Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 20 10
Call-Girls 31779
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Παλαιά προ 10μήνου περίπου συνάντηση....στις καλές πρέπει να γράφουμε.
Ειπα και εγώ να τιμήσω με πατροπαράδοτο τρόπο τη διαιώνηση του γένους .Αποφάσισα να τιμήσω μιά νέα κοπελίτσα ,όντως μικρούλα- κατεμέ 18χρονη, τη Κατερίνα που μου δήλωσε Ουκρανή και νομίζω απ αυτά που μου έλεγε ήταν στα Ουκρανορώσικα.Αγγλικά /ελληνικά =0, και ίσως καλύτερα γιατί επι 1 1/2 ώρες πέρασα τέλεια μιλώντας με τα μάτια και τις αισθήσεις του σώματος.. Αρχικά έίχα ζητήσει 1 ώρα αλλά όμως η απογείωση ήταν τέτοια που ζήτησα επιπλέον μισάωρο.
Κουκλίτσα όπως στις φωτογραφίες ,φοβερο προσωπάκι και υπέροχο βλέμμα/ μάτια.Στήθος μικρό αλλά καβλιάρικο και λεκάνη λίγο πιό ανοιγμένη απότι στις φωτό.Κορμί σίδερο,πέτρα με κωλαράκι,μπουτάκια τόσο γυμνασμένα που προσωπικά με απογειώνουν όταν τα κρατάω στο πήδημα.
Το γέλιο της είναι το κάτι άλλο. Εντελώς παιδικό/ αθώο στα ενδιάμεσα του αγώνα.
Πίπα υγρή, χωρίς χέρια ,με πλήρη εξαφάνιση και περιποίηση της πέριξ περιοχής .Πίπα που ήταν διάρκειας και με ενδιάμεσα course στην αλλαγή στάσεων.
Στήσιμο στο έπιπλο με πήδημα από παντού που το Κατερινιώ βογγούσε και ούρλιαζε ενώ η κοκκινίλα της κάβλας της παρούσα.Μας πήραν είδηση από τα από πάνω και δίπλα διαμερίσματα και κτυπούσαν ΄τοίχους και πατώματα.(Λές να πηδήξω τις γειτόνισσες καβλίτσες;)
Από τη΄κάβλα που με είχε απογειώσει τη πήδαγα συνέχεια χωρίς να χύνω....τέλεια απογείωση.
Τα τηλέφωνα του ατζέντη είχαν σπάσει στη ώρα αλλά η κοπέλλα δεν καταλάβαινε τίποτα φτειαγμένη κι αυτή....εγώ της είπα να απαντήσει και να ζητήσει επιπλέον μισάωρο....με το που μίλησε, ξαναξάπλωσε και πήρε το γκαβ..ί μου τοβαλε μέσα της και συνέχισε να με εξιτάρει.
Και μου λές γιά σιτούρια και μακακίες.
Ολα τα λεφτά μάγκες.Ελπίζω αυτή η καταγραφή / βαθμολογία μου να μη τη χαλάσει

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
pussydoctor
Σπουδαίος
245
Πόντοι:
2.982
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Φεβρουαρίου, 2013
Διθυραμβική κριτική αγάπης Έρωτας και πάθους 10 μήνες μετά!!!!
Άντε καλά free fucks μάγκες!
06 Φεβρουαρίου, 2013
Jose ο ντόκτορ είναι φύση ευτυχισμένος στο σεξουαλικό, να μην τον αδικούμε κρίμα δεν είναι...
Πάντως βρε ντόκτορ 10 μήνες μετά και τα θυμάσαι όλα αυτά, και με τέτοιο πάθος! Μας χάλασε όμως που αν και πέρασες άψογα δεν έβαλες 10άρια παντού, που είναι ο παλιός pussydoctor; Από μένα πάντως έχεις +. Αντε πάντα τέτοια και στα επόμενα!
07 Φεβρουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Προσβλητικό το σχόλιό σου για τον γιατρό τύπε!
Μετά από 5 χρόνια στο site έπρεπε να μπορείς να διαχωρίζεις την ήρα από το στάρι! Κουλ
C
Cr9
07 Φεβρουαρίου, 2013
Εδώ δε χαρίζουν λεπτό, το θέμα με το τηλέφωνο μόλις τελειώσει ο χρόνος με έχει ενοχλήσει και εμένα, το μόνο παράπονο από το γραφείο, θα δώσουν free fuck για μια καλή κριτική; Έχει άλλες 50 καλές από κάτω και στη πραγματικότητα και η δική σου καλή είναι. Για μένα όπως τα γράφει ο pussydoctor είναι με τη διάφορα ότι τα αγγλικά της πλεον είναι βελτιωμένα και μπορείς να συζητήσεις στοιχειωδώς μαζί της.
07 Φεβρουαρίου, 2013

Έχω συναντήσει τρελές μούφες που ο μουνογιατρός τις έχει σκίσει στα δεκάρια..
Σέβομαι τα χρόνια και τα ποστ αλλά ήμαρτον πια..
07 Φεβρουαρίου, 2013
Συγγνωμη αλλα ποια ειναι PSE?
H....Κατερινα? Money Mouth
Κατα τα λοιπα μια χαρα τα λεει. Ουτε η τυπισα χαλασε(ισα ισα που οπως διαπιστωσα πολυ προσφατα βελτιωθηκε κι αλλο σε πραγματα που ειχε μια αδυναμια- δεν ειναι πλεον 'ψαρωμενη' πχ) ουτε τιποτα.
07 Φεβρουαρίου, 2013
josex o μουνογιατρος είναι από του σοβαρούς παίχτες
από τους λίγους που γραφούν τα πράγματα όπως είναι
(το πως θα σου συμπεριφερθεί μια γκόμενα εξαρτάτε αποκλειστικά από πως θα της φερθεις και εσύ )
07 Φεβρουαρίου, 2013

Γερο-μύστης

Κάτω τα χέρια από το μουνογιατρό. Ευαγγέλιο τα γραφόμενα του
08 Φεβρουαρίου, 2013
Εγώ πάντως την έστειλα πακέτο Σπασίκλας
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9