Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 59 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 125691
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
μετα απο 2-3 αποτυχημένες προσπάθειες τελικά το ραντεβού κανονίστηκε άμεσα (την κάλεσα 00.15 για να συναντηθούμε 00.45)για πίσω απο το καρδιοχειρουργικό! παίρνω δωμάτιο, sms και εντως 10΄ χτυπάει η πόρτα. Δεν την είχα δει ποτέ πρίν και για να πω την αλήθεια περίμενα κάτι πιο πολύ σε όλα τα επίπεδα, και φάτσα αλλά και κορμί ! Σίγουρα αν την έβλεπα σε στούντιο δεν θα πέρναγα. Στο σώμα θα έβαζα βαθμολογία 6.5 αν υπήρχε και αυτό γιατί ενω έχει τον σωματότυπο των φωτό η πίσω όψη έχει εμφανή σημάδια χαλαρότητας και κυτταρίτιδας! Στήθος φτιαγμένο 3αρι ικανοποιητικής κατασκευής θα έλεγα.
Στα του αγώνα γρήγορα μιας και σπάει γρήγορα τον πάγο! Ντούζ πρώτος εγώ, κ με το που βγαίνω και ξαπλώνω με αρχίζει σε μια πίππα πολυ καλή οπώς έχει αναφερθεί τόσες φορές..Τέλος πρώτου γύρου μετά απο κανα 5λέπτο, φυσικά cim Μεγάλο χαμόγελο ! Στο μπάνιο λοιπόν η Dani οπου και εναπωθέτει το σπέρμα μου όχι και τόσο διακριτικά θα έλεγα...
Μασάζ;;; με ρωτάει, και φυσικά απαντώ να περάσει ο χρόνος χαλαρά και με κουβεντούλα προκειμένου να ετοιμαστώ για τον 2ο γύρο. Μασαζ καλό θα έλεγα αν και δεν το περίμενα... και όπως τρίβει εκει χαμηλά πίσω στην πλάτη νιώθω την γλωσσάρα της στην κωλοτρυπίδα μου !!! Δεν το περίμενα, δεν ήξερα καν οτι το κάνει (είχα διαβάσει γιατί δεν ήμουν για ρίσκα και κλάμματα ) !!!
Γυρνάω λοιπόν μετά απο το αναπένταχο αυτό γλύψιμο και εννοείται τον παίρνε κατευθέιαν στο στόμα! Επειδή είμαι fun του γλειψίματος , περάσαμε πολύ ώρα εκεί οπού την απόλαυσα πραγματικά, φτυσίματα, deep throats, υπομονετική με κανένα ίχνος δυσφορίας! Ήρθε η ώρα να απολαύσω και εγώ το νινάκι της, το οποίο ήταν γευστικότατο και χωρίς οσμές ! Αρκετή ώρα και αυτό, στην συνέχεια 69 στο οπόιο έδειχνε να απολαμβάνει και να φωνάζει μετα απο κάμποση ώρα οτι χύνει !!!!Χμμμ;
"Δεν θα με γαμήσεις ;;; " Εννοείται απαντώ, πέρασμα προφυλακτικόυ και το μωρό στα 4 οπού κρύβονται και οι ατέλειες !!! Δυνατό σφυροκόπημα με δικές της παροτρύνσεις για ακόμη πιο δυνατά ! Εννοείται οτι αντέχει ! Γύρισμα σε ιεραποστολικό , γλωσσόφιλα , οπου δεν τα θέλει και πολύ, και πανυγυρικό τέλος !
Πέρασε μια ολόκληρη ώρα έντονη και χωρίς καθόλου χάσιμο χρόνου.Εννοείται οτι δεν τα κλαις τα χρημάτα σου γιατί ειναί συνειδητοποιημένη σ αυτό που κάνει, φιλική , ευχάριστη και χαμογελαστή !
Συνολικός χρόνος στο δωμάτιο 1.30

Υ.Γ 1. το μαλλί είναι κόκκινο κοντό πλέον

Υ.Γ 2. όντως στο κινητό χάνεται, εμένα επειδή ήταν αργά δεν είχε πολλά πολλά, παρα μόνο κάποια sms με την Jolie που ήταν 2 δωμάτια δίπλα, είχε τελειώσει και την περιμέναμε να έρθει στο δικό μας για να την πάρω μάτι, αλλά το ταξί που έιχε έρθει για την Dani περίμενει πολλή ώρα και μας είχε ήδη πάρει 2 φορές τηλ η ρεσεψιόν!Θυμός

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 11, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί