Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 52 10
Call-Girls
118728
Γενική βαθμολογία
5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
4.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
ΚΑΚΗ –ΚΑΚΗ εμπειρία σημειώσατε Χ.
Θα συμπυκνώσω σε μια τις δυο συναντήσεις που είχα με την Αναστασία.
Την πρώτη φορά μετά από εύκολη συνεννόηση τη συνάντησα σε ξενοδοχείο του Ν Φαλήρου. Η πρώτη εντύπωση μόλις την είδα δεν ήταν και η καλύτερη λόγω της εμφάνισης της. Όμως ήξερα τι θα συναντήσω και δεν μου προκάλεσε έκπληξη.
Μετά τη είσοδο στο δωμάτιο ακολούθησε κοινό πανάκι και μια πολύ καλή και βαθιά πίπα από την 50αρα κύρια. Η συνέχεια δόθηκε στο κρεβάτι όπου μετά από απίθανη ιππασία της πάνω στο εργαλείο μου τελείωσα στο στόμα της.
Στο ενδιάμεσο ντουσακι και συζήτηση περί ανεμών και υδάτων.
Δεύτερος γυρος και η Αναστασία ξεκινά με μια εξίσου πολύ καλή πίπα και αυτή τη φορά την εμπλούτισε με γλείψιμο όλης της γύρω περιοχής(!). Αυτή τη φορά πήρα εγώ την πρωτοβουλία όπου μετά από εναλλαγή 3-4 στάσεων καταλήξαμε σε πισωκολλητο όπου άντεξε το άγριο σφυροκόπημα και το χύσιμο στο στόμα..
Μετά από την πρώτη θετική εμπειρία ακολούθησε και δεύτερη συνάντηση που κυριολεχτικα με απογοήτευσε.
Η κύρια είχε κανονίσει κολλητό ραντεβού και με παράτησε στο μισάωρο ενώ μου είχε πει πως έχει 3ωρο κενό. Όποτε έχυσα όπως όπως και ξενερωμένος από τη συμπεριφορά της έφυγα και δεν ξαναγυρνάω.
Θα συμπυκνώσω σε μια τις δυο συναντήσεις που είχα με την Αναστασία.
Την πρώτη φορά μετά από εύκολη συνεννόηση τη συνάντησα σε ξενοδοχείο του Ν Φαλήρου. Η πρώτη εντύπωση μόλις την είδα δεν ήταν και η καλύτερη λόγω της εμφάνισης της. Όμως ήξερα τι θα συναντήσω και δεν μου προκάλεσε έκπληξη.
Μετά τη είσοδο στο δωμάτιο ακολούθησε κοινό πανάκι και μια πολύ καλή και βαθιά πίπα από την 50αρα κύρια. Η συνέχεια δόθηκε στο κρεβάτι όπου μετά από απίθανη ιππασία της πάνω στο εργαλείο μου τελείωσα στο στόμα της.
Στο ενδιάμεσο ντουσακι και συζήτηση περί ανεμών και υδάτων.
Δεύτερος γυρος και η Αναστασία ξεκινά με μια εξίσου πολύ καλή πίπα και αυτή τη φορά την εμπλούτισε με γλείψιμο όλης της γύρω περιοχής(!). Αυτή τη φορά πήρα εγώ την πρωτοβουλία όπου μετά από εναλλαγή 3-4 στάσεων καταλήξαμε σε πισωκολλητο όπου άντεξε το άγριο σφυροκόπημα και το χύσιμο στο στόμα..
Μετά από την πρώτη θετική εμπειρία ακολούθησε και δεύτερη συνάντηση που κυριολεχτικα με απογοήτευσε.
Η κύρια είχε κανονίσει κολλητό ραντεβού και με παράτησε στο μισάωρο ενώ μου είχε πει πως έχει 3ωρο κενό. Όποτε έχυσα όπως όπως και ξενερωμένος από τη συμπεριφορά της έφυγα και δεν ξαναγυρνάω.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 01, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
50€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Μηπως γλυκοκιταζες το κολαρακι της και σε φοβηθηκε;
Και να φύγει πρίν την ώρα ... περίεργο....
Πρεπει να ειναι πιο προσεχτικη μ αυτα τα πραγματα γιατι ενω δεν τις πρεπει γενικα, παρεξηγηται η συμπεριφορα αυτη.