Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 113 10
Call-Girls
294609
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
4.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Δυο λόγια από μένα μια και γίνετε πολύ φασαρία για αυτή.
Βασικός λόγος για να την συναντήσει κάποιος είναι ότι είναι Ελληνίδα. Όχι στην πρώτη νιότη αρκετά πάνω από 30 και όχι κάτι αξιόλογο σε εμφάνιση.
Το πρόσωπο για τα δικά μου γούστα ήταν κάτω του μετρίου. Περίεργο σχήμα και περίεργα φρύδια. Έχει όμως ωραία μάτια και καλη οδοντοστοιχία.
Μετριότητα και στο σώμα. Στήθος κακοφτιαγμένο και παραγεμισμένο. Είναι αδύνατη και αυτό βοηθά πολύ οπτικά ειδικά όταν είναι μισόγυμνη αλλά ο κώλος είναι πεσμένος και χαλαρός. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τα πολλά τατουάζ δεν βοήθησαν την γυμνή εικόνα.
Το αρχικό μούδιασμα πάντως το έδιωξε γρήγορα με ένα καταπληκτικό στοματικό. Άπαικτη σε αυτό. Δεν ξέρω αν είχε καταλάβει ότι δεν πολύαρέστηκα και προσπαθούσε να με ευχαριστήσει αλλά ήταν πολύ δεκτική, ευγενική και δουλευταρού πάνω στο πήδημα από το οποίο έμεινα πολύ ευχαριστημένος ειδικά από την πίσω τρύπα.
Κάποια στιγμή ξέφυγε λίγο στην πάρλα αλλά δεν ήταν για να φάει χρόνο άλλωστε στο τέλος έμεινε και λίγο παραπάνω γιατί είχαμε αργήσει στο δεύτερο γύρο.
Εγώ την κρίνω πάνω στην προσωπική μας επαφή χωρίς να με απασχολεί η διαδικτυακή συμπεριφορά της.
Αυτά, όποιος θέλει ελληνίδα έστω και μέτρια με 100+50 εντάξει. Όποιος είναι εκλεκτικός και αντέχει η τσέπη του ψάχνει κάτι καλύτερο ή κάτι νεότερο αλλοδαπό.
Βασικός λόγος για να την συναντήσει κάποιος είναι ότι είναι Ελληνίδα. Όχι στην πρώτη νιότη αρκετά πάνω από 30 και όχι κάτι αξιόλογο σε εμφάνιση.
Το πρόσωπο για τα δικά μου γούστα ήταν κάτω του μετρίου. Περίεργο σχήμα και περίεργα φρύδια. Έχει όμως ωραία μάτια και καλη οδοντοστοιχία.
Μετριότητα και στο σώμα. Στήθος κακοφτιαγμένο και παραγεμισμένο. Είναι αδύνατη και αυτό βοηθά πολύ οπτικά ειδικά όταν είναι μισόγυμνη αλλά ο κώλος είναι πεσμένος και χαλαρός. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τα πολλά τατουάζ δεν βοήθησαν την γυμνή εικόνα.
Το αρχικό μούδιασμα πάντως το έδιωξε γρήγορα με ένα καταπληκτικό στοματικό. Άπαικτη σε αυτό. Δεν ξέρω αν είχε καταλάβει ότι δεν πολύαρέστηκα και προσπαθούσε να με ευχαριστήσει αλλά ήταν πολύ δεκτική, ευγενική και δουλευταρού πάνω στο πήδημα από το οποίο έμεινα πολύ ευχαριστημένος ειδικά από την πίσω τρύπα.
Κάποια στιγμή ξέφυγε λίγο στην πάρλα αλλά δεν ήταν για να φάει χρόνο άλλωστε στο τέλος έμεινε και λίγο παραπάνω γιατί είχαμε αργήσει στο δεύτερο γύρο.
Εγώ την κρίνω πάνω στην προσωπική μας επαφή χωρίς να με απασχολεί η διαδικτυακή συμπεριφορά της.
Αυτά, όποιος θέλει ελληνίδα έστω και μέτρια με 100+50 εντάξει. Όποιος είναι εκλεκτικός και αντέχει η τσέπη του ψάχνει κάτι καλύτερο ή κάτι νεότερο αλλοδαπό.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
nickos99
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=132758.2835
οι ενδιαφερόμενοι ας διαβάσουν τις 3 - 4 τελευταίες σελίδες ώστε να διαπιστώσoυν τις μεθοδευμένες προμοταρίστικες καταστάσεις εις βάρος μου και φυσικά να τις διασταυρώσουν με τις φωτό μου.
Κριτικη η οποια στην τελικη δεν ειναι καν αρνητικη.
Τι εγινε κουκλα? Φυλης104 την ειδαμε? Γραφουν για εμας και βγαινουμε κατευθειαν επιθεση να απαντησουμε?
Το site ειναι για τους πελατες. Οχι για τις επαγγελματιες.
Ξεκολλα λιγο. 9(ολογραφως ΕΝΝΙΑ) σου εβαλε στην διαθεση. Και 8 στην συμπεριφορα.
Ωρα να κουλαρεις, γιατι νομιζω οτι απο δω και περα μονο ζημια σε σενα κανεις.
Εμεις να παμε αλλου? Για εμας ειναι το site.
Oχι για τις επαγγελματιες. Aν δεν γουσταρεις να διαβαζεις και αρνητικες(που η συγκεκριμενη απεχει πολυ απ το να χαρακτηριστει αρνητικη αλλα τεσπα) κριτικες, μαλλον εσυ πρεπει να πας αλλου.
Λυπαμαι που τα γραφω αυτα για κοπελα με την οποια εχω περασει πολυ καλα(και εχω γραψει και καλη κριτικη-ενταξει sorry δεν ειχε 10αρια....) 3 φορες κιολας, αλλα καιρος να μαζευομαστε σιγα σιγα.
Το site ειναι για να βοηθα τους πελατες. Οχι τις επαγγελματιες.
Αυτα.