Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 38 10
Call-Girls 73654
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
αφου ελαχε σε μενα ο κληρος ας αρχισω εγω. λοιπον τη JOLIE την εμαθα τυχαια απο ποσταρισμα φιλου εδω κι επειδη μου φανηκε ενδιαφερουσα τον ρωτησα περισσοτερες πληροφοριες τις οποιες και μου εδωσε.ειδα και καποιες φωτο της σε αλλο σαιτ με callgirls και πηρα τηλ να κανονισω.ειναι μια μικροκαμωμενη κοπελλα,22-23 ετων απο τη Ρουμανια,160-165 υψος περιπου, αδυνατουλα,χωρις ιχνος κυτταριτιδας με μικρο βυζακι Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! ρωγα καγκελο,ωραια χαρακτηριστικα στο προσωπο κι ενα πισω συστημα κυριολεκτικα για δαγκωμα(κριμα που δε το δινει).το ραντεβου κλειστηκε ευκολα-στο τηλεφωνο απανταει η ιδια-και η συνεννοηση γινεται στα αγγλικα. κανονισαμε λοιπον για ξενοδοχειο* στο Μοσχατο και ηρθε ακριβως στην ωρα της χωρις καθυστερηση.μετα απο τα απαραιτητα ξεκινησε ο αγωνας με μια πιπα που για πρωτη φορα δεν προλαβα να τη χαρω αφου παρεδωσα σε 5 λεπτα ΛύπηΛύπηΛύπηΛύπητι να κανουμε? λιγο σοσιαλ και ξεκιναμε πιο χαλαρα τωρα παλι με γλωσσοφιλα που πολυ γρηγορα εξελιχθηκαν σε μια καταπληκτικη πιπα απο μερους της κι αργοτερα σε 69 με μενα να περιποιουμαι το χωρις οσμες νινακι της κι η JOLIE να τα εχει δωσει ολα στην πιπα.περασμα προφυλακτικου κι αρχιζουμε σε θεση cowgirl να προσπαθουμε να βρουμε το ρυθμο μας. ηταν λιγο δυσκολο να συγχρονιστω και να βρω το στοχο,δηλ την πληρη διεισδυση γιατι δεν ξερω. ισως επειδη ηταν αδυνατη ηταν λιγο στενη και δυσκολευομουν. τη γυριζω στα 4,το παλεψα λιγο,καλυτερα ηταν αλλα παλι δεν ηταν οπως ηθελα 100%. τελικα βρηκα τη θεση που με ευνοουσε σε μια παραλλαγη του ιεραποστολικου με μενα να την εχω ανασηκωσει απο τον κωλο και να βαραω ποτε αργα ποτε γρηγορα και να πετυχαινω το ποθουμενο.ετσι τελειωσα μεσα της μετα απο λιγο για δευτερη φορα.ντουζακι και στο κρεββατι παλι για χαλαρωση και εχουν περασει 40 λεπτα. λοιπον τι γινεται τωρα? η JOLIE βλεποντας οτι ημουν ακομα ζωντανος ηρθε κι αυτη διπλα και δεν ηθελα πολυ να την ψησω και για συνεχεια. χωρις πολλα πολλα λοιπον ξεκινησε παλι ο αγωνας κι αυτη τη φορα μονο με στοματικο το οποιο τωρα ηταν και καλυτερο απο πριν λογω του οτι ηταν πιο αργο,οπως ζητησα με περισσοτερα deepthroat,υγρο και με μεγαλη συμμετοχη και των συνεταιρων.πρεπει να κρατησα κανα 20λεπτο ετσι. μολις αισθανομουν οτι τελειωνα τα ριξα ολα στο στομα της και η ανακουφιση μου μετα κι απ αυτο ηταν κατι παραπανω απο πληρης.μετα μπανακι λιγο σοσιαλ κλπ κλπ και τελος.
συμπερασμα: πολυ καλη σαν πρωτη εντυπωση,προθυμη στον αγωνα,με καλη συμμετοχη,δε λεει οχι σε τιποτα-εκτος anal-ενα μικρο φαουλ στο cim ειχε-οχι σοβαρο-καλη για οσους αρεσκονται στους petit σωματοτυπους και σε gfe καταστασεις. δε νομιζω να αντεχει δυνατο σφυροκοπημα.ισως και να εχω αδικο. θα δειξει.

*για το ξενοδοχειο δε βρηκα καταχωρηση. ηταν αρκετα καλο και οικονομικο(18 ευρω) τις καθημερινες.για το PRIAMOS στην παραλια Μοσχατου πηγαινα,αλλου κατεληξα και ηταν πολυ καλυτερο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 13, 2013
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Jolie_2
Jolie_3
Jolie_4
petergsp
Τιμημένος
Εγγραφή:
24 Οκτ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
191
Likes:
51.772
Πόντοι:
41.443
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 jimy.m., ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, anon.

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού