Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.2 5 10
Call-Girls
10007
Γενική βαθμολογία
2.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
2.0
Γενική συμπεριφορά
2.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Γαμω τη πουτανα μου γαμω ........γαμω το φωτοσοπ και τους αρχιδες που μας δουλευουνε
ΚΑΣΚΑΝΤΕΡΙΛΙΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΚΑΝΑ.
Εδωσα εμπιστοσυνη στο ομολογουμενως καλο γραφειο (εχω παρει ολες τις κοπελλες απο εκει) με αρκετα καλες εντυπωσεις........αλλα
μαλλον πρεπει να "ανοιξαν τα στομαχια" .Η κοπελλα καμια σχεση με την πραγματικοτητα των φωτογραφιων που βλεπετε πιο πανω ,τα μονα θετικα που εχει πανω της ειναι οι ποδαρες και τα μαλλια...ολο το υπολοιπο σωμα ειναι "ασυμμετρο" σε σχεση με τα ποδια....δηλαδη κοντο σωμα ψηλα ποδια ,αλλα εκει που τα πηρα ειναι οτι εχει κοιλια....ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ "ΜΠΥΡΟΚΟΙΛΙΑ" ΑΙΝΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.....τωρα σε διαθεση πολυ λιγα πραγματα ,μουνοχειλα ξεχαρβαλωμενα-χαος,προσωπο μετριο εως κακο ,βυζι καλο 3αρι ,και ελαχιστη εως μηδενικη συμμετοχη-βαριοταν.Δεν τα εχω με το κοριτσι ,ετσι ειναι απο την φυση της η γυναικα και οποιος θελει παει ,κανεις δεν ειναι τελειος αλλωστε ,αλλα ρε μουνοπανα να δειχνεται την πραγματικοτητα και οχι κλαπαρχιδιες ,να "φωτοσοπιαρετε" και να ζητατε 150αρια σαν μαρουλοφυλλα.Για εμενα μαυρο - μαυρο δαγκωτο στο γραφειο για την συγκεκριμενη φαση
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 02, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Μαΐου, 2013
Παίζει αυτή να είναι παλιό CG από 100/140?
Yorgos
06 Μαΐου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
συγνωμη φιλε μου δεν γνωριζω κατι ...... αλλα το γαμηδι το φωτοσοπ παει συννεφο
CIVIL111
06 Μαΐου, 2013
Θα το πω, εμενα μου φαινεται σα τραβελι παντως. Μηπως και οι υπολοιπες του γραφειου τραβελοδειχνουν?
pokahontas
06 Μαΐου, 2013
Ναι ειναι απο 100/140 τησ ευασ αν θυμαμαι καλα αλλα απο την αλλη σιγα μη ριξω μαυρο στην ιζαμπελα επειδη φερανε μια μουφα
Iso14
06 Μαΐου, 2013
Κ γώ δεν εχω παραπονο απ το γραφειο στα σχεδον δυο χρονια που μαι πελατης(μονο για τις υψηλες τιμες)παει χαλασαν κ αυτοι μεχρι τωρα οτι εβλεπες επαιρνες!
jimy.m.
08 Μαΐου, 2013
Ρε μάγκες μας δουλεύεται….? Τι μαύρο και μαλακίες είναι αυτές που μας κοπανάτε…? Αφού είναι τόσο μπάζω…. Τέτοιο μαύρο χάλι όπως λέτε… πως γίνεται ι να την δέχεστε τις υπηρεσίες και μετά να λέτε μαύρο…?
Z
z4
09 Μαΐου, 2013
Στο μουφα γραφειο εχει ακομα μια κοπελλα ΚΑΤΕΡΙΝΑ ειναι γυφτησα μιλφ γυρο στα 40 απο Βουλγαρια.Δεν ειναι ψυλη ειναι γυρο στα 1.55 δεν ξερει ουτε ρωσικα ουτε αγγλικα μονο λυγα ελληνικα. Πολυ αδυνατα ακρα με παραμορφωμενα δαχτυλα στα χερια και ποδια μαλλον προχορημενο σταδιο αρθριτιδα)κακες συνθηκες ζωη.Πολυ φαρδυ περιφερεια γυρο στα 100 ποντους πολυ φωτοσοπ,πολυ επεξεργασια σε αυτο το σημειο.Το πανο μερος πολυ πιο κοντο απο κατω .Το σωμα ειναι ασυμετρο.Το βυζι ειναι ασχημα φτιαγμενο με τρομακτικα τεραστιες μαυρες ρωγες )σπανια ανωμαλια φυση)Βλαχοικη συμπεριφορα.IQ-0. Ολες θετικες κρητικες ειναι γραμμενα πολυ εξυπνα για να τα πιστεψετε!!!Για εμενα μαυρο δαγωτο στο γραφειο.Μονο ψεματα !!!
G
GRIL
14 Μαΐου, 2013
Η τύπισα είναι η γνωστή Τζοάννα από τα μασατζίδικα που την έπαιρνες με 80 ευρά και είχε τη γνωστή μπυροκοιλιά και σου έκανε και μασάζ. Τώρα ζητά 150αριές για μηδενική συμμετοχή με τα ίδια προσόντα (και χωρίς μασάζ). Συμφωνώ με τον κριτικογράφο και επαυξάνω...Μαύρο
nick9x
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8