Λεπτομέρειες αξιολόγησης
4.1 3 10
Call-Girls
13329
Γενική βαθμολογία
4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Αφου με ετρωγε λοιπον να δοκιμασω την τυχη μου.. Επελεξα τη Σασα για κακη μου τυχη.. Μετα απο μιση ωρα αργοποριας κανει την εμφανιση της. Αρχικα εντυπωση καλη η οποια εγινε χειροτερη οταν γδυθηκε και ακομα χειροτερη κατα τον αγωνα. Κορμι ψηλο, αλλα.. Βυζι 0 και εμφανεστατο μπυροκοιλι. Δε ξερω γιατι την κρατησα ενω οταν μουλεγε τιμες μου λεει σε καποια φαση οτι το χυσιμο στο σωμα ειναι εξτρα(!!!!!!!!!!!!!!!!) Για ολα μουλεγε +20. Τελος παντων την κρατησα για ενα μπαλακι και την εκανα. Τη θεωρω ισως την πιο αποτυχημενη συνευρεση μου με κοπελα κυριως διοτι δεν ηθελε να κανει κατι για να ικανοποιησει τον πελατη. Δεν κανει γιαυτη τη δουλεια ξεκαθαρα.. Συνολικα μαζι με το ξενοδοχειο 130 χαμενα Euro.
ΥΓ: Αναλογιζομενος πως εχουν τα πραγματα στις μερες μας και βλεποντας οτι στο συγκεκριμενο σπορ υπαρχουν πολλα στοιχεια τα οποια πηγαν τη χωρα πισω απο πολλες πλευρες θα απεχω επ αοριστου χρονου. Αυτα
ΥΓ: Αναλογιζομενος πως εχουν τα πραγματα στις μερες μας και βλεποντας οτι στο συγκεκριμενο σπορ υπαρχουν πολλα στοιχεια τα οποια πηγαν τη χωρα πισω απο πολλες πλευρες θα απεχω επ αοριστου χρονου. Αυτα
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 13, 2012
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
100€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
έλεος με τα κωλογραφεία!
Δυστυχώς μετά από λίγο καιρό κάποιος θα ξαναγράψει τα ίδια! Για αυτό και συνεχίζουν να υπάρχουν αυτά τα γραφεία των +20 +20 +20 και πουτάνες της πλάκας!!