Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 24 10
Call-Girls 65540
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
λοιπον την Αντριαννα την ειχα στα υποψιν μολις την ειχα δει στο σαιτ και τελικα τη δοκιμασα πριν μερικες μερες. η συναντηση κανονιστηκε ευκολα με δυο sms στα αγγλικα και την ιδια μερα βρεθηκαμε σε ξενοδοχειο της παραλιας. η εμφανιση της ειναι πολυ κοντα στις φωτο του σαιτ και μπορω να πω οτι ειναι και πιο καλη απο κοντα. ειναι κοντουλα,αδυνατουλα,με μακρια μαυρα μαλλια,δυαρι στηθος και λιγο τσουπωτο κωλαρακι,χωρις να ειναι ασχημο ομως.ο αγωνας ξεκινησε αμεσως μετα τα γνωστα με χαμουρεματα και γλωσσοφιλα και ξεκινημα πιπας η οποια δε μπορω να πω οτι με ικανοποιησε ιδιαιτερα γιατι ηταν πολυ βιαστικη και με πολυ χρηση χεριου και δοντιου.αφου επηλθε το τελος στο στομα της μικρας και αποσυρθηκε για να αποθεσει επεστρεψε κι αμεσως ξεκινησε ο δευτερος γυρος. αρχισα κι εγω μια ελαφρια περιποιηση την οποια και σταματησα σχεδον αμεσως,γιατι μαλλον ειχα αρχισει να ξενερωνω τελικα για την επιλογη μου,βλεποντας μια μικρη διαθεση ξεπετας απο την πλευρα της κοπελλας για το δευτερο γυρο και την αφησα να με γλυφει μονη της. περασμα προφυλακτικου και ξεκινημα με σταση cowgirl κι εκει αρχισαν οι γνωστες μαλακιες (φωνουλες,ψευτικα βογγητα,αχ και βαχ)που εμενα προσωπικα δε μου αρεσουν και τοσο,ειδικα αν ειναι και τοσο εμφανη.γυριζουμε σε πισωκολλητο(ψεμμα δε μπορω να πω)ηταν καλη η θεα και συνεχιζουμε ετσι για λιγο και μετα σε ιεραποστολικο οπου και τελειωσα βγαζοντας το προφυλακτικο πανω στο στηθος της.ολη αυτη την ωρα φωναζε προσποιητα τι μεγαλος γαμιας που ειμαι,χυσε με,γαμα με κλπ κλπ που παραλιγο να το πιστεψω κιολας.τελος παντων δεν ηταν απο τα καλυτερα γαμησια που εχω κανει,οι φωνες της με χαλασαν πολυ,η πιπα της ηταν μετρια και διεκπεραιωτικη και γενικα η συμπεριφορα της ηταν σχεδον συμπεριφορα ξεπετας,η οποια τελικα αποδειχτηκε οταν εφυγε που εφυγε τρεχοντας χωρις να κανει μπανιο(μονο πλυθηκε στο νιπτηρα λιγο) γιατι ειχε αλλο ραντεβου οπως ειπε και ειχε αργησει.για μενα λοιπον δεν προτεινεται με τιποτα,να ειμαστε καλα,παμε για αλλα. καλο βραδυ σε ολους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 25, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
petergsp
Τιμημένος
Εγγραφή:
24 Οκτ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
191
Likes:
51.772
Πόντοι:
41.443
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 jimy.m., ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, anon.

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Μαρτίου, 2013
Ετσι οπως το περιγραφεις, μαλλον δεν εισουν σε καλη φαση και δεν ταιριαξατε. Ισως προσπαθησε να σε καβλωσει με τα ψευτικα σλλα εκτιμησε λαθος. Δε βλεπω κανα σοβαρο λογο να μη προσπαθησει κανας αλλος.
27 Μαρτίου, 2013
Συγγνώμη για να καταλάβω τα γαμιά μου , χύσε με , γάμα με κ.λ.π. σε τι γλώσσα τα έλεγε Χμμμ; ?
29 Μαρτίου, 2013
Ela twpa!!!! This review is too tough on a sweet, fun and sexy lady. She is simply new in this rather tough town, when it comes to sex. Sometimes you demand too much...

I had a great time with Adriana, you should meet her again, file....
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3