Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 139 10
Call-Girls
326018
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Η Ιολη δηλωνει φοιτηρτια και δεν εχω λογους να μην την πιστευω γιατι τα ελληνικα της ειναι καλυτερα απο μερικους ελληναρες. Μπηκε στο δωματιο με λιγο τρακ λογω ηλικιας και απειριας. Γρηγορα εσπασε ο παγος με λιγα χαιδεματα και φιλακια και πηγαμε μαζι στο μπανιο για φρεσκαρισμα. Το κορμακι του παιδικο με μικρα αλλα σφιχτα βυζακια και τουρλωτο σφιχτο επισης κολαρακι. Το προσωπο της δεν ειναι κουκλιστικο αλλα μιας συνηθισμενης κοπελιτσας. Ξαπλωσαμε στο κρεβατι δεν αρχισε τα φιλια δειχνοντας οτι ξερει το σπορ. Γλυφοντας με απο το στηθος μεχρι τα ποδια κατεληξε στο κατω κυριο και τον πηρε στο στομα μην της τον κλεψουνε λεει. Η πιπα της σιγανη αλλα γλυκια μ' εκανε να τελειωσω σε λιγα λεπτα στο στομα της. Οταν γυρισε απο το μπανιο την γυρισα ανασκελα και την περιποιηθηκα δεοντως. Εδειχνε να της αρεσει το γλυψιμο και σε λιγα λεπτα κουνουσε χερια και ποδια λεγοντας μου να σταματησω. Το νινακι του μικρο στενο και πεντακαθαρο ειχε γινει κοκκινο. Μου ζητησε να μπω μεσα της και φορωντας το λαστιχο μπηκα στο μουσκεμενο νινακι της. Η μικρη βογγαγε και μουρμουραγε ''καυλα , καυλα ''. Σε λιγο τελειωσα και παλι ενω η Ιολη ηθελε και αλλο. Φαινεται ειχα πεσει στην ημερα της γιατι μου λεει ''σημερα εχω φοβερες καυλες''. Ειπαμε λιγες σαχλαμαρες ισα-ισα ενα τσιγαρο και χωρισαμε φιλικα. Θα την ξαναπαρω αν και ειναι ακριβη. Με 100-120 Ευρω θα γινοταν στανταρακι για πολλους πιπινολατρες.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 08, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
2ος γύρος είχε πάλι πίπα και γλείψιμο αρχιδάτο, ανάποδο 71 (εγώ από πάνω, 69 και δύο δάχτυλα στο υγρό μουνί της) μετά γλείψιμο γερό από μεριάς μου μέχρι που είπε αρκετά και πέρασε το λάστιχο. Κανονικό cowgirl, πιπίλισμα στα βυζάκια της, μετά το γύρισε στο reverse cowgirl όπου και άρχισε μόνη να δουλεύει την τρυπούλα της, έτρεχε η καύλα , συνεπώς την έστησα στα 4 πάλι και εισήλθα στο στενό, κοριτσίστικο κωλαράκι της, αργά και βασανιστικά μέχρι που χάθηκε η ψωλή μου όλη μέσα. Παύσεις, αργό κωλοτρίψιμο, πάλι διείσδυση, και πάλι από την αρχή. Αργό γαμήσι, να καταλαβαίνεις το σφιχτήρα της γύρω από την τσαπού, να βογγάει και να παίζεις με τη μεσούλα της οδηγώντας με ρυθμό μπλούζ. Όπως καταλαβαίνετε, δεν μπόρεσα να κρατηθώ για πολύ και έχυσα σημαντική ποσότητα κρεμούλας μέσα στο πρέτσελ της...