Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 211 10
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Να συνεισφέρω κ εγώ με την άποψη μου λοιπόν για την Μαρίνα. Άλλωστε γι αυτό δεν είμαστε όλοι εδώ ; Την Μαρίνα την κυνηγούσα από τα Χριστούγεννα αλλά περιέργως όταν ΜΠΟΡΟΥΣΕ αυτή δεν μπορούσα εγώ .Τονίζω το ‘ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ‘ , επειδή όπως δηλώνει κ η ιδία , « γαμιέμαι μόνο όταν γουστάρω » . Κάτι λέει αυτό , αλλά δεν θα το αναλύσουμε τώρα. Anyway. Θα είμαι αντικειμενικός. Ο τίτλος έχει να κάνει με το εξής : τηλ. το μεσημέρι για να έρθει Νίκαια κ μου λέει , δεν μπορώ χαλασμένο αμάξι. ( χαλασμένο αμάξι κ εγώ )Αν θέλεις έλα στο LA comba , και κλείνει. Βράδιασε , την παίρνω εγώ και λέω , έρχομαι. Και απανταει ‘ αφού δεν έχεις αμάξι , δανείστηκα εγώ κ θα έρθω εγώ ‘ .Τα συμπεράσματα δικά σας. Δεν έχω κάτι να προσθέσω , αλλά νομίζω ότι έπρεπε να το αναφέρω. Στα του αγώνα τώρα , ωραίο σώμα , οπίσθια σχεδιασμένα με διαβήτη , κορμί λαμπάδα. Στήθος ομολογώ σκληρό .Δεν είναι το στήθος που αν την έχεις από πάνω σου γαμάς κ παίζεις .Δεν θα φας βυζομπουνιά παρά μόνο αν πέσεις επάνω τους , κάτι σαν τρακάρισμα. Στα υπόλοιπα απλώς υποκλίνομαι . Και ξέρεται γιατί ; Κατ αρχήν η γυναίκα έχει το style τα ξέρω όλα τα κάνω όλα . Και είναι όντως έτσι .Εσύ πως είσαι πελάτη μου ; PSE ή GFE (έχει πιο πολύ το PSE ) . Άψογο blow σε όποια στάση θέλεις ( γονατιστή – slave , reverse 69 , κ.λ.π. ) και όσο θέλεις , πάντα με πρωτοβουλία. - Ο.Κ. , θα εκτιμήσει κ θα ανταποκριθεί στην δική σας περιποίηση κάτι που απαιτείται και ανεβάζει την θερμοκρασία . Όλες τις στάσεις , όπως θέλεις πελάτη μου , εγώ ήρθα για να πηδηχτώ .Και όλα αυτά με τέχνη και όση ταχύτητα απαιτείται την κάθε στιγμή.Tip , στον δεύτερο γύρο και αφού ήμουν σε relax slow motion , έκανε ένα πολύ γλυκό slow blow και κοιτώντας τον εαυτό της στον καθρέφτη λέει «μου αρέσει πολύ να γλύφω , μπορώ να το κάνω ώρες» .Τι να πω εγώ τώρα ; Κορυφαία στάση ; μα φυσικά doggy , με αυτοπεποίθηση , ας έρθει και μετροπόντικας , I don’t care. Τελείωμα ; ναι εκεί που θέλουμε όλοι , χωρίς φόβο αλλά με πάθος.
Keep on rocking …

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 13, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες