Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.1 3 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Κάτι ο μύθος ότι πίσω απο τις φωτογραφίες της Αντωνίας κρύβεται πρώην μοντέλα, κάτι η μαλακία μου και η περιέργειά μου κάτι το ότι πιστεύω ακόμα στα θαύματα ότι με 140 ευρώ θα πηδήξω μοντέλο έστω και milf, με έφεραν σε γνωστό ξενοδοχείο των Νοτίων προαστίων να την περιμένω...

Προκειμένου να φτιάξω ατμόσφαιρα έβγαλα τα τσοντοκάναλα από την τηλεόραση και έβαλα ράδιο κόσμος....μη με πει και βλάχο σκέφτηκα το μοντέλο...και άκουσα τα τακούνια της στον διάδρομο να πλησιάζουν...

Με το που άνοιξα την πόρτα αντίκρισα μια λεπτή σιλουέτα με ψηλοτάκουνα και τζινς, μαύρο κορακί μαλλί και σκληρό πρόσωπο με λεπτά χείλη θα έλεγα Αλβανο ρουμάνικο και αέρα προκλητικού μοντέλου που προσπαθεί να κλέψει την παράσταση...

Επεσε απο την αρχή στο κρεβατι με τα ρούχα και τις γόβες και άρχισε κάτι γατίσια γρατζουνίσματα και προσπαθώντας να με ανεβάσει...η προφορά πρόδιδε έντονα την καταγωγή της αλλά δεν έδωσα σημασία...
-Πάω για μπανακι μωράκι ,μου κάνει και άρχισε να γδύνεται αργά και νωχελικά...
Αφού έμεινε με το σλιπάκι κανάβαλε τις γόβες της και τραβηξε περπατώντας καμαρωτή για το μπάνιο....το σώμα της μόνο μοντελε δεν το λες αν και αδύνατο....κώλος με πρόβλημα ...ναι μεν καλο σχήμα αλλα όχι πολύ στητός χωρίς τα τακούνια....λίγα σπυράκια στην πλάτη και χαμηλά κάτω από την κοιλιά λόγω μάλλον άγαρμπου ξυρίσματος και δύο ωραίες μεγάλες πεταχτές θηλές συμπλήρωναν την εικόνα του "μοντέλου"....

Βγαίνοντας από το μπάνιο ήρθε δίπλα μου και χωρίς φιλιά έπεσε κατευθείαν στην πίπα ,όπου την κατέχει...
Πραγματική παράσταση με τον πούτσο μπροστά στην μούρη της έδινε ...τον χτυπούσε στο πλάι τον έγλυφε τον έβαζε στο στόμα και τον πίεζε στο μάγουλο... αλλά όταν πήγα να σπρώξω για να τον πάρει βαθιά στον λάρυγγα το απέφυγε...
Το ραδιο κόσμος εκέινη την ώρα έπαιζε Bolero και εκείνη μου λέει σ'αρεσει να χορεύεις? Λεω από μεσα μου τι ερώτηση ειναι αυτή τώρα? ...και συνέχισε , χορεύουμε?
Λεω τώρα να αφήσουμε τις πίπες για να χορέψουμε βαλς ξέχνα το....
και μου απαντάει ...χτύπα με ααααχΝτροπή

....και συνεχίζει, τράβα μου τα μαλλιά δυνατά !!!
Οπως ήμουν λοιπον επάνω στην πίπα αρχίζω τα χαστούκια...
- πιο δυνατα ,μου κανει...
άρχισα λοιπόν τις ομορφιές ....την γυρίζω ανάσκελα με το κεφάλι έξω από το κρεβάτι και αρχίζω να της πηδάω το στόμα ρίχνοντας σφαλιάρες και αυτή να παίζει το μουνί της...

- έλα όρθιος στον καθρέφτη, μου λέει και σηκώνεται με τις γόβες ακουμπάει στον τοίχο καθρέφτη του δωματίου και με τραβάει μεσα της ...
Την πιάνω από το μαλλί και αρχίζει να φωνάζει πιο δυνατά τραβα μου τα μαλλιά.....το ράδιο κόσμος είχε αλλάξει κομμάτι και ο τύπος στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ακούμε την φιλαρμονική της Στουτγάρδης με τον Καρλ Μίχενγκερ...και δώστου κωλοσκάμπυλα και όλο και ανέβαζε και έλεγε πάρε τα υγρά μου, πάρε τα υγρά μου ...

Σε λίγο πέφτουμε στο κρεβάτι και αρχίζουμε στα τέσσερα κοιτώντας στον καθρέφτη και τραβώντας δυνατά τα μαλλιά της .....την γυρίζω ιεραποστολικό, σηκώνει τα πόδια της πάντα φορώντας τις γόβες της και μου ξαναλέει χτύπα με τώρα....

Αρχίζω τα χαστούκια μια αριστερό μάγουλο μια δεξί ψελλίζοντας πουτανάκι άρρωστο σ'αρέσει η κλασσική μουσική?
-Ναι μωρό μου ,μου είπε τράβα μου δυνατά τα μαλλιά !!! και ξανά τα ίδια πάρε τα υγρά μου, πάρε τα υγρά μου....

Κάπου εκεί δεν άντεξα άλλο σηκώθηκα όρθιος στο κρεβάτι και άρχισα να την πιτσιλάω ....βάζει από κάτω τα βυζιά της και τα παίρνει μέχρι την κοιλιά της ...τότε φέρνει το κεφάλι της μπροστά στο πουλί μου και αρχίζει να γλύφει ότι έσταζε ...

Λέω είσαι άρρωστη μωρό μου και απαντάει πω πω δεν ακούω τίποτα βουίζουν τα αφτιά μου...πολύ βαρύ χέρι έχεις αδερφάκι μου...

Με εξαίρεση ότι στο τέλος πήγε να ζητήσει έξτρα 30 για cim αλλά της υπενθύμισα ότι το γραφείο μου είπε 140...κατά τα άλλα καλά πέρασα ένα kinky απόγευμα με μια κοπέλα που δεν την κοιτάς εύκολα δεύτερη φορά αφού δεν έχει καμία γοητεία ,αλλά που στο κρεβάτι υπό προϋποθέσεις βγάζει γούστα ...

Οπως θα καταλάβατε προτείνεται για αρρωστάκια ...οι gfeκηδες να φύγετε να πάτε αλλού!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 23, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
NITRO
Τιμημένος
151
Πόντοι:
37.127
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 antisthenis, ZeroTolerance

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Μαρτίου, 2013
Τολμώ να πω οτι οι κριτικές σου έχουν αρχίσει να πιάνουν το ποιητικό επίπεδο του απωλεσθεντος/εγκαταλειψαντος ΦαντομΓερο-μύστης
28 Μαρτίου, 2013
...Αρχίζω τα χαστούκια μια αριστερό μάγουλο μια δεξί ψελλίζοντας πουτανάκι άρρωστο σ'αρέσει η κλασσική μουσική? ...

Έτσι είναι, η γυναίκα που έχει κλασική παιδεία πάντα ξεχωρίζει
28 Μαρτίου, 2013
Έχω πέσει κάτω από τα γέλια!
Λεω "τώρα να αφήσουμε τις πίπες για να χορέψουμε βαλς ξέχνα το...."
και μου απαντάει "...χτύπα με ααααχ"
... και λίγο αργότερα "πω πω δεν ακούω τίποτα βουίζουν τα αφτιά μου...πολύ βαρύ χέρι έχεις αδερφάκι μου"
Βρε Νίτρο απορώ που τις ξετρυπώνεις...
ΥΓ> πολύ περίεργες οι θηλές της στις φωτό, είναι μαμά ή έχει γίνει επέμβαση;
εκτός και αν τις ξεχύλωσε κάποιος συναγωνιστής πάνω στον kinky αγώνα...
29 Μαρτίου, 2013
ενδιαφερουσα περιπτωση για μας τα αρρωστακια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4