Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 24 10
Call-Girls 65598
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Adriana είναι ένα μινιόν μελαχρινό πιπίνι με αρκετά ελκυστικές και (φαινομενικά) πραγματικές φωτογραφίες. Με δυο μηνύματα κλείστηκε εύκολα το ραντεβού σε γνωστό hotel στα νότια.
Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της casual ντυμένη, χαμογελαστή, άνετη και ευγενής. Στο δια ταύτα τώρα: Είναι μικρόσωμη γύρω στο 1.60, με μακριά ίσια μαύρα μαλλιά, πιπινοειδές λεπτό καθαρό σώμα χωρίς tattoo (μόνον ένα piercing στον αφαλό), ωραία λεία επιδερμίδα, και ωραίο πεταχτό ποπάκι. Έχει λαχταριστό καθαρό νινάκι με τεράστια χείλη, από τα μεγαλύτερα που έχω συναντήσει αλλά ωραία και ελκυστικά. Μόνο σημαντικό μείον το πεσμένο (μαραμένο θα έλεγα) στήθος της. Η κοπέλα χρειάζεται αντικειμενικά ενίσχυση στο συγκεκριμένο θέμα και αν την κάνει σωστά θα γίνει εμφανισιακά τούμπανο. Έχει ωραίο πρόσωπο και γενικά οι φωτός της είναι πρακτικά 100% ρεαλιστικές (το στήθος δεν φαίνεται). Δήλωσε 24 χρονών αλλά δείχνει μικρότερη.
Μιλάει μέτρια/επαρκή αγγλικά, η συμπεριφορά της ήταν πολλή καλή, καθημερινή και φιλική. Δεν μου έφαγε χρόνο, δεν αρνήθηκε κάτι (πλην του δάχτυλου στην πίσω τρυπούλα της, με προκάλεσε με τα κουνήματά της αλλά έφαγα πόρτα). Μεγάλο συν ότι φιλάει βαθειά και διαρκώς, θα έλεγα πως βεντουζάρει και ρουφάει συνέχεια. Αυτό είναι για μένα από τα πιο βασικά για επιτυχημένη συνεδρία. Η πίπα της είναι καλή αλλά όχι εξαιρετική. Γλύφει κεφάλι και παρέα, αλλά όλο μέσα (DT) δεν το καταφέρνει, αν και προσπαθεί. Στον αγώνα άνετη (βολική σωματικά άλλωστε) και δυναμική αν και χωρίς πρωτοβουλίες, υπάκουη όμως: την στήνεις όπως θες και απάνω της! Όπως έγραψαν και τα παιδιά πιο κάτω αν δεν την φιλάς αυτή βογγάει και φωνάζει συνέχεια: Fuck me, Come to me, Harder, και μάλλον δυνατά θα έλεγα. Μάλλον το κάνει για να ευχαριστήσει τον πελάτη και όχι για άλλο λόγο (γρήγορο τελείωμα). Προσωπικά δεν με χάλασε η φάση και την άφησα να το κάνει, αυτή φώναζε και εγώ έσπρωχνα! Τελειώματα δύο στο στοματάκι της. Θα έλεγα πως επεδίωκε το CIM για να αποφύγει το CIF. Σε όλες τις περιπτώσεις έκανε ντους και γενικά ήταν πεντακάθαρη. Έμεινε μαζί μου ολόκληρη ώρα, και βασικά εγώ την έδιωξα στο 60 γιατί είχα μια υποχρέωση αμέσως μετά και έπρεπε να φύγω. Δεν είχε κολλητό ραντεβού και πιθανό να καθόταν και άλλο γιατί το τελευταίο τέταρτο την είχα αγκαλίτσα (είναι και χαδιάρα και της άρεσε το χαμούρεμα). Θετικό ότι χρήματα δεν ζήτησε, εγώ της έδωσα τον φάκελο πριν φύγει.
Γενικά μου έκανε αρκετά καλή εντύπωση αυτή η κοπέλα. Αν και νέα στο χώρο δείχνει νορμάλ άτομο και αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να εργαστεί για την αμοιβή της. Μου είπε πως αναχωρεί άμεσα για Ρουμανία και επιστρέφει μέσα Μαΐου.
Συνολικά αρκετά καλή περίπτωση η Adriana. Ήταν άκρως αναζωογονητική, και μάλλον θα την ξαναδώ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 27, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Kaloeros
Ανώτερος
212
Πόντοι:
9.275
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Απριλίου, 2013
Αυτη μαλιστα ειναι ολοκληρωμενη κριτικη. Αυτες οι κριτικες βοηθανε. Ωραιος φιλε.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1