Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 59 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 125691
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Γεια χαρα στους συντροφους συναγωννιστες του φορουμ που μας εχει σωσει απο τις κακες επιλογες και απο το κλαψιμο των λιγοστων τωρα πια χρηματων μας,ειμαι 32 και απο πιτσιρκας στην εξαρτηση καθε λογης συνοδων,call girls,studio,city tours και οτιδηποτε εχει να κανει με τον αγοραιο ερωτα, ασχετα αμα ειμαι σε σχεση με κοπελα ή οχι.Πρωτη μου κριτικη(ειχα πει πως θα κανω κριτικη μονο αμα φαω φολα με καποια επαγγελματια) να δωσω και εγω τα φωτα απο τη ευχαριστη εμπειρια που ειχα με την Ντανιελα. Λοιπον το κοριτσι ειναι πανεμορφο θυμιζει τα κλασσικα αλλοδαπα και ενχωρια μουνακια που θα δεις να τα σπανε στα μπουζουκια ή να τρωνε σε καποιο κυριλε καλο εστιατοριο.Ειναι τοσο εμφανισιμη που αν ειμουνα πιο φραγκατος ανετα την εβγαζα σαν συνοδεια να την κυκλοφορησω στα καλυτερα(βεβαια ουτε το χρημα ρεει ουτε η κοπελα προσφερει τετοιες υπηρεσιες απο οσο ξερω), μονα της ψεγαδια η εντονη αισθηση σιλικονης στα υπεροχα κατα τα αλλα βυζια της κατα την αφη και ενα σημαδι απο ενγειρηση αριστερα στην κοιλια της προφανως απο επεμβαση σκωλυκοειδητιδας ή κατι τετοιο,επισης το κωλαρακι της ειναι λιγο χαλαρο(μαλλον επειδη δεν πολυγυμναζεται απο οτι ειπε)αλλα εξακολουθει να ειναι φοβερο για να το εχεις θέα.Στα της συναντησης τωρα.Το μωρο αργησε κανα τεταρτο και μπηκε πολυ ωραια ντυμενη και χαμογελαστη,την συμπαθεις με την πρωτη ματια βγαζει μια ανεση στο χωρο, αφου τα ειπαμε λιγο και εκανε ενα τσιγαρο αρχισαμε σχεδον δυνατα με φιλια χαμουρεμα και τσιμπουκι το οποιο ηταν αρκετα καλο και με υπερκαυλωσε, θελησα να δοκιμασω λιγο μουνακι το οποιο προσφερε απλοχερα και αφου δεν πηγαινε αλλο απο την καυλα που ειχα πηρε σταση να μπω μεσα της, το καναμε σε 2 στασεις ιεραποστολικο να την βλεπω και στα 4 και μετα απο αρκετες διεισδησεις και κοπανημα κατεθεσα, διαλειμα με ελαχιστη επικοινωνια λογο του οτι ασχολειται πολυ με το κινητο να ενα μελανο σημειο το οποιο με ξενερωσε στο να της πιασω και πιο επικοινωνιακη κουβεντα αλλα δεν με επηρεασε στα του σεξ, οποτε μετα απο ενα τσιγαρο αρχισε δευτερος γυρος ο οποιος περιειχε υπεροχο τσιμπουκι και γενικα γλυψιματα,μετριο ισπανικο λογο μεγεθους των βιζιων της,σεξ στις 4 πιο σινηθισμενες στασεις και επιστροφη στο τσιμπουκι για να χυσω-εκραγω μεσα στο στομα της. Μαλιστα απο την πιεση που ειχε ο σπορος εκτοξευθηκε και εφτασε βαθεια στο λαιμο της με αποτελεσμα να το καταπιει σχεδον ολο και να πεταχτει απο το κρεβατι για να τρεξει στο μπανιο και να κανει πλυσεις με νερο και υγρο στοματος τυπου γιατι ειναι κατι που δεν κανει και δικαιολογημενα την αηδειασε,της ζητησα συγνωμη εκ μερους του πεους μου μου ξεφυγε και εδρασε μονο του χωρις εντολη τοσο μακρινης εκτοξευσης, να τονισω οτι δεν εκνευριστηκε δεν εχασε στιγμη το χαμογελο της και δεν χαλασε η ατμοσφαιρα μετα απο ολο αυτο το ατυχιματακη αρα η κοπελα το εχει μαλλον γενικα με την ευχαριστη και καλη διαθεση.Μετα απο αυτο αφου ηταν δευτερος γυρος πεσανε οι τονοι και αρχισαμε να ετοιμαζομαστε ξαναπιασε το κινητο οποτε χαθηκε αρκετα παλι η επικοινωνια αλλα δεν με πολυενοιαξε γιατι το σεξ ηταν πολυ καλο, για επικοινωνια εχω την κοπελα μου και τους φιλους μου, καποιποι που το ζητανε περισσοτερο αυτο πιθανοτατα θα ξενερωσουν, η τυπισσα ειναι λες και εχει γκομενο εξαποστασεως τον οποιο αγαπαει τρελα και ανταλλασουν μυνηματα καθε 20 λεπτα, πραγματικα κατι τετοιο μου θυμισε.Γενικα το κοριτσι αξιζει και θα την τιμισω σιγουρα. Ντανιελα εισαι φοβερη . Kisses

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 07, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Νέο Μέλος
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Αυγούστου, 2012
Μου την σπάει το θέμα με το κινητό...................Θυμός
08 Αυγούστου, 2012
Ολα ωραια και καλα ! Ενα πραγμα δεν καταλαβαινω. Τοσοι και τοσοι εχουν γραψει οτι το "μωρο" ασχολειται με το τηλεφωνο του, γιατι δεν υπαρχει ενας που πολυ απαλ να της ζητησει στην αρχη του ραντεβου να το κλεισει εκτος και οι πελατες παιζουν εξισου με το κινητο.
Σε μια συνερευση τηλεορασεις και κινητα πρεπει να κλεινουν γιατι οι παραμβολες βλαπτουν
08 Αυγούστου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εχεις ενα δικιο σε αυτο αλλα πραγματικα φιλε οπως ειπα σε αυτη τη φαση δεν μου λειπει η επικοινωνια αλλα το καλο σεξ μιας και με την κοπελα μου το κανω 2 φορες το μηνα λογο ρουτινας, οποτε δεν μπηκα καν στη διαδικασια αφου στα υπολοιπα εμεινα ικανοποιημενος. Οπως ανεφερα και στην κριτικη αν καποιος γουσταρει επικοινωνια και τα σχετικα το πιθανοτερο ειναι να ξενερωσει...
08 Αυγούστου, 2012

Φιλε μου ολα καλα κι ολα ωραια και το μουνακι ειναι τουμπανο και τα λοιπα αλλα με ολον τον σεβασμο ενα θα σου πω,η κοπελα σου ειναι γυναικα και αν παιζει σεξ 2 φορες τον μηνα σορρυ που θα στο πω αλλα κατα πασα πιθανοτητα εισαι κερατας και αυτη δεν πληρωνει για να σε κερατωσει...Οι παλιοι καλα λεγαν "να ποτιζεις πρωτα τον δικο σου κηπο και μετα των αλλων"!!
09 Αυγούστου, 2012

Ολα τα ξερεις εσυ τρελο αγορι ,πιθανοτατα δεν εχεις κατσει με γυναικα απο 2 χρονια και πανω αλλα οκ καποια θα μεινει μαζι σου καποια στιγμη και θα δεις τι σημαινει ρουτινα και εκει θα με θυμιθεις, παω στοιχημα οτι οι περισσοτεροι παντρεμενοι και σχεσακηδες εδω μεσα εχουν το ιδιο προβλημα με μενα δηλαδη λιγο σεξ λογο ρουτινας-προβληματων και συνηθειας και γιαυτο την πεφτουμε στα call girls, απο κει και περα βαλε τον σεβασμο σου εκει που ξερεις γιατι δεν εχεις ιδεα οπως φαινεται.Ελα γιατι κατι τετοιοι καραγκιοζηδες ξερολες σαν και εσενα με κανουν να μετανιωνω που καθομαι να γραψω κατι...
10 Αυγούστου, 2012

Ενταξει τωρα ειμαι σιγουρος οτι σε κερατωνει η γκομενα σου γιατι εκτος απο την ρουτινα βλεπω εισαι και μαλακας κομπλεξαρας!!Εγω το ειπα καθαρα για να δεις μηπως κατι δεν παει καλα με την γκομενα σου αλλο,χωρις κακια,σαν να το ειπες σε φιλο σου οτι πας τοσο λιγο μαζι της και αυτος να σου απαντησε,αλλα προφανως χτυπησα την ευαισθητη χορδη του κομπλεξ σου και φυσικα επιτιθεσαι,εγω δεν ισχυριστικα ποτε οτι τα ξερω ολα,ειναι φυσικο επομενο αυτο που ψαχνεις εσυ απο τα call girl να το ψαξει κι αυτη αλλου αφου δεν το παιρνει απο σενα.Τελος παντων ασε με εμενα,ειμαι 3 χρονια με μια κοπελα και για σεξ εχει ορεξη και γουστα βγαζει και οποιον παρει ο χαρος και σε call girl εχω παει μια φορα στην ζωη μου και σε μπουρδελο/στουντιο 4-5 (δεν κατηγορω οποιον παει φυσικα,γουστο του καπελο του),στο site μπαινω συνηθως οταν ειμαι στο μαγαζι και δεν εχω τι να κανω για να περασει η ωρα κι αν δεις τα σχολια μου ειναι τα περισσοτερα σε θεματα που δεν εχουν να κανουν με πουτανες.Τελος παντων εθιξα προφανως τον εγωισμο σου και προφανως ειναι λαθος να το κανεις αυτο σε ανθρωπους με κομπλεξ οποτε σορρυ!
10 Αυγούστου, 2012

Aφου δεν πας με call girls τι μας ζαλιζεις τα αρχιδια με τις μαλακιες σου τοτε , τι φιλικα ειπες τη γνωμη σου ρε μαλακα τρολλι αφου δεν ειμαστε ουτε φιλοι ουτε τιποτα. Στα αρχιδια ποτε μπαινεις στο site και τι κανεις γενικα, εγω ξερω οτι εριζεις ανθρωπους που δεν ξερεις (με σεβασμο και φιλικα παντα)και εχεις αλλαξει τελειοως το θεμα της κριτικης, με την γκομενα μου δεν το κανω συχνα για 2 λογους 1) Εχει ενα θεμα με τα αντισιλλιπτικα και δεν εχει γενικα καυλες και μαλιστα μας το εχει πει και ο γυναικολογος της στη μαπα να τα κοψει, 2)Εγω απο πλευρας μου μετα απο 1-2 χρονια με την ιδια γυναικα παντα βαριεμαι και ψαχνομαι και για αλλου κυριως πληρωτεα ομως για να μην μπλεκω με τηλεφωνα και μυνηματα τυπου παραλληλες σχεσεις και 3) Σαλτα και γαμησου στην τελικη που καθομαι και σου δινω λογαριασμο χασομερη γυφτο μαλακα που δεν εχεις τι να κανεις στη μιζερη ζωουλα σου και τρολλαρεις αριστερα δεξια.Μαλλον εσενα σε εχουν κανει ταρανδο κερατουκλη και προσπαθεις να μεταδωσεις το κομπλεξ αλλα εδω πηρες τις αρχιδαρες μου μαλακακο σορρυ.
10 Αυγούστου, 2012

χαχαχαχαχ πηρα τα αρχιδακια σου επειδη με εβρισες?γιατι δεν βλεπω κατι αλλο που να μου το δειχνει αυτο...Αν βαρεθηκες με την γκομενα σου να βρεις αλλη,αν εχει προβλημα η κοπελα ιατρικο δεν ειναι κατι που το ανεφερες προηγουμενως και αν ρε γελοιε δεν σου αρεσει να σε σχολιαζουν να λες οτι θες σε οποιον θες σε πμ,αν προσεξες παραπανω ειπα "ΣΑΝ να το ειπες σε φιλο" οχι οτι ειμαστε φιλοι και απο οτι βλεπω αν σε ειχα φιλο επρεπε να αυτοκτονησω!Την ζωουλα μου παπαρα αν την ειχες θα εισουν τρισευτυχισμενος και δεν θα εψαχνες απο εδω κι απο κει,και τελος δεν εχω τσακωθει ποτε με κανεναν εδω μεσα γιατι δεν εριζω με κανενα και αν μου ειχες απλα πει αυτο που ειπες τωρα για τα αντισυλληπτικα αντι αμεσως να πεσεις στο κομπλεξ σου και να με βρισεις θα σου ελεγα οκ εχεις δικιο μεγια σου με χαρα σου και καλα κανεις αφου θες να την κρατησεις.Πολυ ασχοληθηκα με την παρτη σου μπορεις να παρεις τα αρχιδακια σου και να τα βαλεις εκει που ξερεις!
11 Αυγούστου, 2012

Ρε α γαμησου ρε οργιο...
11 Αυγούστου, 2012

παντως κακα τα ψεμματα θεμα ρουτινας στο σεξ παντα παιζει οταν εισαι καιρο σε σχεση..κ τη στικουδη να γαμαγες καθε μερα καποια στιγμη θα την βαριοσουν..γι'αυτο κ οι τανες ειναι ιδανικες οταν θες να ξενοπηδηξεις αλλα παραλληλα να χεις κ το κεφαλι σου ησυχο οτι δε θα γινεις αντιληπτος απ'τη σχεση σου..
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10