Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.9 4 10
Call-Girls
11984
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Πρωτα απ' όλα θα πρέπει να ομολογήσω ότι τελευταία είμαι "καψούρης"....Ξέρω ότι στην ηλικία μου αυτό είναι από τα χειρότερα που μπορούν να συμβούν σε κάποιον, αλλά τι να κάνουμε? μ΄έχει τρελλάνει ένα 26άρικο, ελληνάκι που με βασανίζει άσχημα.... ΄Ψάχνω λοιπόν το φάρμακο ή καλύτερο το αντίδοτο στην αρρώστια μου..δοκίμασα κάποια σίγουρα χαρτιά, αλλά δεν...και σήμερα έπεσα πάνω στην gallina. Μου έκανε κλικ από τις φωτό, το πρακτορείο είναι ψιλοαξιόπιστο οπότε λέω δεν δοκιμάζω μπας και ξεχαστώ λιγάκι? Και έγινε το θαύμα....Με το που άνοιξε η πόρτα αντίκρυσα μιά ρωσίδα γύρω στο 1.80 (με τα τακούνια) από αυτές που χαζευουμε στις ταινίες....Προσωπάκι πολύ ευχάριστο, μαλλί ξανθό μέχρι τη μέση και όταν γδύθηκε τα είδα όλα...Στήθος κανονικό ,κώλος ποίημα και τατουάζ καλαίσθητο στην πλάτη. Στα του αγώνα: πολύ διάθεση, φιλί ρουφηχτό, αφήνει να πιάνεις τα πάντα..Οπότε άριστα? Φυσικά όχι γιατι η επικοινωνία είναι αδύνατη αφού το μωρό μιλάει μόνο ρώσικα. Οπότε συννενούμαστε με τη νοηματική, αλλά στο sex επαναλαμβάνω τα σπάει...χαστούκια στο κωλαράκι, πίπα δυνατή (με δυνατητα βελτίωσης), ενώ οι φωτό τελικά την αδικούν γιατ΄΄ι τη δείχνουν πιό αδύνατη απ' ότι είναι. Συμπέρασμα: Οσοι ψάχνουν ρώσικο μοντελάκι πιπινοειδές (είναι 20 χρονών)βουρ....θα περάσουν τέλεια όπως κι εγώ. Αλλά επειδή τα ωραία κρατάνε λίγο ξαναγυρνάω στην κόλαση της μικρής μου βασανίστριας (ε ρε τι χουνέρι έπαθα στα γεράματα....)
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 05, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Σχόλια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Ο έρωτας είναι σαν όλες τις παιδικές ασθενειες.
Αν τον περάσεις μεγάλος, τον περνάς βαρειά!
Τώρα andyj66 για αυτό με την «καψούρα» με την 26άρα δεν έχω παρά να συμφωνήσω με τον γιατρό. Είκοσι(+) χρόνια είναι τεράστια διαφορά ηλικίας για σχέση (ανάφερες καψούρα, άρα συμπεραίνω ότι αναζητάς και συναίσθημα πέραν των αισθημάτων). Φίλε μου προσπέρασε άμεσα για να έχεις τις λιγότερες απώλειες… Δύσκολο μεν, σοφό δε...
Πήγαινε και πες της το στα ίσια!
Πηδάω άλλες για να σε ξεχάσω και δεν μου περνάει!
Μήπως θες να την βρούμε παρέα μπας και ηρεμήσω???
Καλύτερα να τα τρώει στις καριόλες δηλαδή?
Βουρ andy!!!
όσο για το πιπινάκι εδώ, θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα ότι η γλώσσα του σώματος δεν κοιτάει διαφορές! Δεν μιλάμε λέμε... δεν μιλάμε!!!!!
Ασε που έκανε σαν Γατί που το πνιγουνε !!!