Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 28 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Άλλη μια κριτική, δυστυχώς καθυστερημένη, αλλά δεν φταίω εγώ που μερικές φορές οι υποχρεώσεις σου, δεν σ’ αφήνουν να πάρεις ανάσα.
Η Καρίνα είναι μια κοπέλα, που αφού τελειώσει το ραντεβού η εντύπωση που θα σου μείνει είναι πως ήσουν με την αγαπημένη σου κοπέλα, η οποία είναι και πολύ «πουτάνα στο κρεβάτι»!
Έχοντας κάνει αρκετά πια ραντεβού, μπορώ να πω ότι όσο πιο πολύ την γνωρίζεις, τόσο καλύτερα περνάς μαζί της. Εμφανισιακά η παρουσία της γίνεται αμέσως αισθητή, και η θηλυκότητά της είναι αυτή που σε ανάβει πριν καν αρχίσει ο αγώνας.
Τα μεγάλα της ατού είναι τα πόδια της, και το μεγάλο και φυσικό της στήθος, το οποίο «ανυπομονεί» να βγει, και όταν βγαίνει, κάνει και τη μεγάλη διαφορά. Στο πρώτο ραντεβού, εκεί που είχα τη μεγάλη περιέργεια, ήταν να δω την διάσημη και περιβόητη κορώνα της (τατουάζ, ακριβώς πάνω από το επίμαχο σημείο). Βγαίνει λοιπόν από το ντους με την πετσέτα, και την πετάει λίγο πριν φτάσει στο κρεβάτι. Εκεί λοιπόν, όση κι αν ήταν η περιέργειά μου για την κορώνα της, τα μάτια μου έπεσαν και παρέμειναν για αρκετά δευτερόλεπτα στο στήθος της. Εννοείται πως και η κορώνα τιμήθηκε δεόντως στη συνέχεια ;-)
Στα του αγώνα, η πολύ καλή συμμετοχή της, δεν σου αφήνει τα περιθώρια να κάτσεις και να παρατηρείς όποια συν και πλην, γιατί πολύ απλά, έχεις αγώνα να κερδίσεις.
Άριστη πίπα, το ισπανικό όλα τα λεφτά, και γενικά η κοπέλα κάνει τα πάντα. Πρωκτικό δεν δοκίμασα, γιατί δεν είμαι fan του είδους.
Vfm καθώς δεν υπάρχουν αυτά τα +20+20+20, τα οποία σιχαίνομαι, όπως είχα πει και στην προηγούμενή μου κριτική της Ντανιέλα.
Η κοπέλα το έχει και ξέρει καλά να το δίνει, οπότε συστήνεται, σε σοβαρούς παίχτες που ξέρουν πως, και θέλουν να περάσουν καλά.
Δεν συστήνεται σε όσους θέλουν ένα πετιτ πιπινάκι για να τους ξεπετάξει (ακολουθεί κριτική και για αυτήν την περίπτωση, οπότε λάτρεις του είδους, αναμένετε εις την ιστοσελίδα!).

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 19, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Οκτωβρίου, 2012
Ο τίτλος κοπέλα δεν παει σε γυναίκες άνω των 40 , και αν θέλω ραντεβού με την κοπέλα μου της ρίχνω τηλεφώνημα. Δεν πάμε στις πουτάνες για γλυκές ...
28 Οκτωβρίου, 2012
Φίλε αν είσαι ο νταβας της δικαιολογείται αυτή η κριτική για τη μεγαλοκοπελλα. Αν όχι, καλό θα ήταν να το κοιτάξεις....
28 Οκτωβρίου, 2012
@kourtakis δεν ειναι 40 ρε φίλε με τίποτα! μη νομιζεις πάντως, έχω ακουσει απο πάααρα πολλές κοπέλες, πόσοι τις θέλουν για γκόμενες. Κι εγώ για γαμήσι τις θέλω, απλά αυτή έχει πιο πολύ το στυλ της γκόμενας, κι αυτό περιέγραψα.
@lamogiopnixtis απλά φίλε στη συγκεκριμένη έχω ιδιαίτερη αδυναμία. Ισως να είναι το στυλ μου, Ισως απλα συνήθισα μαζί της.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3