Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 211 10
Γενική βαθμολογία

3.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

3.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Αρχικά θα ήθελα να σας ενημερώσω για κάτι. Αν είστε σε ηλικίες που ξεπερνάνε τα 50,σάψαλα,με το ένα ποδι στον τάφο, και με σπυριά στον κώλο
δεν χρειάζεται να διαβάσετε παρακάτω. Οι ήδη υπάρχουσες κριτικές σας καλύπτουνε απόλυτα.

Απευθύνομαι λοιπόν σε ένα διαφορετικό κοινό απο το παραπάνω.Έχουμε και λέμε λοιπόν.Μαρίνα.
Μου πήρε πάνω κάτω ενα 20ήμερο να την πετύχω στο τηλέφωνο.Όσοι προσπαθούνε με μια και δυο κλησούλες να την πετύχουνε και να πούνε
γιουπιιιιιιιιι πετύχαμε το μαρινάκι θα απογοητευθούνε μιας και είναι δυσκολότερο να την πετύχεις απο τον obama.

Πάμε παρακάτω λοιπόν.Γνωστό ξενοδοχείο λοιπόν στο παγκράτι.Όλα μια χαρά,παίρνω δωματιάκι και περιμένω.
Μου στένλει μήνυμα η μαρίνα πως θα έρθει σε 10 λεπτά.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να συμβουλέψω τον αναγνώστη να βρει κάποιο καθιστικο είδος(καρέκλα,καναπέ etc.) να αράξει, να χαλαρώσει λίγο
να πάρει καμιά ασπιρινούλα γιατι αυτό που ακολουθεί δεν θα το δείτε ούτε στα πιο τρομακτικα thriller(και δεν γίνομαι υπερβολικός).

Ανοίγω την πόρτα και αντικρύζω ένα Ε-Κ-Τ-Ρ-Ω-Μ-Α (συγγνώμη αλλά δεν μπόρεσα να βρω έναν πιο κολακευτικό όρο).Το σοκ ήτανε μεγάλο.
Μέχρι να καταλάβω τι γίνεται,που βρίσκομαι,αν είμαι στην μέση ενός εφιάλτη και περιμένω αγωνιωδώς να χτυπίσει το ξυπνητήρι να τελιώσουν
όλα, είχε κάνει ήδη μπάνιο και ήτανε στο κρεβάτι.Είμαι 24 και δεν πίστευα μέχρι τώρα στην ύπαρξη εξωγήινων αλλά μετά από αυτη την συνάντηση
έχω αρχίσει να έχω αμφιβολίες.

Ο δικός μου δεν σηκωνότανε με τίποτα. Μου έπαιρνε πίπα για κανενα μισαόρο για να εμφανιστούνε τα πρώτα λευκά σημάδια(χύσια).Φυσικα για να γίνει
αυτό καθόλη την διάρκεια της πίπας είχα τα μάτια μου κλειστά και φανταζόμουνα άλλες γκόμενες που μου έχουνε πάρει πίπα στο παρελθόν και έβαζα
την θέση τους στην θέση της μαρίνας.

Μου γράφουνε και στο forum,"μα είσαι ο μοναδικός,όλοι γράφουνε φοβερές κριτικές".Μάγκες αν δεν θέλετε να πάθετε και εσείς σοκ πιστέψτε με.
Λενε ότι εχει καλό σωμα.Το βυζί της είναι πιο πέτρινο και απο ογκόλιθο.Λένε ότι έχει super υπηρεσίες.tourbo γαμισι και αλλα ψέματα.μα άμα
έχεις μπροστά σου τον fragkenstein όσο super και να ναι δεν........

απλά τα άτομα που δυστυχώς γράφουνε αυτές τις κριτικές είναι όπως εχω πει αρκετές φορες σαβουρογάμηδες,σάψαλα 50αριδες.ή τους υπόσχεται η μαρινα
κανα free fuck για να την προμοτάρουνε.

Χαίρομαι που επίσης βγήκε η αλήθεια για το "απίστευτο μαρινάκι".

2 ευτράπελα τώρα για να κλείσω την κριτική :

1)Μόλις ανέφερα στο forum το σοκ που πέρασα με την μαρίνα, δέχτηκα μήνυμα απο τον αριθμό της που έλεγε τα εξής ---> "μην παίζεις με την φωτιά"
Σε λίγο δηλαδή θα φέρει και κανέναν να μας πλακώσει επειδή βρέθηκε επιτέλους καποιος χριστιανός να πει την αληθεια.

2)Μετα απο όλα αυτα τα σχόλια στο forum δεχομαι pm που λέει το εξής ----->"φίλε μήπως έχεις το τηλέφωνο της μαρίνας? "

Αυτά απο εμένα μάγκες.Όποιος θέλει να κράξει μπορει ελεύθερα σε σχόλια παρακάτω.Όσοι έχουνε έστω και λίγο μυαλό ελπίζω
να καταλάβανε.

Χαιρετώ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 21, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
K
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

42 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3 4 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Μαρτίου, 2013
καλα κανεις και τα λες...προμοτορες και πειναλες υπαρχουν πολλοι...
30 Μαρτίου, 2013
Ρε αγορίνα next time μην είσαι τόσο δραματικός στους τίτλους σου κ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ......anyway εντάξει το καταλάβαμε δεν σου άρεσε xaxaxaxa,αλλα ούτε ο πρώτος είσαι ούτε κ ο τελευταίος,τα λάθη λέγονται εκ τον υστερων εμπειρία Χαμόγελο αλλα μην βγαίνεις k έτσι άγαρμπα σε όλους τους υπολοιπους......Δεν κάνει
30 Μαρτίου, 2013
ΡΕ πες της να παει να γαμηθει..αλλα ξεχασα αυτο κανει...που θα πει παιζεις με την φωτια..σιγα πια ειναι δλδ ο κουρκουλης???αυτα να τα βλεπουν μερικοι που ψωμολισανε να βρουν το τηλεφωνο της κ δεν το σηκονει ρε ουστ..!Μετα απο ενα συμβαν με εναν πολυ καλο μου φιλο την διεγραψα χωρις δευτερη σκεψη...!Δεν θα κρινω την εμφανιση της γιατι δεν την εχω δει αλλα οχι κ απειλες...ρε ουστττττττ
30 Μαρτίου, 2013
Ρε φιλε καταλαβαινω το σοκ αλλα ο τιτλος σου ειναι υπερβολικος !!!! Καλα εκανες και τα εγραψες ολα οπως τα εζησες αλλα πιστεω οτι μολις ειδες το εκτρωμα ,οπως λες, μπορουσες να την διωξεις.... Μαλλον ομως τα εχασες. Απ την αλλη ειχες διαβασει οτι θα ερθει καποια με καποια ηλικια.
Αν σε κανει να νοιωσεις καλυτερα ολοι εχουμε κανει παρομοιες μαλακιες... μετα το λεμε πειρα , οπως σου ειπε και ο αλλος φιλος.
30 Μαρτίου, 2013
Με την εν λογω δεν εχω παει, αλλα βλεπω αρκετα σχολια.
Καταρχην, οτι δεν σηκωνει ευκολα τηλεφωνο φαινεται και απο αλλους αναγνωστες, μειον της αυτο.
Δευτερον, δεν γινεται να υπαρχουν τοσοι προμοτορες που λετε. Εσενα αν σου εταζε τσαμπα γαμησι, και δεν σου αρεσε (που κανει μπαμ) δεν θα δεχοσουν. Αρα γιατι να το κανουν ολοι οι αλλοι?
Τριτον, με 60 ευρω για 1 ωρα, τι περιμενεις να παρεις??? Το σωμα που βλεπεις πληρωνεις, με οσο το δυνατον καλυτερες υπηρεσιες... Φατσα λογικο να μην εχει καλη, αλλιως θα την εδειχνε. Το σωμα το βλεπω ικανοποιητικοτατο... Σιλικονη λογικο να εχει, αλλιως θα ηταν κρεμασμενο στην ηλικια της.
Προσωπικα θα ηθελα να παω μαζι της μονο και μονο με αυτα που γραφουν οοοολοι οι υπολοιποι. Αλλο πως δεν προτιμω τις επι πληρωμη γυναικες και γι αυτο δεν επιλεγω εν τελει να παω...
Τωρα εσυ, προφανως εχεις κολλημα με τις ωραιες γυναικες και τα προσωπα. Πιο πολυ σαν προβλημα το βλεπω εγω, παρα ως φυσιολογικο. Διαφορετικα το 90% των αντρων δεν θα ηταν φυσιολογικοι... Ξαναλεω. ΣΩΜΑ πληρωνεις, και ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
Την επομενη φορα απλα διαλεξε ιεροδουλη των 100+ ευρω το μισαωρο, σαφως μικροτερης ηλικιας, που να εχει και ωραιο προσωπο.
Αλλιως δεν σε βλεπω να το ευχαριστιεσαι...
30 Μαρτίου, 2013
ρε αμα εισαι 24 χρονων και...ο fragkenstein να σουρθει...θα τον γαμησεις!Μεγάλο χαμόγελο
σε αυτη την ηλικια οταν κατουραγα δεν τον επιανα γιατι μου σηκωνοταν...τι εχετε παθει εσεις οι νεοι σημερα???
τσπ...σ εμενα αυτη η κριτικη λειτουργησε αντιστροφα, δεν γουσταρα να ψαχνω την Μαρινα-ομπαμα με απειρα τηλεφωνα και μηνυματα...αλλα τωρα θα το κανω!!
30 Μαρτίου, 2013
Μαυρισμα κριτικης μονο και μονο για τις μαλακιες περι σαψαλων και προμοτορων. Εκτος αν πιστευει κανεις οτι ολοι οσοι εχουν γραψει θετικα πραγματα ειναι ολοι προμοτορες. Εχουν χεστει στο ταληρο ολοι δηλαδη Κεφάλι σε τοίχο!
Το ενδεχομενο να εχει ο τυπος διαφορετικα γουστα και απλα να μην γουσταρε ο ιδιος, δεν υπαρχει.
Υπαρχει μονο η αποψη του. Η οποια λεει οτι οποιος τολμησει και γραψει κατι θετικο στο φορουμ πχ για την συγκεκριμενη ειναι ειτε προμοτορας ειτε σαψαλο ειτε σαβουρογαμης.
Ειτε παιρνει.....free fuck Μαλακία

Γραψε απλα. Εγω δεν γουσταρα, την θεωρω μπαζο, περασα χαλια. Γραψε οτι γουσταρεις, δεν θα σου πει κανεις τιποτα.
Αλλα οχι, Πρεπει να βγαλουμε και ολους τουα αλλους βαλτους προμοτορες και σαψαλα.

Μαυρο τυπε. Οχι σε αυτην. Σε σενα.
30 Μαρτίου, 2013
ειναι σαβουρακλα εχεισ δικιο που να δεισ και κατι αλλεσ περιεργεσ με σουπερ κριτικεσ αλλα μη ξεφωνιζεισ ετσι τον κοσμο δεν ειναι σωστο..
30 Μαρτίου, 2013
Οταν σε κριτικές διαβάζεις "καλή εμφάνιση για την ηλικία της" και αλλα συναφή το μνμ ειναι ξεκαθαρο.
Επιπλέον ο μέσος κριτής στο σάιτ βάζει πάντα 4-5 βαθμούς παραπάνω απ´οσο αξίζει πραγματικά η κοπέλα.Ειτε επειδή δεν έχει κρίση (δε χρειάζεται να αναφέρω παραδείγματα κοριτσιών που έχουν θεοποιηθει ενώ ειναι πχ τετραπαχες,με αποτυχημένες πλαστικές κλπ) είτε για άλλους λόγους.
Αφού όμως ήταν τόσο χάλια ,έπρεπε να φύγεις.Ας της έδινες 10 ευρώ.Για ποιό λόγο να υποστεις μια παρουσία που δε σου άρεσε;
30 Μαρτίου, 2013
Φιλος, σε βρισκω υπερβολικο. Απο την στιγμη που δεν σου αρεσει μπορεις να φυγεις. Κι εγω ειμαι νεος και εχω διαφορετικα γουστα απο τους μεγαλυτερους, πραγμα λογικο, αλλα δεν θα πω ποτε οτι ειναι σαψαλα κτλ επειδη εξαιτιας τους ξερω ο,τι ξερω. Αρχικα απο τον τιτλο νομισα οτι πεθαινες η κατι παρομοιο..
Να αναφερω οτι δεν την εχω συναντησει αλλα απο τις κριτικες ψιλοκαταλαβαινεις οτι δεν ειναι τοπ μουνι αλλα εχει τοπ υπηρεσιες. Αν παθαινα σοκ θα της εδινα ενα ποσο για να φυγει.
42 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3 4 5