκα συνάντησα.Money Mouth
Οι 2 είναι θολές και οι άλλες με καλλιτεχνική άποψη.Ντροπή Κρίνοντας την σαν 35αρα είναι εμφανίσιμη, έχει ικανοποιητικό πρόσωπο, ωραία μάτια , σώμα, χμμ,Χμμμ; πιο καλή από πίσω και πάνω στα τακούνια, χωρίς αυτά δείχνει κοντή και χάνει οπτικά, τα βυζιά είναι μεσαίου μεγέθους αλλά πεσμένα ενώ οι ρόγες ανταποκρίνονται.
Η καλή και γρήγορη συνεννόηση είναι πάντα στα συν του γραφείου και ήρθε ακριβώς στην ώρα της, ωραία ντυμένη με ψηλοτάκουνα όπως έγραψα και πριν.
Μιλά καλά ελληνικά και έχει τον αέρα που χρειάζεται για να κερδίσει τον πελάτη στην αρχή. Άλλωστε ντυμένη ανεβαίνει 2 βαθμίδες.
Πίπα ξεσκούφωτη και βαθιά πολύ καλή , όπως και στο σεξ, κάναμε 2 γύρους με ένα 10 λεπτο διάλλειμα ενδιάμεσα. Στο σοσιαλ πολύ καλή και εκεί , ξέρει να φερθεί.
Από στάσεις αρκετές, δείχνει να ξέρει την δουλειά και να το ευχαριστιέται και αυτή.
Πιο πολύ πάντως εγώ ευχαριστήθηκα τον πρώτο γύρο όταν ακόμα φορούσε τις γόβες.Γλώσσα
Πέρασα καλά αλλά θέλω να αναφέρω και τα 2 αρνητικά των υπηρεσιών της.Λύπη
Φιλί γαλλικό βαθύ που λέμε δεν έπαιξε, προσπαθούσε φανερά να το αποφύγει κατεβαίνοντας τάχα προς τον λαιμό να γλύψει και τέτοια. Θυμός
Αναφέρει ότι κάνει anal με +40 αλλά το αρνήθηκε, την άλλη φορά λέει και έτσι κι αλλιώς και αλλιώτικα.Θυμός Επειδή δεν το είχα ξεκαθαρίσει στο sms στο γραφείο της δεν έδωσα συνέχεια αλλά βλέπω και τα άλλα 2 παιδιά που έγραψαν πριν δεν γαμήσανε κώλο!
Αυτά από μένα, νομίζω απαραίτητη προϋπόθεση να κλεισει κάποιος ραντεβού με την Victoria είναι να ψάχνει μιλφ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα