Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 211 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Συνάντησα τη Μαρίνα μετά από αρκετή προσπάθεια χωρίς πια να το περιμένω. Ετσι, είχε φύγει λίγο από την κάψα της προσμονής που είχαν δημιουργήσει οι προηγούμενες κριτικές.

Εγγλέζα στο χρόνο της με περίμενε στη ρεσεψιόν του BORA. Πρώτη εντύπωση «του γούστου μου». Μια τρυφεράδα μου στο ασανσέρ εισέπραξε την απάντηση «εγώ είμαι άγριο κορίτσι» - εντάξει είπα, απ’ όλα έχει ο μπαχτσές! Μόλις μπήκαμε λοιπόν στο δωμάτιο, τη βούτηξα χωρίς περιστροφές και άναψαν λιγάκι τα αίματα. Μετά από ένα σύντομο ντουζάκι και για τους 2, βρήκα την ευκαιρία να της ρίξω μια ματιά – αδύνατο, αλλά σέξι αθλητικό σώμα, με υπέροχα σφιχτά οπίσθια που ταίριαξαν καλά στο χούφτωμα, «φτιαγμένο», αλλά όχι σκληρό στηθάκι 2-3άρι, μακριά πόδια ... Ομως η ξανθούλα έχει και δυό όμορφα και παιχνιδιάρικα ματάκια, που τρελλαίνονται όταν παίρνει μπρος, και πλούσια, σαρκώδη χείλη που φιλούν υπέροχα, με ένα μικρό όμως τικ στο γέλιο.

Στα του αγώνα τώρα, αμέσως χύθηκε να αρπάξει το εργαλείο, και όταν δεν την άφησα απογοητεύθηκε, αφού μου δήλωσε «τσιμπουκλού». Της αρέσει να παίρνει πρωτοβουλία, και είναι πολύ γυμνασμένη – το σπαγγάτο της στο cow girl θύμισε Κομανέτσι της Ουκρανίας! Με έστειλε όμως με τον ξέφρενο ρυθμό της από την πρώτη στιγμή – έχασα τη μπάλλα και τον έλεγχο – σιγά κορίτσι μου, είμαστε και κάποιας ηλικίας! Στο δεύτερο γύρο είχα την ευκαιρία να πάρω το αίμα πίσω, ανταποκρίθηκε καλά σε όλες τις στάσεις και τους δικούς μου ρυθμούς, και η απόλαυση κορυφώθηκε. Ενα κορίτσι πρόθυμο που δεν κολλάει, και ανταποκρίνεται σε όλα χωρίς πολλά-πολλά, πρόσχαρη, η Μαρίνα σου φτιάχνει τη μέρα, είναι το καλύτερο Value for Money, και θα την ξαναδώ αν καταφέρω!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 17, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
25 Ιουλ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
42
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Απριλίου, 2013
Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ; να αλλος ενας απο τα 547842167095 μελη του σαιτ που λεει ψεμματα για τη Μαρινα
26 Απριλίου, 2013
Εμφάνιση(πρόσωπο):7.0

πότε πήγες τελευταία φορά στον οφθαλμίατρο ?
K
kotsosssss
26 Απριλίου, 2013
Φίλε kotsosssss, έκανες την κριτική σου, και μάλιστα πολύ εμφατική. Ποιός ο λόγος να επανέρχεσαι στη συγκεκριμένη κοπέλλα, και να διχογνωμείς με ανθρώπους που απλώς έχουν διαφορετική γνώμη; Το 7, είναι λιγάκι χαμηλότερο από το 8, 9, 10, έ, και στο κάτω της γραφής, αν μια κοπέλλα είναι πρόσχαρη, εξυπηρετική και τα δίνει όλα, παίρνει και κανα βαθμό παραπάνω για τα τσαχπίνικα ματάκια της Χαμόγελο
26 Απριλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αποκλειεται ρε να τα κανει όλα αυτα η Μαρινα.
Ψεμματα ενα απολυτο ψεμα!!

26 Απριλίου, 2013
Ευχαριστούμε πολύ!

Καμια πληροφορία για το πως θα ερθουμε σε επαφή με την κυρία; Έρωτας
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5