Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 27 10
Call-Girls
98294
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Ο Sena1 που έκανε κριτική μου θύμισε ότι υπάρχει και αυτή η ψυχή για την οποία έχω αμελήσει να γράψω κριτική αν και την έχω πάρει αρκετές φορές και η ημερομηνία είναι ενδεικτική. Λοιπόν η Ιωάννα είναι Ελληνίδα από Πελοπόνησο μεριά αν κατάλαβα καλά. Δηλώνει φοιτήτρια Γαλλικής φιλολογίας και εγώ την πιστεύω, τωρα αν θα αποφοιτήσει αυτό είναι άλλη ιστορία
Ψηλή κοπέλα πάνω από 1,72 γεματούλα αλλά σφιχτή, το κωλαράκι της ειδικά παράγει σπουδαίο ήχο!
Μικρό στήθος, σκούρη ρώγα πρόσωπο πραγμάτικα κοριτσίου της διπλανής πόρτας που αν και δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο σου βγάζει κάτι πρόσχαρο. Να τονίσω εδώ ότι η φώτο είναι όντως δικές της καθώς την προδίδει η ελίτσα στην πλάτη!
Στο σέρβις τωρα πίπα κάτω του μετρίου πάντα με σκουφάκι στο deep throat ζορίζεται, θέλει οπωσδήποτε βελτίωση σε αυτόν τον τομέα.
Γλωσσόφιλα και δάχτυλο μπροστά είχαν φύγει αβέρτα αλλά η πίσω πόρτα είναι απαγορευμένη. Αρκετά σφιχτή αντέχει μέτριας έντασης σφυροκόπημα.
Δεέτερο γύρο δέχεται χαλάρά και είναι γενικά προθυμή σε ότι ζητήσεις.
Σε γενικές γραμμάς θα έλεγα ότι περνάς καλά χωρίς όμως να βλέπεις αστράκια μετά.
Θα συμφωνήσω εδώ ότι η τιμή πρέπει να κατέβει στα 80 καθώς μάλλον πληρώνουμε την Ελληνική καταγωγή της και όχι την εμφάνιση ή το service της. Θα ήθελα να προτρέψω εδώ τους συναγωνιστές να μην κλέινουν το ραντεβού αν δεν πέφτει η τιμή κάτι που μάλλον πρέπει να κάνω και ο ίδιος
Μια έξτρά υπηρεσία της είναι ως συνοδός σε γάμους, bar, clubs κλπ που χρεώνει 150€ το τρίωρο, κάτι που με κάνει να γελάω όσο το σκέφτομαι αλλά είμαι σίγουρος ότι κάποιος θα βρεθέι να το ζητήσει
Ψηλή κοπέλα πάνω από 1,72 γεματούλα αλλά σφιχτή, το κωλαράκι της ειδικά παράγει σπουδαίο ήχο!
Μικρό στήθος, σκούρη ρώγα πρόσωπο πραγμάτικα κοριτσίου της διπλανής πόρτας που αν και δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο σου βγάζει κάτι πρόσχαρο. Να τονίσω εδώ ότι η φώτο είναι όντως δικές της καθώς την προδίδει η ελίτσα στην πλάτη!
Στο σέρβις τωρα πίπα κάτω του μετρίου πάντα με σκουφάκι στο deep throat ζορίζεται, θέλει οπωσδήποτε βελτίωση σε αυτόν τον τομέα.
Γλωσσόφιλα και δάχτυλο μπροστά είχαν φύγει αβέρτα αλλά η πίσω πόρτα είναι απαγορευμένη. Αρκετά σφιχτή αντέχει μέτριας έντασης σφυροκόπημα.
Δεέτερο γύρο δέχεται χαλάρά και είναι γενικά προθυμή σε ότι ζητήσεις.
Σε γενικές γραμμάς θα έλεγα ότι περνάς καλά χωρίς όμως να βλέπεις αστράκια μετά.
Θα συμφωνήσω εδώ ότι η τιμή πρέπει να κατέβει στα 80 καθώς μάλλον πληρώνουμε την Ελληνική καταγωγή της και όχι την εμφάνιση ή το service της. Θα ήθελα να προτρέψω εδώ τους συναγωνιστές να μην κλέινουν το ραντεβού αν δεν πέφτει η τιμή κάτι που μάλλον πρέπει να κάνω και ο ίδιος
Μια έξτρά υπηρεσία της είναι ως συνοδός σε γάμους, bar, clubs κλπ που χρεώνει 150€ το τρίωρο, κάτι που με κάνει να γελάω όσο το σκέφτομαι αλλά είμαι σίγουρος ότι κάποιος θα βρεθέι να το ζητήσει
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 07, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
να ζητανε χρηματι για συνοδει!!!!!
με μια προχειρη ματια σε αδοος και κατι αλλα δεν την προσεξα.....ευχαριστω..
θα μπορούσα να έχω το τηλεφωνάκι της κορασίδας??? Σας ευχαριστώ πολύ.
με τις κλανιές ξέρω την έβρισκε ο Τζίμης Πανούσης
μπορείς να στείλεις τηλέφωνο;