Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 17 10
Call-Girls
81762
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ρε σεις πατε καλα;
ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΗ κριτικη ειναι του nomercy. Οταν λεει φιλί εννοεί οτι βγαζει τη γλωσσα προς τα εξω, μη το ενα, ποναω απο εδω, ξυνισμα της φατσας οταν κατι δεν της αρεσε. Χαμηλο βαθμο στην εμφανιση εβαλα γιατι οταν γαμας, το στηθος δεν θα το κοιταξεις μονο, αλλα θα το χρειαστεις κιολας, και στην συγκεκριμενη περίπτωση...
Για το δε προφανες μου στραβωμα η διαγνωση της ηταν οτι δεν εχω εμπειρια με πουτανες! το ακουσαμε και αυτο!
Με κοστος κοντα στο studio δεν περιμενεις κατι πολυ καλυτερο και το 100ρικο δεν ειναι πεταμενο, αλλα....
ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΗ κριτικη ειναι του nomercy. Οταν λεει φιλί εννοεί οτι βγαζει τη γλωσσα προς τα εξω, μη το ενα, ποναω απο εδω, ξυνισμα της φατσας οταν κατι δεν της αρεσε. Χαμηλο βαθμο στην εμφανιση εβαλα γιατι οταν γαμας, το στηθος δεν θα το κοιταξεις μονο, αλλα θα το χρειαστεις κιολας, και στην συγκεκριμενη περίπτωση...
Για το δε προφανες μου στραβωμα η διαγνωση της ηταν οτι δεν εχω εμπειρια με πουτανες! το ακουσαμε και αυτο!
Με κοστος κοντα στο studio δεν περιμενεις κατι πολυ καλυτερο και το 100ρικο δεν ειναι πεταμενο, αλλα....
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Βουλγαρα εαν δεν λαθευω που δηλωνε Ιταλιδα !!!
Αυτό το 8αρι βέβαια στη γενική συμπεριφορά δεν το κατάλαβα..