Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 113 10
Call-Girls 294710
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Είχαμε μία συνάντηση γνωριμίας πριν 20 περίπου ημέρες, χωρίς περαιτέρω εξέλιξη.
Από τότε, ήθελα οπωσδήποτε να την συναντήσω, τόσο γιατί εδώ μέσα γίνεται πολύς θόρυβος γύρω απ' τ' όνομά της, όσο και γιατί έχω διαβάσει πολλές αντικρουόμενες γνώμες για την κοπέλα.
Η απ' ευθείας επικοινωνία μαζί της πολύ εύκολη. Είτε με κινητό, είτε με sms, είτε με mail, θα μπορέσεις να συνεννοηθείς πανεύκολα. Στα τηλεφωνήματα απαντά πάντα η ίδια και, νομίζω ότι, το ίδιο κάνει με τα sms και τα mails.
Κανονίσαμε, λοιπόν, να κάνουμε ένα τρίο στο σπίτι μου, μ' εκείνην, εμένα και μία φίλη μου. Διάρκεια συνάντησης 2 ώρες, κόστος 200 ευρώ, χρόνος το βράδυ του Σαββάτου 16/2/2013.
Μάλλον λόγω βροχής, καθυστέρησε περίπου 15', αλλά, εν τω μεταξύ, με είχε καλέσει 2 φορές για να με καθησυχάσει και να δικαιολογηθεί.
Το ντύσιμό της, για τα γούστα μου, ήταν λίγο περισσότερο προκλητικό απ' όσο έπρεπε, αλλά το παρέβλεψα, επειδή ερχόταν από άλλο ραντεβού και δεν είναι εύκολο να σέρνεις την γκαρνταρόμπα σου μαζί για να ικανοποιείς όλα τα γούστα.
Το πρόσωπό της έχει έντονα και γωνιώδη χαρακτηριστικά, τα μάτια της στις άκρες ανεβαίνουν λίγο προς τα πάνω με πολύ ενδιαφέροντα τρόπο, έχει μία ελιά στην δεξιά πλευρά του προσώπου της και σκούρα καστανά μαλλιά που πέφτουν στους ώμους της. Κατά την γνώμη μου, ακριβώς αυτά τα γωνιώδη χαρακτηριστικά την δείχνουν μεγαλύτερη στις φωτογραφίες, ενώ η πραγματική ηλικία της είναι κάπου ανάμεσα στα 29-32.
Το σώμα της, τα χέρια της και οι μηροί της είναι πολύ γυμνασμένοι, η κοιλιά της επίπεδη, έχει 2-3 tatoos, τα οποία δεν είχα χρόνο να εξερευνήσω, έχει piercing στον αφαλό και το στήθος της είναι (τεχνητά) αρκετά μεγάλο σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα της. Το κωλαράκι της (το οποίο έχει γινεί πεδίο σφοδρών αντιπαραθέσεων), για τα δικά μου γούστα, είναι άρτιο και με την κατάλληλη τοποθέτηση (δηλ. στα 4) αρκούντως αχλαδόσχημο και τροφαντό. Δεν είναι ούτε βραζιλιάνικο, ούτε μεσογειακό, αλλά και σε καμμία περίπτωση δεν είναι αδιάφορο, πάντα κρίνοντας με το δικό μου γούστο. Σε ό,τι αφορά το ύψος της, θεωρώ ότι 4-5 πόντοι ακόμη θα αναδείκνυαν καλύτερα την συνολική της παρουσία.
Ηταν πολύ καλή στο social time, τόσο με μένα, όσο και με την φίλη μου και σε καμμία περίπτωση δεν έδειξε να δυσανασχετεί ή να μην μπορεί να ακολουθήσει την κουβέντα μας.
Επειδή η ώρα περνούσε, την προέτρεψα να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα μου, για να ετοιμαστεί κι εγώ και η φίλη μου την περιμέναμε στο κρεβάτι. Βγαίνοντας από την τουαλέτα, μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Το εσώρρουχο που φορούσε, το στρινγκ και οι κάλτσες ήταν διαλεγμένα με προσοχή και προφανώς πανάκριβα, δείγμα σεβασμού προς τον πελάτη.
Ξεκίνησε με μία πίπα υψηλού επιπέδου, πολύ υγρή και χωρίς χέρια. Κάποια στιγμή που τον είχε όλο μέσα, άκουσα την φίλη μου να λέει: "αμάν, θα πνιγεί". Τέλος πάντων, η πίπα εξελίχθηκε σε 69 και σε έντονες παροτρύνσεις από την μεριά της να χρησιμοποιώ τα δάχτυλά μου σε όποια τρύπα της με βόλευε. Εδώ θα κάνω μία παρένθεση - συμβουλή. 'Οταν είστε στο ίδιο κρεβάτι με δύο γυναίκες, διαλέξτε εξ αρχής ποιο χέρι θα χρησιμοποιείτε για την κάθε μία, για λόγους ασφαλείας. Μπορεί να έχανα το φως μου ώρες-ώρες, αλλά πάντα θυμόμουν ότι το αριστερό χέρι δαχτυλιάζει την Nayomi και το δεξί την φίλη μου. Τέλος παρένθεσης.
Ευτυχώς, πέρα από τα προφυλακτικά που είχε μαζί της η Nayomi, είχα ψωνίσει κι εγώ μια φρέσκια 12δα, γιατί με το μπες μπρος, μπες πίσω, πότε στην μία και πότε στην άλλη, άλλαζα προφυλακτικό πιο συχνά κι απ' ότι ανάβεις φλας μέσα στην κίνηση.
Για να μην τα πολυλογώ, προχώρησα σε μία κατάθεση, έχοντάς την στα 4 και με το σχήμα των οπισθίων της ακόμη χαραγμένο στο μυαλό μου. Επειδή σε δεύτερο χρόνο ήθελα να καταθέσω και στην φίλη μου, δεν προχώρησα σε extra ball με την Nayomi, παρά το ότι εκείνη επέμεινε.
ΥΓ1: Μου έκανε θετική εντύπωση ότι μετά από κάθε anal session, πήγαινε διακριτικά στην τουαλέτα και σαπουνιζόταν. Ισως γι' αυτό η συνολική της εικόνα ήταν αυτή της απόλυτης καθαριότητας.
ΥΓ2: Λόγω της παρουσίας της φίλης μου, υπήρξε μία αρχική αμηχανία, η οποία δεν ξεπεράστηκε 100%. Πιστεύω ότι την επόμενη φορά θα είναι καλύτερα.
ΥΓ3: Στα χρήματα που έδωσα είχα προσθέσει ένα extra tip, χωρίς, φυσικά, να μου ζητηθεί. 'Οταν η Nayomi είχε φύγει, βρήκα τα extra χρήματα στον νιπτήρα του μπάνιου και στο κινητό μου ένα sms που έλεγε ότι σε καιρό κρίσης η κανονική αμοιβή είναι υπεραρκετή.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 16, 2013
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
bull4cuck
Ενεργό Μέλος
6
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Krang

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Φεβρουαρίου, 2013
εξαιρετικη η κινηση αυτη που εκανε στο τελος...μπραβο της...λεσβιακο δεν εκαναν οι κοπελες?
T
tzooon1989
18 Φεβρουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

'Οχι, το λεσβιακό δεν ήταν στις επιλογές μας. Τόσο εγώ, όσο και η φίλη μου, είμαστε str8 as an arrow.
18 Φεβρουαρίου, 2013
Οι δύο τελευταίες γραμμές τα είπαν όλα, όταν υπάρχει σεβασμός τα υπόλοιπα βρίσκονται.
lsh
lsh
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3