Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 20 10
Call-Girls 31779
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ημερομηνία συνάντησης ενδεικτική.

Η συνεννόηση με το πρακτορείο πανεύκολη. Επηρεασμένος από τη κριτική του kazabubura, είχα δοκιμάσει να συναντήσω τη Κατερίνα τέλος Αυγούστου αλλά έλειπε. Ο καιρός πέρασε αλλά την είχα στο μυαλό μου, οπότε άργησα μεν, η συνάντηση κλείστηκε δε και ήταν καλύτερα από ότι περίμενα.

Ήρθε στην ώρα της, με σκισμένο τζινάκι και μια πολύ ωραία μπλούζα. Από κοντά είναι πολύ πιο γλυκιά στο πρόσωπο, οι φωτογραφίες την αδικούν, όχι γιατί δείχνει άσχημη, αλλά γιατί χάνεται η γλυκύτητα της ηλικίας της και των χαρακτηριστικών της. Έχει γίνει μια προσπάθεια να αποτυπωθεί με πουτανέ στυλ ενώ το δυνατό της σημείο είναι η αθωότητα και η νεανικότητα που εκπέμπει.
Η επικοινωνία πολύ καλή, πρέπει να έχει βελτιώσει πολύ τα αγγλικά της, δεν είχα κανένα πρόβλημα στη κουβέντα μαζί της, μόλις έσπασε ο αρχικός πάγος ήταν πολύ άνετη, είπαμε διάφορα, γελάσαμε, πέταξε και κάποιες λέξεις στα ελληνικά με πολύ καλή προφορά, αν το παλέψει, σε μερικούς μήνες θα μπορεί να παίξει και με ελληνικά αρκετά καλά.
Μπήκε στο μπάνιο και γύρισε τυλιγμένη με πετσέτα. Την αγκάλιασα, φιληθήκαμε και απλά χάθηκε ο χρόνος. Δε ξέρω πόση ώρα φιληθήκαμε, φιλί βαθύ, υγρό, ζεστό, απλά δεν ήθελα να τελειώσει. Η επιδερμίδα της απαλή, σφικτή, τέλεια αίσθηση.

Κάποια στιγμή έλυσα τη πετσέτα, χωρίς να σταματήσω να τη φιλάω. Ένοιωσα τα στήθη της, μικρά, σφιχτά με πεταχτή ρόγα. Κατέβηκα να τα νοιώσω. Θεωρητικά είμαι λάτρης του μεγαλύτερου στήθους αλλά ευτυχώς δεν υπάρχουν κανόνες στη κάβλα. Το στήθος της είναι τέλειο για το σώμα της, δε θα φανταζόμουν ότι θα με έφτιαχνε ποτέ μικρό στήθος αλλά γούσταρα τρελλά, απίστευτη αίσθηση, ελπίζω να μη μπει στο τρυπάκι να το χαλάσει, δε χόρταινα να το χαϊδεύω, γλύφω, ρουφάω.

Με το που με φίλησε ήμουν ήδη έτοιμος, η προσμονή έκανε πιο έντονο τον ερεθισμό. Κατέβηκα χαμηλότερα όπου μάλλον την κατασπάραξα. Ξυρισμένη τελείως, πεντακάθαρη, μοσχομυριστή με τη τρυφερότητα της νεανικότητάς της ήταν αδύνατο να τη χορτάσω. Το στοματικό της οδηγός για πολλαπλά εγκεφαλικά, άψογη τεχνική, περιποίηση παντού, υγρό και βαθύ, μαρτύριο να μην αφεθείς τελείως.

Μακρηγορώ και οι λεπτομέρειες δεν έχουν πολύ σημασία, λίγο πολύ τα έχουν γράψει οι προηγούμενοι συναγωνιστές και ιδιαίτερα ο kazabuburas περιγράφει πολύ ωραία την αίσθηση που βγαίνει με τη Κατερίνα. Η ώρα πέρασε απίστευτα γρήγορα, η εμπειρία του να έχεις αγκαλιά το τρυφερό αυτό πλάσμα ήταν απογειωτική, ανυψωτική. Η συμμετοχή της ήταν άψογη καθόλη τη διάρκεια, το social time καλό, πέρασα εξαιρετικά.

Η βαθμολογία είναι η μέγιστη που μου αφήνει το σύστημα. Συμμετοχή, επικοινωνία άριστη. Το σώμα της φροντισμένο, χωρίς ίχνος λίπους, υπέροχη επιδερμίδα, γούσταρα πολύ. Πρόσωπο λίγο καλύτερο από αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες. Συγχωρήστε με που δε βάζω νούμερα, πως να βαθμολογήσω μια κοπέλα που προσωπικά πέρασα απίστευτα καλά, γούσταρα τη φάση και να είμαι με τη μεζούρα ταυτόγχρονα μη μου ξεφύγει κάνα βαθμός παραπάνω;

Η δική μου εμπειρία μπορεί να μην είναι, φυσικά, ανάλογη με τη δική σας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 17, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
deuka75
Ενεργό Μέλος
16
Πόντοι:
356
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 NICK TRIVE

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Δεκεμβρίου, 2012
Εισαι απόλυτος φίλε. Αυτή την αίσθηση αφήνει πράγματι το Κατερινάκι. Μια γλυκια όμορφη κοπελίτσα πού νοικιάζει το θείο κορμάκι της. Δεν είναι τυχαίο πού η συντριπτική πλειοψηφία της έχει δώσει τόσο ψηλή βαθμολογία. Η Κατερίνα χαρίζει απλόχερα ηδονή και χαρά . Βέβαια κάποιοι θαθελαν προστυχόλογα και αγριάδες. Ε τι να κάνουμε το λουλούδι το μυρίζεις δεν το τρώς.
31 Δεκεμβρίου, 2012
Σαλιάρης....
31 Δεκεμβρίου, 2012
ωραίος.!Μην κλέβεις όμως το Moto του cheyene.Kαλή χρονιά.
01 Ιανουαρίου, 2013
@ Palermo:

Βρίσκεις; Προσπαθώ, πιθανόν ανεπιτυχώς, να περιγράψω την αίσθηση που είχα με την κοπέλα, γι' αυτό και έχω ένα θέμα με τις βαθμολογίες, δε προσπαθώ να πλασάρω τον ευατό μου, ούτε έχω ανάγκη να αποδείξω κάτι.

@ but man:

Η ρήση του cheyene τον ξεπερνάει, είναι αξίωμα, συγνώμη που ξέχασα να αναφέρω τη προέλευσή της. Καλή χρονιά και να περνάμε καλά.
01 Ιανουαρίου, 2013
Καποια συγγενεια με τον cheyenne?? Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο Ωραια κριτικη παντως...
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5