Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 139 10
Call-Girls 326021
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ιολη λοιπον, ευχαριστο κοριτσοπουλο, Ελληνιδα φοιτητρια, πολυ χαριτωμενη. Οπως ειπαν και οι προηγηθεντες φιλοι ειναι μετριου υψους με συμπαθητικο προσωπακι, μικρο στηθος και ωραιο κωλαρακι που της αρεσει να το τουρλωνει. Πολυ χαδιαρα, ξεκινησαμεμε πολλα φιλια και παιχνιδια με την γλωσσα και συνεχισε με μια απολαυστικη πιπα ,αργοτερα εγλυψα το λαχταριστο μουνακι της . Δεν ημουν να κρατηθω και πολυ και την ανεβασα πανω μου οπου μ αρεσε πολυ και η κινηση της και αισθηση της. Αμεσως μετα το ντουζακι δεν αφησε σχεδον καθολου χρονο να παει χαμενος και μετα απο γλυψιματα και τα σχετικα ξεκινησαμε σεξακι και εκει δοκιμασα και τα υπεροχο κωλαρακι της. Μιας που αργουσα να τελειωσω η κοπελια δεν εδειξε καθολου δυσαρεσκεια , ισα ισα με κεφι αρχισε νεο στοματικο μεχρι να τελειωσω.
Δεν εχετε αδικο οτι το 150ρι ειναι πολυ, ομως η κοπελα ειναι φρεσκια, ομορφη, με ωραιο κορμι για οσους προτιμουν μικροκαμωμενες και προθυμη στο κρεβατι. Προσωπικα μιλωντας παντα θα επιδιωξω να την ξαναδω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 26, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Ανώτερος
104
Πόντοι:
6.280
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Απριλίου, 2013
τελικά πόσο χρεώνει η γκόμενα;;;
28 Απριλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αν της στειλεις mail θα σου απαντησει. Εμενα μου ζητησε 150 τα οποια και πηρε διακριτικα στο τελος.
28 Απριλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

εγώ φίλε ξέρω, 150 μια ώρα όσες φορές θέλεις και χύσιμο όπου θέλεις αλλά χωρίς κουλούρι. Με κουλούρι (που το λέει έξτρα) είναι 200. αν έχεις κανείς άλλη πληροφορία, να την πει μήπως και πιάστηκα κορόιδο Κεφάλι σε τοίχο!
30 Απριλίου, 2013
Για τους φιλους που με ρωτατε πως θα την βρειτε, αρκει να στειλετε mail σ αυτο που φαινεται στις φωτογραφιες της
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4