Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 42 10
Call-Girls
112147
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Δε γράφω συχνά κριτικές καθώς είμαι φαν του 80/80 και το είχα στανταράκι απο παλιά.μετά απο σκέψη είπα να δοκιμάσω ένα απο τα στανταράκια που προτείνουν εδώ τα παιδια στο σαιτ.ήμουν μεταξύ Ναυομι και ελλη και ήθελα απεγνωσμλενα κουλούρι,απο την άλλη δεν ήθελα να ξεφύγω απο το 100ρικο που είναι well respected στισ μέρες μας...τέσπα στο διαταυτα..τηλέφωνο κατα τισ 5 το απόγευμα σε έλλη το σηκώνει ο νταβας-αντρασ της..φωνη ινδού μπάτλερ πολυ γέλιο..μου λέει τισ πληροφορίες κλασσικά και μου λέει σε μια ωρίτσα θα είναι εκεί.πράγματι σε μια ωρα χτυπάει κουδούνι και μπαίνει το μωρο..γυναικα δλδ mid thirties ίσως .πρώτη εικόνα καλή λέω οκ μια χαρά..η τυπισα πριν 10 χρονια πρεπει να ηταν πολυυ καλο μωρό.σοσιαλ ταιμ μια χαρα μιλαει ελληνικα οποτε λεσ ευκολα 4-5 μαλακίες.μετα μπανακι αυτη ενω εγω περασα στο δωμάτιο και περίμενα.μολισ σκαει και βγάζει πετσετα βλεπω ενα πολυ καλο σωματακι για την ηληκια τησ με καποια σημαδια.(καισαρικες κλπ.)αλλα οβερολ πολυ καλο.βυζακια μεγαλα και μια κωλαρα που παρόλο που δεν ειναι για εξωφυλο ειναι τόσο πεταχτοσ και ζουμεροσ που λες πρέπει να τον ξεσκίσω...στα του αγώνα..πιπα καλη βαθεια με λιγο σπρώξιμο απο μερουσ μου.ακούραστη και υγρή.μετα απο κανα 15 λεπτο αλληλογλυψίματος κατάθεση στο στόμα..παει μπάνιο τα φτύνει αλλα δεν τρέχει σαν παλαβη οπως αλλες..κσεπλιμα στοματοσ και επιστροφη για 2ο γύρο..πίπα ξάνά και αμέσως καβάλα απο πάνς η ελλη.πρέπει να καβλώνει με αυτη τη στάση χοροπηδάει σαν τρελλή..γύρισμα στα 4 και σφυροκόπημα.(δέχεται άφοβα)..μετα απο κανα 10 λεπτο ηρθε η ώρα για πίσω πόρτα..λιπαντικό και τα σχετικά και μέεεεσα...κωλαρα δουλεμένη αλλα με πολυ καλη αίσθηση..το παίρνει όλο μέσα και βογγάει...αντεχει σε ανελέητο σφυροκόπιμα...αφαίρεση σκουφακίου και χύσιμο πανω στην κωλάρα της.μετά πήγε για ντουζάκι ντύθηκε είπαμε μια 2 μαλακιες αλλα βιαζόμουν και την χαιρέτησα με ένα γλωσσόφιλο..πρεπει να περάσαμε τη 1 ώρα αλλα δεν είπε τιποτα ουτε χτυπησε κανενα τηλ...οβερολ μια καλη εμπειρια.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 10, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα