Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 1 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

2.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Αναστασία είναι μακράν ότι πιο αποκρουστικό έχω συναντήσει σε γυναικείο πρόσωπο μετά την Καρίνα (την τρελή)....

Η αλήθεια είναι πως ανδροφέρνει στα χαρακτηριστικά της ,είναι ψηλή με πολύ άσχημα για τα γούστα μου πέλματα, μελαχρινή γκάγκανο που έχει βαφτεί ξανθιά ,φρύδια φαρδιά ,δόντια πεταχτά (αν είδα καλά πρέπει να είναι φυτευτά) και έχει ρίξει τρελά λεφτά για αποτριχώσεις και δουλειά δεν έχει κάνει....

Το μουνί της στο 69 ήταν πιο σκληρό από τα γένια μου με συνέπεια να τσούζουν τα χείλη μου...

Πίπα άτεχνη ,άτσαλη με προσπάθεια για dt αλλά τα γαμημένα της δόντια με ξέσκισαν...και όσο δεν χώραγε το καυλί στο στόμα δώστου να πιέζει το Αλβανό με συνέπεια τώρα που γράφω να βελάζω από τους πόνους....

Τώρα θα μου πει κάποιος πως μου ήρθε και πήρα τούτο το πράμα....ας είναι καλά ο Κρανίδης που είχε πληροφορίες ότι πρόκειται για μούναρο....σκατά στα μούτρα του και αυτουνού...

Αλβανίδα που μιλάει καλά τα Ελληνικά αλλά ως γνήσια απόγονος της φυλής της νομίζει ότι όλοι οι υπόλοιποι δεν το καταλαβαίνουν...

Χωρίς να την ρωτήσω μου λέει είμαι από Καβάλα ....χμμμμ λέω ωραία είναι εκεί έχεις πάει?
Μα από εκεί είμαι σου λέω, ξαναλέει και δεν εκμεταλλεύεται την δεύτερη ευκαιρία που της έδωσα να ξανασκεφτεί τον τόπο καταγωγής της ....
Εγώ πάω στην Δράμα ,της απαντάω ξέρεις που είναι?
Μπα όχι μου κάνει τί είναι αυτό ?..... Κεφάλι σε τοίχο!

Για την πίπα τα είπαμε , το γαμήσι δεν χρειάζεται να το αναφέρω άχρωμο άοσμο και αδιάφορο ....μέχρι τηλεόραση στο ιεραποστολικό κοίταζε το τσόλι μιλάμε για βούρλο όρθιο...

Μπράβο σε όποιον πήγε και πέρασε καλά πάντως ρε μάγκες εσείς που γράφετε στις ανεξάρτητες έχετε μάλλον κρυφά γούστα γιατί αν δεν μου έδειχνε το μουνί της εγώ δεν την έκανα για γυναίκα αυτήν...ειδικά με αυτή την φάτσα

Προτείνεται σε όσους απελπισμένους βρίσκονται ένα βήμα πριν την αυτοχειρία

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 13, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες