Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 4 10
Call-Girls 10216
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Αποφάσισα λοιπόν να αρχίσω τις κριτικές μετά από συλλογή δεκάδων εμπειριών με call girl, city tour και studio girl.

Αφορμή το εν λόγω κορίτσι, η Ορνέλα. Είμαι βυζολάγνος οπότε την πρόσεξα από την πρώτη στιγμή που ήρθε ελλάδα.

Ξενοδοχειο στο κεντρο. Ευκολη προσβαση. Ανετο παρκινγκ εκει γυρω. Συνεννοηση με γραφειο πανευκολη. Εντος μιας ωρας συναντησα την κοπελα. Δωματιο αψογο με μεγαλο μπανιο που εξαπτει την φαντασια και για σεξ εκει μεσα.

Υποδοχη τυπικη. Λιγη κουβεντουλα και μπανακι γρηγορα. Βγαινω και μου τον παιρνει στο στομα ετσι οπως ηταν ξαπλωμενη. Χωρις προφυλακτικο. Δαχτυλο στο μουνακι με προσοχη γιατι παραπονεθηκε και 2 φορες πως την πονεσα. Φιλι δεν δεχτηκε και ειναι η ΠΡΩΤΗ φορα που μου συμβαινει αυτο με το εν λογω γραφειο. Οι κοπελες που εχω συναντησει απο εκει παντα προσεφεραν φιλι με γλωσσα. Μου εκανε τρομερα ασχημη εντυπωση. Ξενερωσα φυσικα. Συνεχισε πιπα. Μετρια χωρις ενταση. Την σηκωσα στο καθρεπτη και την γαμησα απο πισω στο γραφειο για να απολαμβανω θεα τις βυζαρες της οι οποιες ειναι αληθινες αλλα χαλαρες με λιγες ραγαδες. Γενικα ειναι κοντουλα και το σωμα της ειναι καυλωτικο. οι φωτογραφιες στα site την αδικουν πολυ. Χυσιμο στην πλατη. Μπανακι κουβεντουλα και εφυγα. Πολυ καλο κοριτσι με ενδιαφερουσα ιστορια ζωης. Δεν ειχα ορεξη για παραπανω πραγματα. Ηταν και αργα. Οπως θα καταλαβετε γενικοτερα ειμαι της ποιοτητας και οχι της ποσοτητας. Σπανια θα γαμησω δευτερη φορα στο ιδιο ραντεβου.

Συνολικα ηταν μετρια εμπειρια καθως δεν εχω κατι ιδιαιτερο να θυμηθω και φυσικα επειδη δεν ειχε γλωσσοφιλα η υποθεση.

Φευγει την τεταρτη οπότε ισα που προλαβενετε οι βυζολαγνοι...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα