Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 113 10
Call-Girls
294609
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ηθελα για πολυ καιρο να την συναντησω. Θεωρω τις φωτογραφιες της μακραν τις καλυτερες που κυκλοφορουν για το ειδος της.
Επικοινωνια πολυ ευκολη. Συναντηση σε ξενοδοχειο γνωστο και συνηθισμενο. Νομιζω εκει εχει κανει και τις φωτογραφησεις της.
Πρωτη εικονα μετρια για μενα. Νομιζω ειναι μια κοπελα που αν δεν ειχε κανει την προσθετικη δεν θα την προσεχες ευκολα.
Αψογη η συμπεριφορα της. Συνεχεια με το χαμογελο και την καλη διαθεση. Φορεσε ζαρτιερες για να με ικανοποιησει. Πιπα θεικη βαθεια με πολυ σαλιο. Και χωρις χερια. Ηξερε απο μονη της χωρις καμια καθοδηγηση να κανει αυτο που πρεπει. Σχεδον της γαμησα το κεφαλι στον τοιχο καθως ηταν γονατιστη. Γαμησι καλο δυνατο. Παιρνει πρωτοβουλιες. Το βυζι το θεωρω μετρια φτιαγμενο, λιγο σκληρο.
Γενικα ειναι πολυ καλο κοριτσι, γλυκο, αληθινο και πολυ φιλικο. Στον δευτερο γυρο τα εδωσα ολα για να με κανει να χυσω. Ειμαι δυσκολος τη δευτερη φορα!
Εκατσε πανω απο ωρα και φυσικα δεν την χρεωσε παραπανω και αυτο ειναι προς τιμην της!
Δεν εχω κανενα παραπονο απο την κοπελα. Απλα περιμενα αλλο στυλ γυναικας! Ηταν πολυ προσιτη και καθημερινη ενω περιμενα μια γυναικα περισσοτερο μοιρεα.
Θα μπορουσα να την ξαναδω...
Επικοινωνια πολυ ευκολη. Συναντηση σε ξενοδοχειο γνωστο και συνηθισμενο. Νομιζω εκει εχει κανει και τις φωτογραφησεις της.
Πρωτη εικονα μετρια για μενα. Νομιζω ειναι μια κοπελα που αν δεν ειχε κανει την προσθετικη δεν θα την προσεχες ευκολα.
Αψογη η συμπεριφορα της. Συνεχεια με το χαμογελο και την καλη διαθεση. Φορεσε ζαρτιερες για να με ικανοποιησει. Πιπα θεικη βαθεια με πολυ σαλιο. Και χωρις χερια. Ηξερε απο μονη της χωρις καμια καθοδηγηση να κανει αυτο που πρεπει. Σχεδον της γαμησα το κεφαλι στον τοιχο καθως ηταν γονατιστη. Γαμησι καλο δυνατο. Παιρνει πρωτοβουλιες. Το βυζι το θεωρω μετρια φτιαγμενο, λιγο σκληρο.
Γενικα ειναι πολυ καλο κοριτσι, γλυκο, αληθινο και πολυ φιλικο. Στον δευτερο γυρο τα εδωσα ολα για να με κανει να χυσω. Ειμαι δυσκολος τη δευτερη φορα!
Εκατσε πανω απο ωρα και φυσικα δεν την χρεωσε παραπανω και αυτο ειναι προς τιμην της!
Δεν εχω κανενα παραπονο απο την κοπελα. Απλα περιμενα αλλο στυλ γυναικας! Ηταν πολυ προσιτη και καθημερινη ενω περιμενα μια γυναικα περισσοτερο μοιρεα.
Θα μπορουσα να την ξαναδω...
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Τελικά τα πάντα είναι υποκειμενικά για μας τους άντρες....
Προσωπικά θεωρώ πως η ΝΑΟΜΙ έχει από τα πιο ενδιαφέροντα πρόσωπα που έχω δει.
Πρόκληση για κάθε καλλιτέχνη... ακόμα και για έναν Ρέμπραντ που ήταν και αυθεντία στις προσωπογραφίες το πρόσωπο της ΝΑΟΜΙ θα ήταν ένα πολύ ωραίο θέμα.
μας εχεις πρηξει τα αρχιδια