Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 27 10
Call-Girls 98294
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Να γράψω και εγώ την πρώτη μου κριτική, όχι για κάποιο άλλο λόγο αλλά να βοηθήσω και εγώ αν μπορώ κανένα συναγωνιστή. Να πω ότι ασχολούμαι αποκλειστικά με νεαρές amature καταστάσεις με μικρές χρηματικές απαιτήσεις. Η “Ιωάννα» (δεν είναι το πραγματικό της) επιλέχθηκε για αυτό τον λόγο. Η συνάντηση μετράει κανένα μήνα και κάτι σε κεντρικό ξενοδοχείο. Επί της ουσίας είναι μία συνηθισμένη κοπέλα με συν το ύψος της και το λεπτό κορμί της χωρίς να έχει άσχημο πρόσωπο. Πρωτοβουλίες μηδέν και διάθεση για πολύ μπλα μπλα. Αν επιβάλλεις τους ρυθμούς σου όμως δεν φέρνει αντιρρήσεις. Δυνατό βαθύ σφυροκόπημα από όλες τις πόρτες, πολύ μέτρια πίπα αλλά και εκεί δέχεται καθοδήγηση. Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια…. Γενικά έχω συναντήσει πολύ καλύτερες κυρίως από άποψη συμμετοχής. Δεν είναι κάτι που θα πρότεινα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
3
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 15 Μαρτίου, 2013) 15 Μαρτίου, 2013
Φιλε μου αναφερεις "Δυνατό βαθύ σφυροκόπημα από όλες τις πόρτες" και "Πίπα Χωρίς προφυλακτικό"
Ειχα την εντυπωση πως η κοπελα δεν προσφερει αυτες τις 2 υπηρεσιες. Σε παρακαλω επιβεβαιωσε το αν εχει αλαξει αυτο.
Ευχαριστω.

Edit: σαν μια υπηρεσια ενοω την πισω πορτα, καθως λες για ολες τις πορτες.
16 Μαρτίου, 2013
Κι εγω τις ιδιες αποριες εχω με τον agaougas. Ολοι οι υπολοιποι που την πηραν γραφουν για πιπα με προφυλαξη και σε σενα τα ηπιε κι ολας? και την πηρες κι απο πισω? Είσαι βέβαιος? Χμμμ;
16 Μαρτίου, 2013
Φιλε επειδη ειμαι καινουργιος σε αυτο το site μπορεις να μου πεις πως θα ερθω σε επικοινωνια με την Ιωάννα?
17 Μαρτίου, 2013
Θα διευκρινιστεί τελικά αν δίνει κώλο, κάνει ακάποτη πίπα και τα παίρνει στο στόμα/καταπίνει;
sbl
sbl
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4