Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 113 10
Call-Girls 294608
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Σχετικά με τις υπηρεσίες έχουν γραφτεί αρκετές κριτικές οπότε δεν θα σας κουράσω με αυτές και το κυρίως πιάτο. Δεν είπε όχι σε τίποτα από όσα υπόσχεται. Θα προσπαθήσω να σταθώ σε άλλα.
Επικοινωνία πολύ εύκολη και με την αντίστοιχη τσαχπινιά στο τηλέφωνο που με έφτιαξε τρελά. Πήρα το πρωί, μου εξήγησε ότι μόνο προς το βράδυ μπορεί και το ραντεβού έγινε στο Παγκράτι.
Στην ώρα της με ένα σέξυ μάυρο φορεματάκι.
Επειδή είχαν γραφτεί διάφορα για το πρόσωπό της είχα αγωνία πως τελικά θα είναι. Προφανώς αυτό είναι υποκειμενικό για τον καθένα. Για εμένα με εξέπληξε ευχάριστα. Γλυκό προσωπάκι, με δύο υπέροχα μεγάλα μάτια που μπορείς να χαθείς όταν την κοιτάς (ειδικά την ώρα του αγώνα...). Τα χείλια της σαρκώδη με αποτέλεσμα το φιλί της να είναι απλά θεικό.
Το στήθος προφανώς φτιαγμένο, αλλά αρκετά καλό (χωρίς να είμαι αρκετά έμπειρος για να κρίνω τον γιατρό... Κουλ )
Στην επικοινωνία αρκετά ομιλιτική, με θέμα διάφορα απλά καθημερινά πράγματα, που είσαι λες και είσαι με την γκόμενά σου (χωρίς την γκρίνια... Εμμμμ ) χωρίς όμως να θέλει να φάει χρόνο. Άλλωστε παρά το γεγονός ότι περάσαμε κατά ένα 20 λεπτο τον χρόνο, εγώ κάποια στιγμή της το είπα και σφηριξαμε την λήξη. Δεν ξέρω αν δεν το έλεγα ως που θα φτάναμε. Ίσως βέβαια και να έχει σχέση ότι δεν είχε άλλο ραντεβού κολλητά.
Θα την ξανασύναντήσω σίγουρα.
Υ.Γ. Ο τίτλος της κριτικής έχει να κάνει με το γεγονός ότι γράφονται περίεργα για τις Ελληνίδες πράγματα. Προσωπικά με μόλις 2 έχω βρεθεί και ήταν οι καλύτερες... (προφανώς κολόφαρδος... δεν εξηγήτε αλλιώς)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 08, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί