Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 139 10
Call-Girls
326094
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Σήμερα ξαναβρέθηκα με το μωρό, πήρα και κουλουράκι, άλλο πράμα !! Αρχίσαμε με γλωσσόφιλα, πίπα μαστόρικη, μετά 70 (69 και δάκτυλο στο κωλαράκι της... ) και στήσιμο στα 4 για αργό απολαυστικό γαμήσι !!
2ος γύρος είχε πάλι πίπα και γλείψιμο αρχιδάτο, ανάποδο 71 (εγώ από πάνω, 69 και δύο δάχτυλα στο υγρό μουνί της) μετά γλείψιμο γερό από μεριάς μου μέχρι που είπε αρκετά και πέρασε το λάστιχο. Κανονικό cowgirl, πιπίλισμα στα βυζάκια της, μετά το γύρισε στο reverse cowgirl όπου και άρχισε μόνη να δουλεύει την τρυπούλα της, έτρεχε η καύλα , συνεπώς την έστησα στα 4 πάλι και εισήλθα στο στενό, κοριτσίστικο κωλαράκι της, αργά και βασανιστικά μέχρι που χάθηκε η ψωλή μου όλη μέσα. Παύσεις, αργό κωλοτρίψιμο, πάλι διείσδυση, και πάλι από την αρχή. Αργό γαμήσι, να καταλαβαίνεις το σφιχτήρα της γύρω από την τσαπού, να βογγάει και να παίζεις με τη μεσούλα της οδηγώντας με ρυθμό μπλούζ. Όπως καταλαβαίνετε, δεν μπόρεσα να κρατηθώ για πολύ και έχυσα σημαντική ποσότητα κρεμούλας μέσα στο πρέτσελ της...
Ακριβή μεν, συμφωνώ αλλά πιπίνικο νιμού και κουλουράκι παίρνετε παιδιά, όχι ξεχειλωμένα άνοστα ανατολικά πηγάδια ...
2ος γύρος είχε πάλι πίπα και γλείψιμο αρχιδάτο, ανάποδο 71 (εγώ από πάνω, 69 και δύο δάχτυλα στο υγρό μουνί της) μετά γλείψιμο γερό από μεριάς μου μέχρι που είπε αρκετά και πέρασε το λάστιχο. Κανονικό cowgirl, πιπίλισμα στα βυζάκια της, μετά το γύρισε στο reverse cowgirl όπου και άρχισε μόνη να δουλεύει την τρυπούλα της, έτρεχε η καύλα , συνεπώς την έστησα στα 4 πάλι και εισήλθα στο στενό, κοριτσίστικο κωλαράκι της, αργά και βασανιστικά μέχρι που χάθηκε η ψωλή μου όλη μέσα. Παύσεις, αργό κωλοτρίψιμο, πάλι διείσδυση, και πάλι από την αρχή. Αργό γαμήσι, να καταλαβαίνεις το σφιχτήρα της γύρω από την τσαπού, να βογγάει και να παίζεις με τη μεσούλα της οδηγώντας με ρυθμό μπλούζ. Όπως καταλαβαίνετε, δεν μπόρεσα να κρατηθώ για πολύ και έχυσα σημαντική ποσότητα κρεμούλας μέσα στο πρέτσελ της...
Ακριβή μεν, συμφωνώ αλλά πιπίνικο νιμού και κουλουράκι παίρνετε παιδιά, όχι ξεχειλωμένα άνοστα ανατολικά πηγάδια ...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 19, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
παμε καλα?οταν για καποιους πλεον ειναι μισο μηνιατικο!!ελεος δηλ!!!
Κοιτάχτε την κριτική κ μη σας νοιάζει τι κουβαλάει ο καθένας στο πορτοφόλι του κ που τα ακουμπάει..
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ