Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.1 4 10
Call-Girls
15545
Γενική βαθμολογία
4.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
4.0
Γενική συμπεριφορά
3.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Διάβασα ο μακάκας μόνο την τελευταία κριτική που έλεγε ότι αξίζει για το βυζί και ως βυζολάγνος, αποφάσισα να την τιμήσω. (τι το ήθελα;; δε διάβαζα και το συναγωνιστή john doeropoulos πιο κάτω που έλεγε όλες τις αλήθειες ) Η επαφή με το γραφείο πολύ εύκολη και ευγενική. Κατηφορίζω Γλυφάδα μεριά, εύκολο πάρκινγκ, στην ώρα μου στο δωμάτιο, ... κι εκεί τελειώσαν όλα. Η τύπισσα δεν έχει σχέση με τις φωτογραφίες, είναι παχουλή με κοιλιά, βυζί ψιλοχαλαρό αλλά ούτε 3άρι, από διάθεση δε, άστα να πάνε ! Ήθελε και τα μπικικίνια μπροστά, ξενέρωσα ! Τεσπα, κάνω ντουζάκι, ξαπλώνω, αρχίζει πίπα ακάπωτη, με το που σηκώνεται λίγο, βάζει το πλαστικό και συνεχίζει !! τι μαλακία είναι αυτή, λέω, είχα καβλώσει όμως και ήθελα να της ρίξω ένανε γρήγορα για να έχω χρόνο για το 2ο ημιχρόνιο... Κάθισε πάνω μου, "μη μου γλύφεις δυνατά τα βυζιά" μου είπε (2ο ξενέρωμα) αλλά ο μήτσος δυνατός μπαινόβγαινε στο σχετικά σφιχτό νιμού της χωρίς διακοπή. Γύρισα σε ιεραποστολικό, και λίγο πριν το τέλος, έβγαλα το πλαστικό και πάρτα στα βυζιά σου μωρή ! κι εκεί όμως, τραβήχτηκε, δήθεν να μην την πάρουν τα σκάγια στο πρόσωπο.
Ντουζάκι και πάλι, αρχίζει ο 2ος γύρος, λέω κάνε μου ένα μασαζάκι να χαλαρώσω, να σκεφτώ και καμια ωραία πρώην γκόμενα, να της ρίξω ένα δεύτερο μανίκι, γιατί στις μέρες μας, άμα δίνεις 120 ευρωπουλα θες και να πιάσουν τόπο. Παιδιά, το μασάζ ήταν χάλια (και μάλιστα όταν κουβεντιάζαμε, στην ανάπαυλα, μου είπε πως στη Ρουμανία δούλευε σε μασατζίδικο.. που να φασκελώσω ) Γυρνάω ανάσκελα να αρχίσει το πιπέτο, μου περνάει αμέσως προφυλακτικό ! "Έχεις υγρά" μου λέει, γ.. το φελέκι μου, της λέω, πριν τον πήρες έστω και για λίγο, ακάπωτο, τώρα βρήκες και τη λέξη secretions στα αγγλικά, να μας κουφάνεις Με 1000 ζόρια σηκώθηκε, το είχα βάλει αμέτι μουχαμέτι, να της σφυρίξω ένα 2ο και προσπαθούσα πολύ. Την έστησα στα 4, της τον έχωσα αλλά τραβιότανε μπροστά η πουτάνα, και δεν με άφηνε να της τον βάλω τελείως μέσα Τα πήρα τότε, της τα έχωσα λέγοντάς της ότι δεν είναι υπηρεσίες αυτές, και αν θέλει να βγάλει το ψωμί της ως που... καλό είναι να μάθει τα βασικά και κυρίως να μην ξενερώνει, ούτε να κοροϊδεύει τον πελάτη. Μάλιστα, φεύγοντας πήρα και το γραφείο τηλέφωνο και τους τα είπα, ώστε να ξέρουν τι κάνει η λεγάμενη ! Μου ζήτησαν συγγνώμη και υποσχέθηκαν 30' τζάμπα την επόμενη φορά με την επόμενη κοπέλλα. Δεν ξέρω συναγωνιστές, αλλά μακριά από τη Σύνθια.
Ντουζάκι και πάλι, αρχίζει ο 2ος γύρος, λέω κάνε μου ένα μασαζάκι να χαλαρώσω, να σκεφτώ και καμια ωραία πρώην γκόμενα, να της ρίξω ένα δεύτερο μανίκι, γιατί στις μέρες μας, άμα δίνεις 120 ευρωπουλα θες και να πιάσουν τόπο. Παιδιά, το μασάζ ήταν χάλια (και μάλιστα όταν κουβεντιάζαμε, στην ανάπαυλα, μου είπε πως στη Ρουμανία δούλευε σε μασατζίδικο.. που να φασκελώσω ) Γυρνάω ανάσκελα να αρχίσει το πιπέτο, μου περνάει αμέσως προφυλακτικό ! "Έχεις υγρά" μου λέει, γ.. το φελέκι μου, της λέω, πριν τον πήρες έστω και για λίγο, ακάπωτο, τώρα βρήκες και τη λέξη secretions στα αγγλικά, να μας κουφάνεις Με 1000 ζόρια σηκώθηκε, το είχα βάλει αμέτι μουχαμέτι, να της σφυρίξω ένα 2ο και προσπαθούσα πολύ. Την έστησα στα 4, της τον έχωσα αλλά τραβιότανε μπροστά η πουτάνα, και δεν με άφηνε να της τον βάλω τελείως μέσα Τα πήρα τότε, της τα έχωσα λέγοντάς της ότι δεν είναι υπηρεσίες αυτές, και αν θέλει να βγάλει το ψωμί της ως που... καλό είναι να μάθει τα βασικά και κυρίως να μην ξενερώνει, ούτε να κοροϊδεύει τον πελάτη. Μάλιστα, φεύγοντας πήρα και το γραφείο τηλέφωνο και τους τα είπα, ώστε να ξέρουν τι κάνει η λεγάμενη ! Μου ζήτησαν συγγνώμη και υποσχέθηκαν 30' τζάμπα την επόμενη φορά με την επόμενη κοπέλλα. Δεν ξέρω συναγωνιστές, αλλά μακριά από τη Σύνθια.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 14, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
να τα χωνουμε γι αυτες που αξίζουν αλλα όχι κ για τα μπάζα !
ΥΓ: '' ... τώρα βρήκες και τη λέξη secretions στα αγγλικά, να μας κουφάνεις ... ''
Τι λες τώρα, fabien 66, αγγλομαθής η γύφτισσα!
'Ολα τα είχε, η μόρφωση την μάρανε![secretion = έκκριση(σωματικού υγρού)].