Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 26 10
Call-Girls 76348
Γενική βαθμολογία

3.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

2.0
Εμφάνιση (σώμα)

4.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Καμμια φορά ειληκρινα τα θέλουμε και τα παθαίνουμε.
Πρώτον δεν είναι το στυλ μου οι Μιλφ και δευτερον οταν σκεφτομαστε Μιλφ μαλλον ειμαστε επηρεασμένοι απο το Brazzers και περιμένουμε να σκάσει η Lisa Ann καυβλωμένη και εμεις να την βγάλουμε με 80 ευρώ, αλλα δεν εβρισκα τιποτα απο τα στανταρακια μου εκεινο το βραδυ και ετσι την πατησα....
Anyway.Επηρεασμένος απο τις καλες πρωτες κριτικες ελεγα να δοκιμασω την Ναντια Ρωσσακι( το υποκοριστικο τελειως μα τελειως ακυρο...), το ραντεβου κλειστικε σχετικα ευκολα προς το τελος του καλοκαιριου σε ξενοδοχειο ημιδιαμονης στη Συγγρου.Αρχικα ειχα κλειστει για 2 ωρες καθ,οτι περιμενα την Lisa Ann....Κεφάλι σε τοίχο! Σκαει λοιπον η Ναντια και πραγματικα ηθελα να φυγω εκεινη τη στιγμη....Η κυρια ειναι μια μεσηλικας που δεν μου εβγαλε τιποτα sexy η καυβλωτικο. Δεν κατηγορώ τους συναγωνιστες που τους αρεσουν τετοιες καταστασεις αλλα για μενα παραείναι kinky...Το μονο που καταφερα να κανω ηταν να μου σηκωθει με μια πιπα και να την χυσω στο στομα, καλη η πιπα της βεβαια...Να την γαμησω δεν το καταφερα.Προσποιηθηκα ενα τηλεφωνημα και την εκανα.Ξανατονιζω πως η Κυρια μπορει να ειναι πολυ καλη και να εχει και target group που την βρισκει τρελλα μαζι της απλα δεν ειναι του γουστου μου.
Καλη Χρονια σε όλους !!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
andonis21
Ενεργό Μέλος
14
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Ιανουαρίου, 2013
Ρε παιδια,νομιζω οτι σε περιοδους κρισης και οταν οι γκομενες εχουν ξεφυγει και γαμιουνται πιο ευκολα απο καθε αλλη εποχη,ειναι μαλακια να δινεις τοσα λεφτα(ακομα και τα 80 ευρω δεν ειναι λιγα τις μερες που ζουμε)για να πηδηξεις ενα μπαζο.
08 Ιανουαρίου, 2013
Αμα ηταν η Lisa Ann δεν θα επαιρνε 80 τυπε μου...κ προπαντως δεν θα δουλευε στην Ελλαδα της φτωχιας κ μιζεριας...Γερο-μύστης
08 Ιανουαρίου, 2013
Η μια αρνητικη κριτικη,διαδεχεται την αλλη γι αυτη την κοπελα.ημουν ο πρωτος που εσπασα το σερι των θετικων κριτικων και καποιοι επεσαν να με φανε.οταν υπαρχουν κοριτσια milf σαν την μαρινα και την ελλη29 καθεστε και ασχολειστε με τετοιες περιπτωσεις?
στα 40 ευρω θα ελεγα ναι,τιμαει τα λεφτα της γι αυτον που ζηταει κατι τετοιο...
μην πετατε τα λεφτα σας τετοιες εποχες...
08 Ιανουαρίου, 2013
πατε κ χαλατε τα λεφτα σας σε μια μεσηλικα που στα 45 της θυμηθηκε να γινει πουτανα επειδη δεν βρισκει να κανει τιποτα καλυτερο...Μαλακία
Στη διδυμου ενιοτε ερχονται πολυ καλυτερα μιλφακια απο αυτη κ με ενα 20ακι καθαριζετε...θελετε μηπως κ αγκαλιτσες μετα τον αγωνα??Ψεκαστε,σκουπιστε,τελειωσατε ειναι το θεμα...ΜαλακίαΜαλακία
09 Ιανουαρίου, 2013
sena,βλέπω παρακολουθεις στενά κάθε τη γράφονται για μενα, ακομα και *απέναντι!* (τη κρίμα που δεν γράφονται και κάπου αλλου για να μας τα μεταδώσεις εδω!). δεν με αφήνεις με τίποτα στην ησιχία. δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλα με έχεις πρήξει!
09 Ιανουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

μου ειναι παντελως αδιαφορο αν σε εχω πρηξει.
οι απο πανω σε αποκαλουν μπαζο και σε πειραξα εγω?
ο σκοπος του site ειναι να ενημερωνει εμας για τις υπηρεσιες σας,αν δεν αντεχεις την κριτικη μην διαβαζεις.
η μια κακη κριτικη διαδεχεται την αλλη,ολοι εχουν προσωπικα μαζι σου?η καταλαβαν οτι τους κοροιδευεις.
υπηρεσιες του επιπεδου 40 ευρω το διωρο full προγραμμα θα ηταν δικαιο να ζητας,συμφωνα με την εμφανιση και τις υπηρεσιες σου.
οσο αντιδρας χωρις να εχεις να αντιπαραθεσεις επικοδομητικο διαλογο θα τ ακους απο μενα και αλλους συναγωνιστες μπας και προφυλαξουμε κανεναν...
09 Ιανουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

η απάντηση μου ήταν σε σένα, προμοταρα, και όχι σε αυτον που έγραψε κριτική, αν το έχεις προσέξει.όταν προμοτάρεις κάποια άλλη βριζοντας εμένα, ναι, θα ακούσεις κι΄συ. άμα σου ήταν αδιάφορο, απλά μετα από τη κριτικη σου δεν θα ειχες ασχοληθει άλλο μαζί μου,ενω εσυ τρεχεις μόνο που ακους το ονομα μου. ξεκολα επιτελους!
δεν ειδα κανέναν από αυτους που πήγαν μαζι μου να λένε *μπάζο*, εκτος αν δεν ξέρεις διαφορα μεταξυ *μπαζο* και *μέτριο*.(πρόταση για μαθήματα ισχυει...)και δεν είδα τπτ κακό στο ότι τελικά δεν είμαι Λιζα. (τη απογοήτευση! πάντα νόμιζα ότι μιάζουμε σαν δίδιμες αδερφές! )
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7