Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 59 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 125691
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επιτέλους αποφάσισα κι εγώ να προσφέρω το λιθαράκι μου, γράφοντας μερικές κριτικές για τις φιλενάδες μας.
Η δεύτερη κριτική μου αφορά μια κοπέλα με πολύ εμπειρία στη δουλειά, που έκανε μια στάση στον χώρο των cg, και τώρα δυστυχώς κατ’ εμέ επέστρεψε στα παλιά της τα λημέρια, όπως και προφητικά είχε «γκαντεμιάσει» ο συναγωνιστής μας ο stam_90 Γλώσσα
Το ραντεβού ήταν αρκετό καιρό πριν, και διάλεξα την κοπέλα, vfm όπως προανέφεραν συναγωνιστές, και γιατί σιχαίνομαι το έξτρα παραδάκι στα πάντα. Εδώ δίνεις 100 και την έχεις για μια ώρα όσες φορές κι όπως θες (με εξαίρεση το κουλούρι). Και μπράβο στις κοπέλες που δουλεύουν έτσι όπως πχ και οι πιο διάσημες Καρίνα και Έλενα-Βιβη (ξέρω πως άλλαξε όνομα, αλλά δεν μ’ αρέσει).
Επιστροφή στην κριτική. Χωρίς πολύ social time, η γκόμενα ήθελε να με κάνει να νιώσω καλά και να περάσω τέλεια.
Εντελώς PSΕ κατάσταση, με βογκητά και μπινελίκια σε όλη τη διάρκεια, ξεκινήσαμε με μια καλή πίπα, η οποία γρήγορα μετατράπηκε σε 69, το οποίο δεν έλεγε να σταματήσει, μέχρι που τελείωσα στο στόμα της (με προφυλακτικό). Το διάλειμμα ήταν συντομότατο, με γρήγορο ντους και έλεγχος του κινητού της, το οποίο παρεπιπτώντος ήταν πολύ ενοχλητικό. Ξανά στον αγώνα με πίπα, μετά διάφορες στάσεις και τελείωμα με άγριο cowgirl, ακριβώς στο τελείωμα της ώρας, με την Ντανιέλα να τρέχει για τον επόμενο.
Επόμενο ραντεβού δεν υπήρξε καθώς είχε ένα γενικό πρόβλημα, όπως αναφέρουν κι άλλοι συναγωνιστές στο να κλείνει και να τηρεί τα ραντεβού της, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό καθώς δεν μπορείς να μένεις με το πουλί στο χέρι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 07, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Οκτωβρίου, 2012
τι φταιω εγω ρε φιλε Μεγάλο χαμόγελο αφου δεν λογικο ειναι οτι θα γυρναγε.. οταν βλεπεις οτι η φυλης ειναι συνεχεια μεσα στην νεκρα και τα στουντιο βαρανε μυγες πως θα κρατησει σταθερη πελατεια? διαβασα οτι γουσταρε και ξαναγυρησε στα στουντιο,αλλα αυτο δεν υπαρχει, απλα δεν εβγαζε αρκετα λεφτα ποια ως cg
S
stam_90
15 Οκτωβρίου, 2012
Η Πίπα με προφυλακτικό δική σου επιλογή τύπε?
16 Οκτωβρίου, 2012
Καλησπέρα.Μήπως μπορείτε να μας βοηθήσετε λέγοντάς μας που μπορούμε να την βρούμε τώρα;;
16 Οκτωβρίου, 2012
γιατί σταμάτησε το μωρό;;;
16 Οκτωβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δουλεύει ως ροξαννα στα θησεως35, βριλησσου60(κατω) κ κατεχάκη5...
16 Οκτωβρίου, 2012

Πάντα με προφυλακτικό ή πρώτη φορά. Προσέχουμε για να έχουμε φίλε.
16 Οκτωβρίου, 2012

Νομίζω οτι είχε πολύ δουλειά παντως.
17 Οκτωβρίου, 2012
Αφού δύσκολα έκλεινε ραντεβού και μετά από τον κριτή πήγε κατ' ευθείαν σε άλλον δεν θα είχε κάποια δουλειά;
Δηλαδή αν είχε δύο μόνο πελάτες την μέρα επί 100 ευρώ η βίζιτα επί 25 μέρες το μήνα, μήπως μας κάνουν πέντε χιλιαριάκια; Τα βγάζουν πολλοί αυτά τα λεφτά;
Αλλά μάλλον δεν θα της έφταναν! Έχει και το γκομενονταβατζή να θρέψει η καημένη...

Και σιγά μην σταμάτησε τις βίζιτες! Για ψάξτε την την ώρα που δεν έχει βάρδια στο στούντιο να δούμε μήπως συνεχίζει.

Απλά πήγε στο στούντιο από ανασφάλεια και λόγω κάποιου είδους "ιδρυματισμού" που έχουν όλα αυτά τα κορίτσια. Και για όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα βέβαια...
17 Οκτωβρίου, 2012

Συναγωνιστή gianevan έχεις μήπως σκεφτεί την περίπτωση η κοπέλα να μην είχε τελικά τόση πολύ δουλειά (που θα φανταζόταν) και να ήθελε να γυρίσει στα σίγουρα λημέρια και την ασφάλειά της; Χμμμ; Άλλο πόσο φαίνεται και άλλο πόση δουλειά έχει κάποιο CG στα αλήθεια... Όσο για το σχόλιο που κάνεις για το αν συνεχίζει ή όχι όταν δεν δουλεύει απλά να σου θέσω κάποιες σκέψεις μου για αυτό... Λες να την αφήνουν από τα στούντιο να δουλεύει και εκτός; Αμφιβάλω... Αν και πάλι η ίδια το επιχειρεί μήπως μετά θα είναι κομμάτια στο στούντιο με κίνδυνο να την καταλάβουν; Για σκέψου το λίγο... Αν κάποια δουλεύει από 20:00 το βράδυ με 6:00 το πρωί με τι κουράγιο θα πάει να βρεθεί με κάποιον πελάτη εκτός και πότε;;; Πότε θα φάει, πότε θα κοιμηθεί, πότε θα κάνει τα ψώνια της, πότε τον καλλωπισμό της και πότε θα δει τον γκόμενο της ή θα διασκεδάσει; Νομίζω δεν είναι θέμα χρόνου μόνο αλλά και σωματικής κούρασης που μπορεί να έχει κάποια κοπέλα που δουλεύει καθημερινά... Επίσης νομίζω πως τα περισσότερα ραντεβού ενός CG είναι κυρίως βραδινά. Πράγμα που η συγκεκριμένη αν δεις δουλεύει συνήθως βράδια άρα πότε κάνει ραντεβού εκτός; Το πρωί που κοιμάται ή μόλις ξυπνήσει και πρέπει να φάει και να φύγει για το στούντιο; Την συγκεκριμένη μάλιστα την έχω πετύχει να κάνει κάτι τρελά ωράρια 11:00 με 6:00 το άλλο πρωί... Αν κάνει και ραντεβού εκτός ή θα είναι χώμα ή χαράς το κουράγιο της... Για να μην παρεξηγηθώ δεν την ξέρω την κοπέλα και μόνο μια φορά την έχω πάρει αλλά παρακολουθώ το θέμα της μιας και θα ήθελα να την ξαναπάρω κάποια στιγμή που θα στρώσουν κάπως τα οικονομικά μου. Μέχρι τότε και η Φυλής μια χαρά είναι Γλώσσα
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9