Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 25 10
Call-Girls
48164
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Όπως κι όλοι οι προηγούμενοι συναγωνιστές, βρήκα τη Ρουμάνα Σύνθια πολύ καλή στο κρεβάτι, περιποιητική κ.λπ. Έιναι όμως υπερτιμημένη στα 200 μαζί με το κουλουράκι: θα μπορούσε να το κρατήσει στα 150, τότε θα ήταν VFM εξαιρετικό. Τα περί εμφάνισης τα έχουμε καλύψει: θα προτιμούσα μεγαλύτερα βυζόμπαλα αλλ´α είναι ΟΚ. Κορμί φιδίσιο, μουνάκι καθαρό και στενό, πρότεινε μόνη της να καταπιεί την κρέμα μου στον 1ο γύρο και τήρησε την υπόσχεσή της, μου τον ξανασήκωσε και την ξεκώλιασα στον 2ο (μπράβο της γιατί δε μου τυχαίνει συχνά σε 1 ώρα πιά).
Το βασικότερο: βρίσκει τρόπους και σε ανεβάζει πάντα, μια με την εμφάνισή σου, μια με το εργαλείο σου, μια με τον τρόπο που γαμείς ! Όολοι ξέρουμε ότι είναι μούσια αλλα μας αρέσει, πως να το κάνουμε !!
Το βασικότερο: βρίσκει τρόπους και σε ανεβάζει πάντα, μια με την εμφάνισή σου, μια με το εργαλείο σου, μια με τον τρόπο που γαμείς ! Όολοι ξέρουμε ότι είναι μούσια αλλα μας αρέσει, πως να το κάνουμε !!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 10, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Αυγούστου, 2012
Να με συγχωρείς ρε φιλαράκο αλλά στον πήρε τσιμπούκι με προφυλακτικό και μετά τα κατάπιε ? Δηλαδή κατάπιε και το προφυλακτικό ? Ετσι κάνουν στην Ρουμανία ? Ρε τι μαθαίνει κανεί ς εδώ πέρα !!!!!!!!!!!!!!!!
K
kokorikos_1
18 Αυγούστου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
όχι κολλητέ, δεν κατάλαβες καλά : πήρε τσιμπούκι με καπότα, τη γύρισα στο γαμήσι, πρώτα από πάνω, μετά στα 4, μου είπε να τελειώσω στο στόμα της, και όταν μου ήρθε, έβγαλα το κουστουμάκι, γύρισε και τον ρούφηξε στεγνά. Απλά και όμορφα. να προσέχεις τι γράφουμε ... Άντε και καλό βόλι
F
fabien_66
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2