Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 19 10
Call-Girls
42712
Γενική βαθμολογία
1.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
1.0
Εμφάνιση (σώμα)
1.0
Γενική συμπεριφορά
1.0
Επικοινωνία
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Είπα και εγώ να κάνω τη δεύτερη δοκιμή μου με cg. Ημερομηνία ενδεικτική. Είχα λυσσάξει για την Κατερίνα από το συγκεκριμένο γραφείο. Παίρνω ένα, δύο τηλεφωνάκια την προηγούμενη ημέρα, δεν το σηκώνουν. Και μετά από μία ώρα, η "θεά" του γραφείου μου κάνει αναπάντητη!!! Πρώτο φάουλ! Ούτε κολλητή μου είστε κυρία μου, ούτε ξέρετε το χώρο που βρίσκομαι ή την οικογενειακή μου κατάσταση ή το πώς έχω περασμένο το τηλέφωνο σας στο κινητό μου για τέτοιες αβρότητες. Το καταπίνω και παίρνω ξανά. Το σηκώνει μία αλβανορουμάνα, που αφού με τα χίλια ζόρια συνεννοηθήκαμε, τις μισές του γραφείου μου τις έβγαλε στη σύνταξη και τις άλλες μισές με περίοδο(οι κριτικές εδώ μέσα βέβαια να πέφτουν βροχή για τις κοπέλες τις συγκεκριμένες ημέρες). Τέλος πάντων, μου πρότεινε ή την Αλεξάνδρα στα 170 ευρώ ή την Αναστασία στα 130. Με βαριά καρδιά, αφού για άλλη ξεκίνησα, επιλέγω την Αναστασία για να είμαι εντός μπάτζετ. Την ημέρα του ραντεβού (1,5 ώρα πρίν) μου ξανακάνει αναπάντητη η θεά. Ξαναπαίρνω σαν το μαλάκα και μου πετάει οτί δυστυχώς μόνο με Αλεξάνδρα μπορώ να συναντηθώ. 1,5 ώρα πρίν το ραντεβού, αυτό λέγεται εκβιασμός κυρία μου. Γι'αυτο λοιπόν και εγώ προτείνω στη συγκεκριμένη αλβανορωσσιδορουμάνα να πάει εσώκλειστη να ξεσκατίζει καμιά γριά, γιατί για αυτήν τη δουλειά δεν κάνει. Ούτε ευρώ σε ζώα. Ευτυχώς, για μένα, την έσωσα τη βραδιά...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 12, 2013
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
(οι κριτικές εδώ μέσα βέβαια να πέφτουν βροχή για τις κοπέλες τις συγκεκριμένες ημέρες)
< θα βοηθήσει να γίνεις συγκεκριμένος συνάδελφε να ξέρουμε ποιούς να αποφεύγουμε οι πιο νέοι του χώρου, που επιχειρούμε να ενημερωθούμε >
2. Εντάξει η αναπάντητη που κάνουν ένα χτύπημα είναι, αν δεν μπορέσουν να σου απαντήσουν αμέσως, και το προτιμώ από το να με κλάσει το γραφείο ή να ψάχνω εγώ πότε είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν.
3. Ρε τύπε από το βασικό/επαγγελματικό σου κινητό παίρνεις τηλέφωνο να κλείσεις κοπέλα; Και αν γίνει καμιά στραβή (πχ στείλεις πίσω τη κοπέλα) και πέσεις σε περίεργο γραφείο / περίεργη κοπέλα και σου ζαλίσουν τα ούμπαλα τι θα τους πεις, μη με παίρνετε τηλέφωνο, δεν είναι σωστό είμαι στη δουλειά τώρα;
4. Τι σημασία έχει αν είναι αλβανορουμάνα ή από το Άλφα Κενταύρου, τη τηλεφωνήτρια θα κλείσεις ή θα συζητήσεις για το Κυπριακό μαζί της; Παρεπιπτόντως η Β. μια χαρά ελληνικά ξέρει, μια χαρά με καταλαβαίνει και τη καταλαβαίνω...
5. Η μαλακία που σου κάνανε ήταν όντως που στο ακυρώσανε μιάμιση ώρα πριν, μεγάλο ξενέρωμα και φάουλ. Πάντως αν άντεχες τη διαφορά στη τιμή η Αλεξάνδρα είναι άλλο επίπεδο...
Οοσ για τα ρανεβου , κι εγω εχω επιχειρησει να δω την Κατερινα και μου ειπε μετα απο τηλεφωνηματα απο 1.30 μεχρι λιγο μετα τις 2.30 οτι "σημερα δεν θα δουλεψει". Αργοτερα , ανεβηκε κριτικη απο συνφορουμιτη γισ τη συγκεκριμενη μερα . Φυσικα δεν πιστευω οτι ειναι τα χρηματα του αλλου καλυτερα απο τα δικα μου, ομως πρεπει να εχουν ενα θεματακι συννενοησης με τα κοριτσια. Επισης το καλοκαιρι αρχιζε ραντεβου παντα μετα τις 7 ενω υποτιθεται οτι ξεκιναγαν στις 3. Ισως να τις εχουν χαλαρες για να συνεχισουν να τις εχουν....
2-3. Αντε,να χωνέψω την αναπάντητη την ημέρα που έκλεινα το ραντεβού. Το οτί δεν μου έστειλε ένα μήνυμα ή δεν με πήρε ένα τηλέφωνο για να μου ρίξει την ακύρωση ήταν πέρα για πέρα απαράδεκτο. Και χρεώθηκα 2 φορές και τη δουλειά μου δεν έκανα.
4. Μην το πάτε στο ρατσιστικό. Τώρα άν εσείς έχετε καλό κώδικα επικοινωνίας με τη Β. ή με τη Γ., μπράβο σας, εμένα τα extras και το πρόγραμμα μου το μουρμούραγε...
5. Πολύ απλά δεν ήθελα την Αλεξάνδρα μετά από αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα για τα χείλια της.