Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.3 6 10
Call-Girls 70503
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Τη Λίλυ την έχω συναντήσει όταν πρωτοξεκίνησε να ψάχνει πελάτες στο μάμπα. Τότε έλεγε πως είναι 50 αλλά όταν βρεθήκαμε και την είδα από κοντά κατάλαβα ότι θα πηδούσα το πρώτο μου γκιλφ Κουλ

Η συνάντηση έγινε στο ξενοδοχείο πίσω από το Ωνάσειο. Να πω εδώ πως η επικοινωνία μαζί της ήταν λίγο δύσκολη γιατί τ Ελληνικά της ήταν φτωχά σχετικά και τ αγγλικά της όχι και τόσο καλά. Με τα χίλια βάσανα μπόρεσα να της πω από το τηλέφωνο πως θ αργήσω λίγο να φτάσω στον προορισμό μου. Σε σημείο που να θέλω να κάνω μεταβολή και να τη πιστολιάσω.

Στο ξενοδοχείο πήγε για μπανάκι, μετά από μένα, και όταν βγήκε φορούσε σέξυ εσώρουχα και ψιλοτάκουνες γόβες. Επειδή ήξερε πως το σώμα της δεν είναι αυτό που ήταν πριν από μια 20ετία φροντισε να δείχνει όσο το δυνατόν λιγότερο κρέας. Αλλά από την άλλη επειδή όταν μιλούσα στο μάμπα μαζί της ήξερα πως έκλεινα με μία 50άρα ήξερα τι θα έβλεπα. Πάντως για 55άρα έχει καλό σώμα (λίγες Ελληνίδες που ξέρω έχουν τόσο καλό σώμα). Στα του αγώνα. Πίπα καλή. Αποφεύγει το ντιπ φροάτ, αλλά όταν της έπιασα το κεφάλι και της έκανα μάουθ φακ δεν είπε όχι, ούτε τίποτα. Μετά ήρθε η σειρά μου. Γλύψιμο μουνιού και δάκτυλα σε μουνί και κώλο που έδειχνε να τ απολαμβάνει. Στήθηκε σταα 4 και αφού τη πήρα από το μουνί το γύρισα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε αναλ (μιλφ ή γκιλφ που να μη κάνει ανάλ κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει). Λίγο πριν το τέλος έβγαλα προφυλακτικό τον πήρε στο στόμα όπου και δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη.
Όπως είπα λόγο προβλήματος επικοινωνίας το σόσιαλ τάιμ δεν ήταν και το καλύτερο, οπότε έβαλα τηλεόραση τσόντα. Μετά από 4-5 λεπτά τον είχε πάλι στο στόμα της. Ξανά πήδημα από την πίσω πόρτα και κατάθεση στα κολομάγουλά της.
Για να μη το κουράζω. Πηδηχτήκαμε 4 φορές στις 2 ώρες που κράτησε το ραντεβού, το οποίο και μου στοίχησε μαζί με το ξενοδοχείο λιγότερο από 150 ευρώ. Τώρα διαβάζω πως ζητάει 100 ευρώ τη μία ώρα. Για ένα γκιλφ κοντά στα 60 είναι ΠΟΛΛΑ (όπως και να το κάνουμε). Θα την ξαναέπερνα ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ αν ήταν και η κόρη (;;;; ) της η Γκαμπριέλα μαζί, για να βγάλω από το σύστημά μου τη φαντασίωση "μάνας-κόρης" ή ΑΝ όλα τα μιλφ της αγοράς δεν ήταν διαθέσιμα

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
gregory35
Ενεργό Μέλος
25
Πόντοι:
966
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Δεκεμβρίου, 2012
φιλε που μπορω να βρω το τηλ. της?
Μπορεις να μου το δωσεις?
thanks
14 Δεκεμβρίου, 2012
Αυτη ειναι η μανα της Gabriela Greece?
14 Δεκεμβρίου, 2012
ρε φιλε πως πηγες με αυτη τη σαβουρα???μα τοση πεινα?ελεος!!!!!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
14 Δεκεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αυτή η βρώμα κυκλοφορεί στη πιάτσα
14 Δεκεμβρίου, 2012

Ήθελα να δοκιμάσω γκιλφ. Δεν ήταν θέμα πείνας αλλά θέμα "να το κάνω και αυτό". Όπως θέλω να κάνω αυτή με την κόρη της (;;;; )
14 Δεκεμβρίου, 2012

εμεις πηγαινουμε με τετοιες για να σου αφησουμε εσενα τα μοντελα ελευθερα να πηδας καθε μερα.
14 Δεκεμβρίου, 2012

αφου το γραφει ο φιλος μας ..2 ωρες 4 πηδηματα..δεν εχει ποιοτητα η κυρια ..εχεις ομως ποσοτητα ..ας ειναι και γιαγιακα..
14 Δεκεμβρίου, 2012

φιλε Γρηγορη δεν βοηθας,στειλε pm με τηλ

Περιμενω απαντηση
11 Αυγούστου, 2013
παιδιά καλησπέρα τη κάνετε ? να σας ρωτήσω αυτό το μαμπα που λέτε τι είναι μαγαζί η σελίδα στο διαδίκτυο ?
06 Νοεμβρίου, 2013
οπωσ τα λει ο φιλοσ καλο gilf αν σου αρεσει κανει τα παντα εγω εμεινα ικανοποιημενοσ σε οτι τησ ζητησα εκανε
http://www.sexgr.net/call-girls/ad17662-lili-milf
αυτο ειναι το link για οποιον το ζηταει
και στο fb einai https://www.facebook.com/home.php#!/LiLigreeceA?fref=ts
για μια φορα καλη εμπειρια ειναι τωρα για δευτερη δεν ξερω ????
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10