Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 3 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Βρέθηκα Αθήνα και αφού δεν μου κάθησαν 2-3 που ζήτησα, μια μου αρνήθηκε επειδή το ξενοδοχείο που έμενα δεν το δουλεύει το πρακτορείο, είπα να κάνω τον κασκαντέρ με τη φρεσκότατη Αλεξάνδρα από το IZABELLAONLINE. Για τη γερμανίδα πήγαινα, αλλά δεν ήταν διαθέσιμη εκείνη την ώρα.
Το πρακτορείο ειδικεύεται στα ψηλά κορμιά και μιλώντας μπασκετικά η Αλεξάνδρα είναι κλασικό σέντερ για το κρεβάτι! Όταν μπήκε στο δωμάτιο, φορούσε δεκάποντες μπότες (άρα 1.90 γκόμενα!, μου έριχνε χαλαρά δέκα-δώδεκα πόντους) και αναφώνησε "είμαι λίγο ψηλή, ε;". Της είπα κι εγώ στο κρεβάτι είμαστε ίδιο ύψος και γέλασε. Τα ελληνικά της πολύ καλά, μένει πολλά χρόνια εδώ. Κοντά στο 1.80, κορμάρα στα νιάτα της, αλλά και σήμερα κοντά στα 35 το έχει σε καλή κατάσταση. Χωρίς πατσοκοιλιές, μάλλον μια λιποαναρρόφηση πρέπει να την έκανε και "συμμάζεψε" κάτι στην κοιλίτσα. Αγέρωχη, ό,τι βλέπετε στις φωτο. Το πρόσωπο έχει αρχίσει να σπάει λίγο (εδώ έπεσε λίγο φτιάξιμο με το πρόγραμμα), το στήθος κρατιέται ακόμα καλά, νούμερο 4 γεμάτο, χωρίς σιλικόνες. Το όπλο της είναι οι τεράστιες ποδάρες της και το καλό και φουσκωτό στήθος της. Στο πρόγραμμα, δεν έβαλε φωτιά στο κρεβάτι. Λίγο ότι είναι εντελώς νέα στο χώρο (είπε), λίγο ότι είναι ελαφρώς δύσκολη στο χειρισμό - εγώ σπάνια ζητάω τέτοια ύψη, κινηθήκαμε σε μέτρια επίπεδα. Φαίνεται πάντως ότι έχει χιλιόμετρα και όχι μόνο private... Την πίπα την έχει, βαθιά και σε όλους τους ρυθμούς, τη δουλεύει πολύ καλά. Την παίδεψα αρκετά, αλλάξαμε στάσεις και σημεία στο δωμάτιο, δεν έφερε καμία αντίρρηση και ακολουθούσε, αλλά πρωτοβουλία δεν πήρε. Τα...πήρε όμως αδιαμαρτύρητα στο στόμα και διακριτικά τα έφτυσε σε χαρτομάντηλο. Πέρασα καλά, την πάλεψα αλλά δεν θα μου μείνει αξέχαστη από τις υπηρεσίες της. Άλλος πιο μπρατσαράς και σωματαράς από μένα ίσως της βγάλει κάτι παραπάνω και ανταποκριθεί πιο δυναμικά το κορίτσι. Πολύ ευγενικό παιδί, της παλιάς καλής ρώσικης σχολής, νομίζω επιδέχεται βελτίωσης, εφόσον παραμείνει στο χώρο. Αν υπάρχουν ερωτήσεις και απορίες από το κοινό, ευπρόσδεκτες κύριοι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 09, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
ΔΜ
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Μαρτίου, 2013
με προλαβες φιλε ελεγα να την κλεισω κ γω την προηγόυμενη αλλα η ελλειψη κριτικων με εκανε επιφυλακτικο(δεν ειναι να πεταμε 150)αλλα τωρα βουρ τρελενομαι για νταρντανες
16 Μαρτίου, 2013
Από εμφάνιση σκίζει! Ελκυστικότατη! - Η τιμή είναι λίγο απωθητική.
18 Μαρτίου, 2013
Οι 9 στους 9, έγιναν 10 στους 10 Μεγάλο χαμόγελο
05 Απριλίου, 2013
Καλα ρε μάγκες σκατε 150ε για να ρίξετε μονο ενα πουτσο ήμαρτον που λέει κ ο γεοργιου σε μια ορα τουλάχιστον 2 μην πω κ 3 με τέτοια μουνα ...
S
sohoviz
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4